Heel leuk om te maken, volledig te personaliseren en makkelijk door iedereen in te vullen. De aanstaande ouders vonden het babyshowerboekje helemaal geweldig!!
Ziet er verzorgd uit! Makkelijk te gebruiken.
Het vriendenboekje is echt heel gemakkelijk te maken door via whatsapp of e-mail de link te sturen. Je kunt zelf bepalen welke vragen je wilt stellen en in welke volgorde, waarbij Vriendenboekje heel veel leuke suggesties heeft die je zo over kunt nemen of die je inspiratie geven. Wij hebben dit gegeven met een vrijgezellenfeest en ze was er super blij mee.
Enorm leuk boek om als cadeau te geven. De tool is super gebruiksvriendelijk en eenmaal besteld had ik het boek snel in had. Ik had het boek alleen iets groter verwacht. Maar dat is altijd lastig met online aankopen. Zeker een aanrader!
Is erg leuk ontvangen door de juf.
Erg leuk cadeau
Makkelijk om te maken, betaalbaar en een super mooi product!
Het is gemakkelijk, snelle levering en mooi.
Super mooi cadeau!
Mooie herinneringen voor altijd vastgelegd in een boekje.
De klnatenservice is erg behulpzaam en denkt goed mee. Het boekje is goed te maken. De bestelopties passen niet altijd bij wat we voor ogen hebben, dat zou fijn zijn als het wat uitgebreid kan worden (minder dan 15 boekjes bestellen tegen een schappelijke prijs bijvoorbeeld).
Voor de 50e verjaardag van mijn zus hebben we met familie, vrienden en kennissen een felicitatieboekje gemaakt. Het was een grote verrassing voor haar en ze heeft de vele mooie bijdragen de dag erna met veel genoegen bekeken. Wat ook leuk is aan dit cadeau is dat je het met z’n allen maakt.
"Het boekje ziet er mooi, professioneel, goed verzorgd uit. Echt wel iets dat je bewaart." - Onderwijzer Chris, de ontvanger van het vriendenboekje dat hij kreeg van de leerlingen van groep 5. Dit was al de vierde keer dat we als klas samen kozen om (weer) een vriendenboekje van Mijn Vriendenboekje te geven. Zolang we elk jaar een andere leraar voor de klas hebben staan kunnen we deze traditie voortzetten. Enige minpuntje is dat er niets verandert met de boekjes, dus ze hebben nog steeds dezelfde zes stijlen als drie jaar geleden.
Een super leuk en persoonlijk cadeau wat erg waardevol is voor de ontvanger
Het is een heel waardevol pensioenboekje geworden doordat je de vragen kan aanpassen naar wat je maar wilt en het toevoegen van foto's. Het delen via een link voor whatsapp is super makkelijk. Ik ga dit zeker onthouden voor een volgende gelegenheid.
Boekje gemaakt voor mijn vriendin haar baby shower. Super leuk boekje geworden!
blij verrast door de snelheid waarmee vragen beantwoord werden via de chat. foutjes in vraag aanpassen ( kan niet langs de gewone weg) was zo geregeld via de chat. ook snelheid in levering kon aangepast worden. hele persoonlijk en goede service. ik beveel ze van harte aan:)
Top cadeau en heel makkelijk uit te voeren! Prachtig boek!!! Nu voor 2 juffen gedaan!
Een erg mooie werkwijze waardoor jong en oud zijn vriendenpagina zelf online kon invullen. Een kwalitatief goed eindresultaat. Tip: met een grote groep ziet niet iedereen op de dag van uitreiken het eindresultaat. Leuk als je een (tijdelijke) link kan sturen om het resultaat digitaal te laten zien.
Het vriendenboekje is een hele mooie en makkelijke tool om iemand een prachtig cadeau te geven. Alles is goed uitgedacht, zelfs de (eventueel te gebruiken) teksten. En toen ik erachterkwam dat het misschien niet op tijd zou worden geleverd werd er na een mail (direct reactie) een spoedzending van gemaakt.
Het boekje was uiteindelijk kleiner dan ik had verwacht, maar dat ligt gewoon aan me zelf. De maten van de boekjes stonden waarschijnlijk wel op de website. Het maken was duidelijk en handig.
Dit was mijn 2e boekje wat ik voor iemand hebt laten maken. Gewoon geweldig. Vrij makkelijk in te vullen door iedereen. Fijn om 1 persoon als regisseur te hebben. Zeer tevreden. Het geven is al een cadeautje opzich.
Website is heel gemakkelijke in gebruik, je kunt super handig met verschillende mensen een vriendenboekje maken. Het eindresultaat is erg mooi, snel verzonden en daarbij natuurlijk een heel leuk aandenken voor de ontvanger.
Eigenlijk gaat alles van begin tot eind super gemakkelijk! Ook het uitnodigen van mensen en dan de foto’s toevoegen, het ging allemaal snel en simpel. Boekje werd binnen de opgegeven datum bezorgd, keurig verpakt. De ontvangers hebben het boekje met blijheid ontvangen!
Nadat de uitnodigingen verzonden waren, kwamen we achter een spelfout in één van de vragen. Zelf kan je dit niet meer aanpassen, dus ik was al bang dat we opnieuw moesten beginnen. Maar via de chat contact gezocht met support en het werd direct aangepast.
Binckhorstlaan 36
2516BE Den haag
Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.