Erg leuk cadeau om voor een trouwerij te geven als vriendinnengroep!
Heel leuk ontvangen. Waardevol cadeau!
Het is heel gemakkelijk om een vriendenboekje hier te maken met je eigen vragen of voorbedachte vragen. Het werkt erg gemakkelijk en resultaat is mooi! Als de prijs lager zou zijn zou ik dit vaker gebruiken. Nu blijft het wel echt bij een heel speciale keer. Bij ons vulden soms ook meerdere mensen samen in. Maar de vraag was in enkelvoud (mijn ipv onze). Een tip om dit mogelijk te maken dat mensen kiezen als ze het per stel invullen.
Super gebruiksvriendelijke tool en een heel mooi en kwalitatief boek ontvangen!
Makkelijk, duidelijk en mooi compact herinneringsboekje
Een makkelijke manier om met een grote groep mensen gezamenlijk een cadeau te maken.
Een erg leuk concept en heel makkelijk op te zetten. Ieder kan zijn steentje bijdragen en het word een mooi geheel! Een speciaal cadeau.
Voor onze dochter die 18 werd een vriendenboekje samengesteld. Haar reactie zei genoeg! ze heeft hem in één adem uitgelezen. Leuk dat je extra foto-bladen en een jaaroverzicht toe kan voegen. Wat ik wel jammer vind is dat je geen keus krijgt in onderwerpen/berichten die op het jaaroverzicht komen zoals bijvoorbeeld de top 10 van de week/maand waarin ze geboren is en welke nieuwsberichten je erop wilt hebben staan. Ook fijn dat je zelf de volgorde kunt bepalen van de bladzijden. De kwaliteit is top en snelle levering.
Oma was heel blij met het boekje en alle leuke foto's en verhaaltjes ,voor haar 80ste verjaardag. Ze zal hier nog dagelijks van genieten . Het maken ging ook vlot , en heel handig in deze drukke tijd , een link sturen naar de jongelui , en ze vullen het graag in ! Het boekje was binnen 3 dagen in huis . Een aanrader !
Echt een mooie persoonlijke herinnering na een afscheid op het werk. Heel gebruikersvriendelijk, je kunt zelf de stijl kiezen en de vragen bewerken zodat je het helemaal naar wens kunt maken. Alles online te doen, ook de uitnodigen en reminders naar de deelnemers. Ook mogelijkheden voor genoeg foto's en QR codes voor filmpjes. Zeker voor herhaling vatbaar!
Altijd een hele goede ervaring!
Alles verliep vlot. Via de diverse e-mails word je op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Erg leuk persoonlijk afscheidscadeau voor onze directeur.
Goede service en website, heel mooi boekje. En twee suggesties: leg ook uit dat het boekje van papier is en daarom geschikt is om later nog handmatig in te vullen. Je moet dan een nieuwe pagina aanmaken en achter alle vragen bijv een spatie of 2 of 3 enters invullen. Evt zou je ervoor kunnen kiezen om bijv enkele nog niet ingevulde pagina’s met de vragen toe te voegen, zodat er later nog reacties toegevoegd kunnen worden. En voor de invullers zou je nog uit kunnen leggen dat als je niks invult, die vraag ook niet overgenomen wordt bij het afdrukken.
E tweede keer dat ik dit doe voor een vriendin! Zo bijzonder om te maken. De ontvanger was ontroerd
Het ging super makkelijk om iedereen uit te nodigen. De link kon ik per mail sturen of via whatsapp en Facebook. Oudere mensen moesten even geholpen worden, maar voor de rest was het heel gemakkelijk. Uiteindelijk best prijzig, door veel mensen die het boekje gingen invullen, maar had het zelf niet mooier kunnen doen.
Namens de vriendengroep een vriendenboekje gemaakt voor één van onze vrienden die in het huwelijksbootje is gestapt. Erg makkelijk systeem en ook leuk dat er zelf vragen toegevoegd kunnen worden en dat de volgorde kan worden aangepast. Meerdere flexibele opties. De afwerking van het vriendenboek is erg netjes. Al met al een mooi cadeau om te geven.
Heel vlot in gebruik, mooie keuzes, prima afwerking, snelle levering. Voor de uitgenodigde vrienden was het altijd duidelijk dat ze niet alle vragen moeten invullen. Heel leuk dat daar waar geen foto's werden bijgevoegd toch leuke prenten werden toegevoegd.
Al meerdere boekjes laten maken. Elke x weer een groot succes!
Het maken van het vriendenboekje voor mijn broer die 50 werd was mooi. En met het goede voorwerk van mijnvriendenboekje.nl werd het mij ook heel makkelijk gemaakt om alles te coördineren, te herinneren, te versturen en te bestellen. Het is het bedrag meer dan waard. Want dit vriendenboekje bevat zoveel mooie waarde volle vriendschappen, die zijn letterlijk onbetaalbaar. Dank je wel dat we van jullie diensten gebruik konden maken. En de service, het bestellen was gewoon top.
Redelijk gebruikersvriendelijk en goede kwaliteit boekje. Onze collega was hier erg blij mee. Je kunt eenvoudig personen uitnodigen en status van invullen volgen. Cliparts passen niet bij thema pensioen en zijn kinderlijk. In boekje kunnen alleen vierkante foto's, waardoor je altijd de originele foto moet bijsnijden. Dit vind ik een minpunt. Wat zou het leuk zijn een link te ontvangen waarmee alle deelnemers het vriendenboekje online kunnen bekijken.
Makkelijk te maken en realiseren Professioneel uiterlijk Waardevol kado
Erg gebruiksvriendelijk, via de chat simpel vragen te stellen, snel thuisbezorgd en het eindresultaat precies zoals afgebeeld.
Het trouwboekje is met meer dan 40 bijdragen van gasten en jaaroverzichten van de geboortejaren van bruid en bruidegom echt een bewaarexemplaar geworden.
Het werkt echt heel goed, en uiteindelijk is de prijs zeer redelijk. Het is een zeer waardevol boek geworden voor mijn collega. Het werkt erg gebruikersvriendelijk, ook voor de deelnemers. Ik beveel het zeer aan!
Heel gebruikersvriendelijk, snelle service en professioneel eindresultaat.
Binckhorstlaan 36
2516BE Den haag
Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.