Goed en snel , goede maatvoering , ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen ! Een aanrader !!

Perfect!

Net voor de Hemelvaart brembo remblokken besteld en waren dinsdag al binnen. Mooi tegelijk met mijn nieuwe banden. Dus de motor was direct helemaal klaar voor het seizoen. Remblokken waren keurig verpakt. En bezorging was ook snel. En dat allemaal tegen een super scherpe prijs

Pluspunten

Ik had een accu besteld. En werdt gebeld door een medewerker. Met de mededeling dat er op deze accu een lange levertijd zat. Hij had wel een alternatief. Die eigenlijk nog beter was dan het bestelde product. Ben dus netjes geholpen. En het personeel denkt dus mee met de klant. Top

Pluspunten

Snelle levering en uitstekende service: bestelde motor gel accu was niet leverbaar en een beter merk werd kosteloos geleverd! Fijne communicatie en een overzichtelijke website.

Voorraden inzichtelijk maken zodat het bestelde product ook geleverd kan worden. In mijn geval een voordeel want het is perfect opgelost.

Pluspunten

Past perfect

Pluspunten

Remleiding besteld voor mijn Harley Sportster. Had zelf verkeerd de leidingen opgemeten en is in overleg kosteloos opnieuw ingekort. Snelle levering en zeer goede aftersales

Pluspunten

Goed advies, snelle en nette levering.

Pluspunten

bestelling te volgen met track & trace. nette prijzen Ik ben blij met mijn rode brembo remblokken.

Pluspunten

snelle service en ik werd op tijd ingelicht over latere levering

adverteren, ik vond de site bij toeval niet omdat ik de naam al kende van een advertentie ofzo

Pluspunten

Ik had remblokken besteld,maar had niet in de gaten dat er voor 2 verschillende soorten in zitten. Klantenservice belde mij en corrigeerde de order. Top echt een goede service

Pluspunten

Ik heb al op diverse plaatsen dingen besteld. Als ik had geweten dat spraks bestond had ik al veel eerder besteld bij sparks.

Nog breder assortiment zou fijn zijn.

Pluspunten

het juiste product op het juiste tijdstip geleverd

geen punten tot verbetering

Pluspunten

Leveren wat ze beloven, en bij niet goed geen gemorrel over terug betaling. niet te vergeten klant vriendelijk en super snelle levering. ik ben een kritische maar in dit geval een zeer tevreden klant. Zeer zeker aan te raden.

Deze koers vasthouden.

Pluspunten

Brembo remblokken bij Sparks besteld. Snelle levering, goede communicatie per mail en markt conforme prijzen.

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle levering.

Pluspunten

snelle levering, goede kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

doet wat het zegt, snelle levering

Pluspunten

Pluspunten

Makkelijke site , ik had verkeerde bestelling gedaan mijn geld van te veel betaald werd direct zonder probleem terug gestort

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering en een uitstekend product. Volgende keer zeker weer.

geen

Kelvinweg 12