Al 2x een vriendenboekje cadeau gegeven tijdens een babyshower. De ontvanger vond dit erg leuk om te ontvangen. Het is makkelijk te maken doordat iedereen dit digitaal kan invullen en er is voldoende ruimte om zelf je vragen te bedenken. Wel goed opletten dat de foto’s van voldoende kwaliteit zijn, want anders zie je dat echt terug.
Wat was de ontvanger verrast, ze noemt het een schitterend en waardevol lief boek :)
Het (laten) invullen van het boekje is eenvoudig te doen door de software op de website. Daarna was het boekje snel in huis en leuk verpakt. De ontvanger is er erg blij mee.
Super professioneel resulaat & absolute winnaar als cadeau.
Duidelijke uitleg. Simpel te maken. Veel keus Kort om een top cadeau
Voor een collega die afscheid nam hebben we met elkaar een boekje gemaakt als herinnering. Voor elke deelnemer is het slechts een paar minuten werk, waardoor het animo om deel te nemen groot was. Als 'beheerder' word je steeds op de hoogte gehouden van de voortgang, kun je af en toe een reminder sturen en heb je al vooraf inzage in de bijdragen. Het boekje ziet er zeer verzorgd uit en werd stipt op tijd geleverd. Voor de collega is het een zeer gewaardeerd cadeau geworden. Echt een aanrader!
Leuk om te geven als bijzonder cadeau aan familie of vrienden. Werkt eenvoudig en snel. Ook de levering was snel!
Het maken van het boekje ging heel soepel. Wat ik jammer vind is dat je niet kunt zien hoe het uiteindelijk gaat worden. Je moet dan eerst bestellen en betalen.
Het boek is mooi, de site is prima, maar de service laat enorm te wensen over. Er was een klein probleem met mijn boekje. Er stond namelijk iets in afgedrukt wat er niet in hoort. Dat vond ik natuurlijk ontzettend zonde van mijn cadeau dat verder hartstikke mooi was. Toen ik daar over heb gemaild, kreeg ik een tamelijk bitchy reactie terug. Daarop gaf ik antwoord en vervolgens heb ik nooit meer iets gehoord. Ontzettend onklantvriendelijk. Mijn probleem is dus ook helemaal niet opgelost, wat ik erg jammer vind. Deze slechte service werpt een zwarte schaduw over het hele gebeuren (wat verder heel goed ging). Ik vind het echt heel jammer. De bereidheid om mee te denken of iets op te lossen was er totaal niet. Nogmaals, jammer, want het boekje is verder prachtig.
Makkelijk om vrienden in te laten vullen en eenvoudig een mooi boekje in elkaar te zetten. De ontvanger heeft met tranen in haar ogen alle berichten gelezen.
Gebruiksvriendelijk en goed werkend systeem. Ook hanteerbaar voor de minder digitalen onder ons;-) Snelle service en mooie uitvoering. Niet goedkoop, maar iedere euro waard. Ook als organisator erg handig dat er standaard teksten, reminders etc beschikbaar waren. Voor de ontvanger een hartverwarmend, persoonlijk en uniek cadeau. Ps. Wellicht is het mogelijk om ook een versie te maken die via whatsapp ofzo werkt? Nu kostte het heel veel tijd om (in het geheim) van alle gasten eerst de juiste emailadressen te achterhalen....
Het was heel leuk hoe iedereen mee deed om het cadeau te geven. Wij hebben het cadeau gegeven aan mijn partner die 40 jaar oude werd. Zijn kinderen, familie en vrienden hebben iets geschreven. Het was ene geweldig verrassing! Zeker leuk omdat ik zelf de vragen ookkon bedenken en wijzigen.
Wat ontzettend leuk, net als vroeger een poëzie album. Alleen bij de vorige bestelling duurde het wat langer dan normaal waardoor onze collega al afscheid had genomen en, het boekje na gestuurd moest worden. Maar ook dat werd goed geregeld.
En handige en snelle manier om zeer persoonlijke ervaringen, ideeën en wensen op individueel niveau bij elkaar te verzamelen en daar een collega die met pensioen ging in dit geval heel blij mee te maken. Voor herhaling vatbaar mijns inziens.
Een collega die vertrekt naar Australië wil je toch wat leuks mee kunnen geven. Dat is met het anti heimwee boekje goed gelukt.
Het was leuk om het boekje samen te stellen en erg gebruiksvriendelijk (handig voor iemand die hier heel erg tegenop zag!). Uitnodigingen versturen ging ook soepel, ook iemand naderhand toevoegen geen probleem. Ontvanger van het boekje was erg blij en zelfs ontroerd door alle bijdragen. De service uitstekend! Ik maakte mij zorgen om het op tijd binnen zijn van het boekje (alles laatste moment natuurlijk) maar het boekje kon voor de zekerheid een dag eerder verstuurd worden. Zeer verzorgd pakket. Superblij!
Het eindresultaat is heel erg mooi geworden. De ontvanger was er zeer blij mee!!
Alles helemaal top, kwalitatief goed, perfecte service, aanrader!
Super leuk en makkelijk te maken met veel vrienden. Erg leuk aandenken!
Leuk om te maken en nog leuker om te ontvangen
Hele goede ervaring met Mijn vriendenboekje. Het concept is leuk en het is niet moeilijk. De stappen om het boekje te maken zijn duidelijk en wijzen eigenlijk voor zich. Als maker heb je de regie over het hele boekje en kun je overal nog aanpassingen doen. Zij zorgen voor de finishing touch dus het wordt echt een mooi afgewerkt boekje.
Super leuk om te maken en super leuk om te geven. En ook nog eens super bedankt voor de service de hulp en de snelle verzending. Echt een mooi blijvend aandenken!
Mijn vriendenboekje is super gebruiksvriendelijjk en het resultaat is prachtig!
Mijn man en ik kregen van onze dochters voor onze 30ste huwelijksverjaardag een vriendenboekje. En dat was zalig. Het gaf ons een lach en een traan. Maar we gaan dit boekje echt koesteren. Zo fijn!!! En de dochters zeiden dat het heel gebruiksvriendelijk was voor de vele mensen die het hebben ingevuld.
Binckhorstlaan 36
2516BE Den haag
Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.