Snel en vakkundig.

Super snelle en vakkundige service en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Goed!

Brembo remblokken besteld voor mijn GSF 650, heel snel geleverd en ze passen perfect.

Had verkeerde remblokken besteld. Gebeld en gelijk de juiste gehad gehad binnen 1 dag bezorgt. Andere retour en volgende dag al geld ontvangen. Netjes zo hoort het!

Supersnelle service en levering

Remblokken besteld waren op voorraad volgende dag in huis gekregen.

Snelle service en nette afwerking

Eerder had ik al RVS remleidingen van HEL bij Sparks Trading besteld voor mijn Ducati 750 Paso. De kwaliteit en de service waren toen al zeer goed en hebben mij doen besluiten dezelfde remleidingen ook op mijn andere Ducati (750 SS) te monteren. Na een eerste technische vraag via email kreeg ik een vlot en duidelijk antwoord. Toen ik eenmaal besteld had, werden de spullen netjes ingepakt al binnen een paar dagen afgeleverd. Kortom, uitermate tevreden hierover. Ik heb de leidingen nog niet gmonteerd, maar ik heb er alle vertrouwen in dat de maatvoering ook in orde zal zijn.

Snelle levering. Goede verpakking.

Banjo-oog van de koppelingskabel moest een kwartslag gedraaid worden hoewel aangegeven was dat het voor een bepaald type motor was. Wel snel geleverd.

Goede en snelle service

Nog geen 2 uur na het plaatsen van mijn bestelling werd ik gebeld omdat ik een verkeerd boutje had besteld welke niet op mijn motor zou passen, deze is toen direct vervangen met de juiste. Erg netjes!

Super service, werd met vragen direct beantwoord en de levering was top! Bedankt Sparks

Besteld- geleverd geen enkel problee

Je krijgt waar voor je geld en snelle levering zoals beloofd

Gewoon geweldige kwaliteit "Hel" Remleidingen

Goede service , snelle levering en geweldige producten.

Snelle levering, scherpe prijs

Duidelijke webshop en bij twijfel contact gezocht en de juiste info ontvangen. Top

duidelijke website, goede snelle service

makkelijk te bewerken website, snel geleverd

Snel verstuurd, Rizoma knipperlichten in goede staat ontvangen

Overzichtelijke website, snel verzonden

Snelle levering van het product mooie prijs van het product

Mijn ervaring is zeer goed

Mijn bestelde producten zijn van zeer goede kwaliteit.

Precies gevonden wat ik zocht!

Ruim assortiment, goede zoekfunctie op de site, makkelijk bestellen en snel in huis! Wat wil je nog meer?

Snelle service is de kleine meerprijs waard.

Bestelling en levering ging enorm vlot voor een moto webshop. Bijna bol.com en coolblue snelheden van de levering. Maar als je wat verder zoekt op het web vind je dezelfde onderdelen wel wat goedkoper. Wel met de kans dat je er lang op moet wachten.

Gewoon wat je verwacht van een webshop.. snelle levering, goede service

produkten snel geleverd, duidelijke webshop.

We hadden een probleem met te korte remleidingen nadat we het stuur van onze motor hadden vervangen. Er was ook een tijdgebrek omdat we een korte motorvakantie hadden gepland. Sparks had aangegeven binnen 1 dag te leveren en ook aangepaste kabels te kunnen leveren. De levering was exact op tijd. de kabels werden aangepast geleverd zoals wij hadden gevraagd. Perfect

Super snelle levering. Netjes te woord gestaan. Goeie voorraden

Geen 5 volle sterren omdat ik ter verbetering graag bij de artikelen een verwachte levertijd/beschikbaarheid zou willen zien. Voor de rest super!!!

Snel, correct en zorgvuldig

Zeer tevreden over de levertijd en uitgeleverde artikelen. Super.

Gewoon goede ervaring eigenlijk iets besteld en de volgende dag in huis in één woord perfect

Prima, snelle service!

Snelle service en het past ook nog eens!

Snel - Professioneel

Goede website, het was makkelijk ondanks de vele mogelijkheden om het product naar wens aan te passen (remleiding BMK 75rt '93) Het was de volgende dag geleverd zoals beloofd. Het product zag er keurig en verzorgd uit. Top

Oplossingsgericht klantencontact

Kelvinweg 12