Super leuk dit boekje! Weer eens wat anders dan alleen foto's.
Fantastische leuke manier om afscheid te nemen van iemand. Erg origineel!
Het blijft een leuk cadeautje, super reacties altijd. Service van “ mijn vriendenboekje “ is ook super. Te laat bedacht dat dit weer n leuk cadeau is, binnen 2 dgn heb ik het thuis. Top!
In no time een super mooi vrienden/receptenboekje voor het 50 jarige huwelijk van mijn ouders gemaakt. Er werd super mee gedacht en zelfs een spoed bestelling was mogelijk, want het was natuurlijk weer allemaal laatste moment. Zeer gebruiksvriendelijk, ook voor oudere mensen. Het is een fantastisch boekje geworden!
Fraai resultaat en leuk om te maken! Enige jammere is dat je bij het invoeren van de ingredienten beperkt bent en als eenmaal ingevoerd niet meer kan wijzigen.
Op een makkelijke manier met de hele familie een boekje gemaakt. Resultaat verrassend leuk!
Makkelijk om online in te vullen en foto’s toe te voegen. Nog veel leuker om cadeau te geven. De vriendinnen die ik het heb gegeven, zijn er zo blij mee!
This is now my 4th time ordering a book on behalf of our company for someone who is celebrating a jubilee or retiring. It is a great way to cherish the memories. The team are always helpful with any questions or requirements we have, excellent customer service and satisfaction end to end. Simple and easy to use and would recommend to all
Veel keuze opties, mooie ontwerpen, veel flexibiliteit, handig jaaroverzicht, leuke extra's bij de verzending (kaart, tasje), leuk verpakt, en een heel leuk verhaal van de ondernemers!
Ik heb tot nu toe al vijf zijn boekjes gemaakt en de reacties zijn hartverwarmend! Ik wens iedereen zo'n vriendenboek toe!
gewoon echt ontzettend leuk zo'n boekje, hoe meer zielen meedoen hoe leuker
We hebben met een groep van 30 vrienden dit boek gemaakt. Heel weinig moeite en prachtig geworden. Was binnen 5 dagen thuis!
Het boekje is super mooi. Leuk dat er plaatjes ingevoegd zijn wanneer er geen foto is verzonden.
Heel mooi boekje, alleen vond ik het jammer dat er per pagina niet wordt omschreven hoeveel eigen foto’s je kunt toevoegen. Waardoor ik per pagina meerdere foto’s had die niet van mezelf waren. Wel mooie foto’s die er in stonden maar had liever meer foto’s van mezelf toegevoegd.
Van begin tot eind: duidelijk, eenvoudig en goed inzicht in status invullen van de vragen. Zeer gebruiksvriendelijk. Later nog makkelijk nieuwe mensen toevoegen en herinneringen sturen. Binnen een week na daadwerkelijk bestellen al geleverd. Ziet er netjes uit. Zelfs een vormgever heeft er naar gekeken. Super blij met het resultaat en ook de ontvangers zijn er erg blij mee
Boek is erg makkelijk samen te stellen. De klantenservice is snel en vriendelijk . Helaas was er een foto vervangen door een plaatje van bloemen. Graag had ik dit vooraf geweten zodat ik een andere afbeelding aan had kunnen leveren. Helaas stonden er nog wat spelfouten in. Het was onduidelijk of ik dit zelf had moeten corrigeren.
Super duidelijk en goede website. Het invullen ging heel gemakkelijk en ook alle standaard mailtjes waren al gemaakt om te versturen. Echt geweldig! Diegene is er er dolblij mee!
Makkelijk in te vullen boekje, het werd ons ook makkelijk omdat er verschillende vragen in konden die al voor bewerkt waren. Alleen zou ik beter aangeven dat als er door een persoon maar 1 foto wordt gebruikt jullie een plaatje toevoegen. Daar hadden wij dan graag een foto willen plaatsen. Maar verder helemaal blij mee!
Het vriendenboekje was een daverend succes. De ontvanger heeft er van genoten en het was voor de bijdragers een kleine moeite.
Ik heb een vriendenboek laten maken voor een 21 dinner van een vriendin, deze viel goed in de smaak! Zo leuk om alle dierbaren in een boek te bundelen en dit door een klik op de knop. Het systeem vond ik dan ook fijn werken, zo hoef je zelf niet contact een bericht te typen of erachteraan. Kortom erg positief over de site!
Wat een service en hulp. Had een boekje gemaakt Voor mijn dochter. Hebben ze ook een kopie voor mijn zoon gemaakt! Top!
Ontvanger vind het heel leuk en mooi. Ze is er blij mee
Bijzonder om te mogen maken en leuk te zien wat het resultaat is geworden
Echt een aanrader!
Binckhorstlaan 36
2516BE Den haag
Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.