Echt ontzettend leuk! Zeer gebruiksvriendelijk! Fijn contact en snelle levering. Kortom, een aanrader als je opzoek bent naar een fantastisch leuk cadeau idee!!
Echt super leuk om te geven en om te doen. Wij hebben inmiddels al voor 3 collega's die met pensioen zijn gegaan dit boekje gemaakt en alle 3 waren ze echt super enthousiast. Eind dit jaar staat nummer 4 op de planning dus ook dan zeker weer een vriendenboekje als kado!
Goede communicatie, chat werkt prima Duidelijke site Mooi eindproduct Geen tips, alleen maar blij mee!
Even uitdokteren hoe het precies moest, maar eenmaal op gang, liep het als een trein. Mooi resultaat en super snelle levering. Ik hel meer dan 100% tevreden!
Het programma is heel gebruiksvriendelijk voor zowel de maker als de invuller. Enige minpunt is het maken van de fotopagina's, dat verloopt nog niet altijd even soepel. Leuk dat je kan kiezen uit verschillende stijlen en kaften. Het resultaat is echt prachtig en van goede kwaliteit. Degene die het heeft gekregen, was erg blij en verrast.
Fijne site, goede service, en het trouwboek is prachtig geworden!
Leuk format, mooie vormgeving, snelle service.
Het boek kwam te laat binnen om cadeau te doen op de verjaardag van de persoon voor wie het boek was. Het boek is wel hartstikke leuk geworden! Omdat het boek te laat binnen was moest ik deze op de post doen naar de jarige, dat pakket is nu kwijt. Ik probeer contact te krijgen voor eventueel een nieuw boek maar krijg nog geen reactie (4 dagen) ik hoop dat het boek in de tussentijd niet uit het systeem wordt gehaald waardoor ik geen nieuwe kan laten drukken. Hopelijk nemen jullie snel contact met mij op! Jammer dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn.
Wij vinden het erg leuk, om zo'n vriendenboekje als afscheidscadeau te geven aan onze leerlingen.
Makkelijk in gebruik, iedereen begrijpt het en zeer waardevol voor de ontvanger.
Mooi en kwalitatief, leuke reacties op gehad
Het enige wat je hoeft te doen is mailadressen invoeren en de rest gaat vanzelf. Je kan zelf kiezen wanneer je een herinnering stuurt waardoor het onder de aandacht blijft en je ziet wie al aan het schrijven is en wanneer iemand het afgerond heeft. Snelle levering, mooi verpakt en een leuk linnen tasje kado.
Heel eenvoudig in gebruik. Het boekje, waarvoor 72 mensen iets hadden ingevuld, was binnen een paar dagen gedrukt. Resultaat was erg mooi!
Zeer positief over duidelijke site, leuk concept en prachtige uitvoering! Echt een aanrader. Om te onthouden!
Het boekje is heel eenvoudig te delen en te maken en het resultaat is erg leuk! De ontvanger vond het het erg leuk en iedereen was er zeer over te spreken!
Heel leuk om te maken en te geven. Mooie vormgeving, makkelijk in gebruik, snelle versturing, helemaal SUPER !!!
Het vriendenboekje kreeg ik als tip van een collega om cadeau te geven voor het jubileum van ons bedrijf. Het is erg simpel in gebruik en enorm leuk om te zien wat alle collega's erin hebben geschreven. We hebben gebruik gemaakt van de bestaande vragen, gecombineerd met wat zelfverzonnen vragen. Leuke foto's erbij en klaar was het boekje. De ontvangers waren er enorm blij mee en vonden het geweldig om te lezen. Er stonden ook meteen wat tips in voor volgende bedrijfsuitjes en traktatie ideetjes :-)
Hele overzichtelijke website, duidelijke instructies, handig dat je mogelijkheid hebt om een herinnering te sturen. Eindresultaat is erg mooi geworden!
Onze voetbaltrainer John was erg blij met het afscheidsboekje dat door alle spelertjes was ingevuld. 'Ik kan het er altijd nog eens bijpakken en op het gemak doorbladeren, heel erg leuk om deze herinnering aan alle jongens te hebben.'
Heel gemakkelijk en snel te maken, dus laagdrempeling om een leuk en persoonlijk cadeau te kunnen geven. Leuk dat je (bijna) alle vragen zelf kan verzinnen. Contact met de klantenservice was top, dachten mee en reageerden snel. Het aantal designs zou wat mij betreft wel uitgebreid mogen worden.
Heel erg tevreden met het resultaat van het afscheidsboek die voor een collega is gemaakt. Gebruiksvriendelijke site, mooie lay-out en levering zeer op tijd.
Een waardevol cadeau om te geven wat voor iedereen haalbaar is om in te vullen.
Is voor veel gelegenheden verkrijgbaar
Zeer origineel cadeau om te geven en leuk om te (laten) maken. Bijdrage van vrienden is laagdrempelig in te voeren.
Wat een leuk cadeau, het werd door de ontvanger enorm gewaardeerd. Voor de deelnemers is het heel eenvoudig de eigen pagina in te vullen, het kost weinig tijd en het eindresultaat is heel mooi geworden. Kleine moeite, groot plezier.
Binckhorstlaan 36
2516BE Den haag
Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.