perfect

kwaliteit en snel levering. bedankt

Supersnelle levering en ze melden me ook een foutje in de bestelling langs mijn kant op zodat dit toch correct geleverd werd

bestelling is prima afgehandeld nadat het product niet op voorraad was

prettig en snel via de mail

Probleemloos en vlot.

Ik heb geen vertrouwen in online verrichtingen maar dank zij mijn ervaring met Sparks Trading is dat nu al een beetje ontkracht.

Goede communicatie en super service

Vragen via mail snel beantwoord en ook bereid voor net dat stapje te zetten voor de wow-ervaring. Resultaat: het volgende wat ik nodig heb bestel ik weer hier. Vaste klant vanaf nu.

Precies zoals het hoort te zijn

Remblokken besteld, netjes verpakt thuis gekregen, juiste informatie gekregen tijdens het bestellen en snel thuis. Ik zou het zo weer doen!

Zeer goede service

Snelle levering, mooi materiaal, zeer tevreden, ik kon gelijk monteren en terug de motor op.

Perfect en snel

Vlotte levering, duidelijke site

Snel en goed.

Op mijn mail ( na het plaatsen van de bestelling ) om het leveradres te veranderen, werd snel gereageerd. De bestelling werd correct geleverd! Top service

prima !

Doet wat het moet doen ! geen poespas maar duidelijkheid..en snel

Perfect en passend

Voor mijn CBF250 had ik een stalen remleiding gekocht. Eerst had ik het idee dat deze te kort zou zijn. Echter was de extra lengte op de oude leiding overbodig. Nu loopt hij strak langs de voorpoot en is er genoeg ruimte over. Prima kwaliteit en snel geleverd.

Zeer duidelijke site

Met de hulp van de site de juiste remleiding lengte met alle bij behoren kunnen bepalen en zeer snel alles ontvangen Alles past perfect!

Geweldige service, alles op tijd binnen zoals afgesproken. Prima verpakt

Zeer goed, is alles mee gezegd

Prima service snelle levering correct product.

Duidelijke website met goed overzicht over producten. Enige spijtige was dat zij geen bouten hadden voor het bevestigen van de remschijf. Correcte levering en snelle levering.

Prima service snelle levering correct product.

Prima product.

Één banjo moest ik wat aanpassen. Verder paste alles perfect.

keurige vlotte levering zonder gedoe.

zeer plezierig

Supergoede levering

Levering is prima en snel verlopen, ik had in het weekend een vraag gesteld buiten de openingstijden maar kreeg toch snel antwoord, zeer positief en snel geleverd zoals beloofd!

Duidelijk en snel

Perfecte duidelijke site en supersnelle levering.

Uitstekende snelle service

Telefonisch contact gehad met duidelijke uitleg, snelle verzending van onderdelen

Vlot op de site artikel gevonden en tevens voor de betaling. In het weekend besteld en dinsdag aan deur geleverd. @ verkeer voor factuur en berichten duidelijk en net genoeg.

Echt TOP!!!

Binnen een dag geleverd ondanks dat ik een fout had gemaakt met betalen.

Levering van remblokken in één dag

Als goedkoopste geselecteerd en binnen één dag in huis. Vragen per mail werden zeer snel behandeld. Zeer zeker een aanrader voor een volgende bestelling.

perfect !!!

Remleiding op maat, supersnel geleverdd en nog betaalbaar ook.

Erg vlotte bestelling. Op mijn bijkomende vraag via mail kreeg ik bijna onmiddellijk antwoord. Bestelling was snel verzonden, ondanks dat het maatwerk was. Top, doe zo verder 👍

Kelvinweg 12

6101 WT Echt