Heel leuk en naar eigen smaak aan te passen. Snel geleverd en prachtig eindproduct.
Dit was echt heel leuk om te doen. Makkelijk proces voor zowel degene die coördineert als degenen die invullen. Super easy. En wanneer je een vraag hebt wordt deze via de chatfunctie direct beantwoord. Resultaat is erg leuk! Aanrader dus
Dit was echt heel leuk om te doen. Makkelijk proces voor zowel degene die coördineert als degenen die invullen. Super easy. En wanneer je een vraag hebt wordt deze via de chatfunctie direct beantwoord. Resultaat is erg leuk! Een aanrader dus
Het boekje is prachtig geworden! Eenvoudig te maken met veel mensen tegelijk.
Mijn ervaring is goed Tijdens de overhandiging bleek dat er een aantal vrienden vergeten waren, jammer is dan dat deze vrienden niet alsnog toegevoegd kunnen worden bij een herdruk. Het is moeilijk om de lettertype en grootte goed in te schatten waardoor bij de uiteindelijke druk de letters net iets te kleib zijn. Wellicht is een uit te printen demo van de beschikbare lettertypes en groote een opties.
Door vrienden en herinneringen samen met fotos en wensen samen te voegen in een boekje hebben we een waardevol kado kunnen geven
Prachtig boekje, met zorg vorm gegeven. Ook als mensen geen foto uploaden zorgen ze dat er een passende foto komt. Ook werkt het prima om mensen het boekje te laten invullen of een reminder te sturen. Mooi aandenken om te geven. Ik ben zeer tevreden en nog belangrijker…. De ontvanger was er erg blij mee!
Niet moeilijk met behulp van de chatfunctie. Wilde het boekje graag iets eerder ontvangen, werd gehonoreerd!
Snelle service en mooi van kwaliteit!
Makkelijk programma die je stap voor stap een boekje laat maken. Vrienden uitnodigen werkt goed en het boekje was snel binnen
Al een paar keer wat besteld en altijd zeer en zeer tevreden.
Erg snelle levering. Klantenservice ook goed bereikbaar. Ik raad deze site iedereen aan.
Super leuk en goed!!! Werkt echt uitstekend!!
Voor mijn man's 40ste verjaardag een mooi felicitatie boekje gemaakt. Dit ging erg gemakkelijk. En was erg leuk om te maken en te geven. Mijn man was erg verrast en heeft er nadien meerdere keren in gelezen. Hij kreeg tranen in zijn ogen van de woorden en foto's van zijn familie en vrienden. Iedereen vond het ook leuk om in te zien en zeker de foto pagina's waren een succes. Ik heb het kortings kaartje aan een familielid gegeven die dit mogelijk ook wilt voor haar vader. En men vroeg de websitelink op mijn man zijn verjaardag. Dit uiteraard gegeven. Al met al een heel origineel cadeau.
Het is heel leuk om eraan deel te nemen. Om te zien hoe het telkens geleidelijk aan meer en meer vorm krijgt. Om creatief om te gaan met de foto pagina's. Heel fijn om te zin hoe enthousiast ze telkens reageren als ze het boekje in ontvangst mogen nemen.
Makkelijk in te vullen. Leuk om te krijgen. Wel prijzig.
Leuk om te maken en werd erg gewaardeerd door de ontvangster.
Het boekje zag er mooi uit. Echt een waardevol en uniek kado.
Ik had weinig tijd om n boekje te maken , via jullie ging t echt super efficiënt : boekje aanmaken , vragen combineren ( zelf / jullie ( , via Chat snel antwoord op n vraag ) , uitnodigen . Binnen 3 dagen in huis . Vriendin superblij ! Top .
Binckhorstlaan 36
2516BE Den haag
Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.