Zo’n mooie herinnering!

Heel mooi vormgegeven boekje, mooie omslag. Echt goede kwaliteit. Ook digitaal allemaal heel makkelijk in te vullen en vrienden via de mail en app uit te nodigen. Snel verstuurd in stevige verpakking.

• Wat voor boek heb je gemaakt? Mijn Vriendenboek
  • Hoe waren de reacties op het boek? Geweldig!

Gewoon fantastisch!

Voor mijn vriendin heb ik een vriendenboekje gemaakt. Zo ontzettend leuk! Ik voel me digitaal niet heel sterk, dus ik vond het spannend om te maken. Het goed soepel en vlot, het resultaat was geweldig! Helemaal top gedaan!

• Wat voor boek heb je gemaakt? Mijn Vriendenboek
  • Hoe waren de reacties op het boek? Super positief!

Super leuk boekje geworden en snelle levering!

• Hoe waren de reacties op het boek? Top

Eenvoudig te maken en Super mooi geworden

Het vriendenboekje was makkelijk te maken doordat iedereen de link van zijn/haar eigen pagina kreeg en het kon invullen. Verder erg mooi vormgegeven en goede kwaliteit kaft, band en papier. Mijn ouders waren er heel erg blij mee en we hebben zelf ook een exemplaar gehouden

• Wat voor boek heb je gemaakt? Mijn Vriendenboek
  • Hoe waren de reacties op het boek? Mijn ouders waren geroerd en heel blij met het boekje van hun kinderen en kleinkinderen

Heel leuk boekje met waardevolle quotes en leuke recepten geworden!

We hebben dit boekje aan onze dochter en schoonzoon gegeven toen zij hun eerste huisje kregen. Ze waren er heel blij mee! Familie en vrienden hadden het echt hun best gedaan om er iets moois van te maken.

• Hoe waren de reacties op het boek? Alleen positief

Super mooi boekje!

Gebruiksvriendelijk, mooie opmaak en keurig op tijd geleverd. Meteen met mooie verpakking en leuk tasje.

• Hoe waren de reacties op het boek? Enthousiast

Een prachtig, uniek en persoonlijk cadeau

Het Babyshowerboek kreeg ik op mijn eigen babyshower cadeau en hierna wist ik: bij elke volgende babyshower wordt dit zeker een vast cadeau. Het proces van het samenstellen van het boek en het invullen met anderen is zeer gemakkelijk. Het boek is heel is heel mooi gemaakt, van een goede kwaliteit en het ziet er precies zo uit als je van te voren verwacht. Kleine tip: het toevoegen van foto's in het boek kan makkelijker. Nu kun je ze niet goed uitlijnen.

• Wat voor boek heb je gemaakt? Mijn Vriendenboek
  • Hoe waren de reacties op het boek? In één woord, geweldig!

Mooi persoonlijk kado met emotionele waarde

De ontvanger (collega / pensionado) was hier erg blij mee. Blijvende herinnering en leuk om af en toe nog eens terug bladeren en te lezen. Mooi vormgegeven en genoeg keuzemogelijkheden om de lay-out van het boekje ook persoonlijk te maken.

• Hoe waren de reacties op het boek? Heel positief

Prachtig resultaat en heel gebruiksvriendelijk om te maken!

Al twee keer iemand heel blij gemaakt met een schitterend vriendenboek

Makkelijk te maken.

Het enige wat ik lastig vond is of iedereen het had ontvangen. Dat was namelijk niet het geval.

• Hoe waren de reacties op het boek? Goed

Prachtig boekje vol herinneringen

Het invullen en bestellen ging heel eenvoudig. Opmaak en kwaliteit van het boek zijn super!

• Wat voor boek heb je gemaakt? Mijn Vriendenboek
  • Hoe waren de reacties op het boek? Geweldig!

Super leuk en origineel cadeau

De keuze voor de lay-out van het boekje is het meest lastige: zoveel leuke keuzemogelijkheden! Zo'n leuk en origineel cadeau om te geven!

• Wat voor boek heb je gemaakt? Mijn Vriendenboek
  • Hoe waren de reacties op het boek? Mega enthousiast!

Heel makkelijk om te maken

In het begin sceptisch over hoe het eindresultaat zou worden, maar het idee was leuk, dus toch maar aan begonnen met hopelijk een goed resultaat. En dat was het !! Heel makkelijk en leuk om te maken. Wordt erg goed begeleid, kan met medewerker chatten voor vragen. Was er heel erg blij mee…bedankt!!!

• Hoe waren de reacties op het boek? Erg positief

Gemakkelijk te bewerken en verrassend mooi resultaat

Navigatie en instructie zijn duidelijk. Aanpassingen doen aan foto´s of tekst is gemakkelijk. Fijn om steeds updates te krijgen over hoeveel vrienden het boekje hebben ingevuld. Levering keurig op tijd!

• Wat voor boek heb je gemaakt? Boek vol Herinneringen
  • Hoe waren de reacties op het boek? Geen

Een geweldig resultaat

Her resultaat is fantastisch en de ontvanger is er heel blij mee. Het invullen is erg gemakkelijk en gaat snel. Alleen het vullen van de fotopagina's is een tijdrovend klusje, omdat je het zelf passend en binnen het kader moet maken. Dit zou makkelijker moeten kunnen..

• Wat voor boek heb je gemaakt? Mijn Vriendenboek
  • Hoe waren de reacties op het boek? Heel positief!

Leuk persoonlijk boekje

Erg makkelijk te maken voor de organisator maar ook de deelnemers. Ziet er heel goed uit. Leuke lay-out. Jammer dat je niet alle ingrediënten in 1 keer in het document kan kopiëren. Collega was er heel blij mee en vond het een leuk aandenken.

• Wat voor boek heb je gemaakt? Mijn Receptenboekje
  • Hoe waren de reacties op het boek? positief

Mooi eindresultaat, overzichtelijk proces

Het maken van het recepten boekje gaat redelijk simpel en het eind resultaat is mooi en kwalitatief prima. Wat misschien verbeterd kan worden is de plaatsing van de knop naar het invullen van de 2e pagina. Sommigen hadden moeite om deze te vinden. Uiteindelijk allemaal goed gekomen en erg tevreden.

• Hoe waren de reacties op het boek? Allemaal positief

Supermooi

Echt een heel mooi waardevol boekje is het geworden. Voor ons heel speciaal. We hebben de vrienden/familie van mijn overleden zoon ( 15 jaar) erin laten schrijven zodat we een mooie herinnering hebben aan onze zoon.

• Hoe waren de reacties op het boek? Heel mooi

Prachtige herinnering, niet goedkoop

+ veel mogelijkheden (vragen aanpassen, toevoegen, verwijderen) + goede kwaliteit + snelle levering (naar België) - prijs

• Hoe waren de reacties op het boek? Lovend

Waardevol cadeau goed geregeld door Mijn Vriendenboekje.

Voor de 2e keer gebruik gemaakt van "Mijn Vriendenboekje". Werkt erg gemakkelijk en het resultaat ziet er perfect uit.

• Wat voor boek heb je gemaakt? Boek vol Herinneringen
  • Hoe waren de reacties op het boek? Leuke reacties ontvangen.

Super eenvoudig, persoonlijk en leuk

Zo leuk om iedereen, ook diegene die ver weg wonen te betrekken. Heel persoonlijk doordat je eigen vragen kan gebruiken. Snel geleverd en. Op aandacht gemaakt.

• Hoe waren de reacties op het boek? Geweldig

Het is een super handige en makkelijke manier om allemaal mooie verhalen te bundelen!

Via mijn vriendenboekje kan je handig iedereen uitnodigen met een link om een pagina aan te maken. Alles is duidelijk aangegeven. Ik vind het alleen jammer dat de fotopagina’s maken niet heel handig werkt, omdat de foto’s groter en kleiner maken niet altijd meewerkt… voor de rest ben ik erg tevreden!

• Wat voor boek heb je gemaakt? Mijn Vriendenboek
  • Hoe waren de reacties op het boek? Iedereen vond het geweldig!!

Heel leuk babyshower boekje gemaakt, de ontvanger vond het erg leuk om te krijgen. Kwaliteit is erg goed!! Echt een aanrader

• Wat voor boek heb je gemaakt? Mijn Vriendenboek
  • Hoe waren de reacties op het boek? Iedereen was erg enthousiast

Makkelijke en leuke reacties erop

• Hoe waren de reacties op het boek? Heel leuk

Ver boven alle verwachting!!!!

We hebben een collegaboek gemaakt voor onze directeur die weg gaat. Het is makkelijk om te maken, mensen uit te nodigen. Dat onze fotopagina's ook nog eens op de beste plek werden ingedeeld geeft aan hoeveel aandacht er door het bedrijf aan besteed is. Het eindresultaat is in één woord GEWELDIG!

• Wat voor boek heb je gemaakt? Mijn Vriendenboek
  • Hoe waren de reacties op het boek? Vol lof!

Binckhorstlaan 36

2516BE Den haag

Over Boekwerkstudio

Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.