Eenvoudig te maken, een heel mooi resultaat, leuk verpakt.
Leuk boekje om te geven en te ontvangen. Je mag zelf leuke vragen uitkiezen en is binnen no time binnen.
Als afscheidscadeau gegeven aan de leerlingen en juffen van groep 8. Iedereen was razend enthousiast. Zo heeft iedereen voor altijd een mooi aandenken van de basisschool.
Een boek vol met persoonlijke verhalen en recepten, het was echt een verrassing voor de ontvanger. Gebruiksvriendelijk en makkelijk te coordineren.
Het maken van een vriendenboekje is simpel. Hoop keuze in kaften etc. Prachtig verzorgd eindresultaat. Enige aandachtspuntje is, dat je je aan de regels moet houden. (Hadden 1 collega die niet de vragen wilden beantwoorden maar een stukje had, deze kan je dan moeilijk inpassen).
Handig in te vullen. Fijn dat er een reminder gestuurd kan worden. Wat wel fijn zou zijn is de mogelijkheid om per persoon meer foto's toe te kunnen voegen en kunnen zien hoe de vragen eruit komen op de pagina's. De ontvangers waren er enorm blij mee!
Ik moest snel iets verzinnen voor een collega . Die afscheid nam Het was vakantietijd en dus iedereen slecht bereikbaar en zo kon we binnen twee weken toch iedereen er effen in laten schrijven zonder al te veel werk ! Geweldig idee! En het werd een prachtig boekje !
Het afscheidboek is heel mooi en persoonlijk geworden! Het invullen ging vlot en gemakkelijk.
Fijne uitnodigingen om te gebruiken , duidelijke uitleg voor gebruik, leuke aanvullingen vanuit het vreindenboekje. Snel geleverd en leuk verpakt
We hebben onze ouders het vriendenboek cadeau gedaan op het feest voor hun 40-jarig huwelijk. Alle gasten die op het feest waren hebben daarvoor een pagina ingevuld. Het is zo leuk geworden en de mensen hebben zoveel lieve dingen geschreven! Onze ouders vertellen ook tegen iedereen hoe leuk het is en laten het boek aan iedereen zien. Geweldige klantenservice ook bij mijnvriendenboekje. Zeer behulpzaam en alles wordt heel duidelijk uitgelegd.
Het ouderwetse vriendenboekje in een nieuw jasje! Een super leuke herinnering voor de krijger en makkelijk te maken! Je hoeft alleen een aantal keuzes te maken, stuurt alle vrienden een link per mail of code per app en iedereen kan zijn/haar eigen pagina invullen.
Kan niet de grote zien qua lettertype alleen met een schuifbalkje te doen. Op de beginpagina staat wat je erbij krijgt, maar in de kleine lettertjes krijg je dat niet bij het schoolboekje. Mooi concept, maar voor de perfectionist niet fijn om mee te werken. Als je klaar bent kan je het boekje niet compleet controleren, zoals een druk voorbeeld.
Was snel geregeld. En makkelijk in elkaar te zetten.
Voor de groep 8 schoolverlaters een super leuke herinnering aan hun basisschooltijd. Heel eenvoudig te maken en netjes (en op tijd) geleverd! Volgend jaar gaan we dit weer doen!
Een fijne en makkelijke manier om een leuk vriendenboekje samen te stellen. Erg vriendelijk in het gebruik. Alleen jammer dat de voorkant niet een harde kaft is.
Wij hebben dit boekje gemaakt voor een collega die met pensioen ging. De uitleg was helder, het was gemakkelijk, ruim voldoende keus en het eindresultaat echt heel mooi. Super leuk ook dat je diverse thema's hebt en e.e.a. kan aanpassen naar wat je wilt. Ik zal hier zeker vaker gebruik van gaan maken.
Hele makkelijk website maar super dat het in 2 talen kan.... Uitvoering zag er top uit! Ontvanger is er enorm blij mee.
We hebben dit aan mijn zus gegeven de avond voor haar bruiloft. Zo kon ze al lekker in de stemming komen en genieten van alle lieve woorden. Aanrader!
Heel leuke ervaring en vlotte levering! Iedereen vond de kwaliteit van het inbinden en de indeling van het boekje zeer aangenaam.
De ontvanger was helemaal verrast en zo blij met haar vriendenboekje! Niemand had er eerder van gehoord om dit te doen. Leuk om te doen en helemaal om te krijgen!
Super makkelijk om te maken en de ontvanger is er erg blij mee en heeft mooie herinneringen! Aanrader
Makkelijk online in te vullen, super leuke indelingen en een hele snelle levering! Deze groep 8 is er blij mee; een mooi aandenken aan de basisschool, groep 8 en vooral aan al je klasgenoten! Helemaal top!
Mooi eindresultaat
Mooie reacties van ouders en een top service.
Makkelijk in te vullen en ook leuk dat er foto's door het Vriendenboekje zelf worden geupload als iemand geen foto geplaatst heeft. Erg leuk geworden en onze collega vond het het mooiste kado van de dag!
Binckhorstlaan 36
2516BE Den haag
Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.