iedereen wordt gemakkelijk via mailoptie benaderd om deel te nemen.
Een heel mooi vriendenboekje met een mooie kaft. Makkelijk te maken en aan te passen. Goede service bij vragen en op tijd bezorgd. Cadeau gedaan aan vriendin die 65 werd een mooi waardevol cadeau.
Vanuit een redelijk grote groep een babyshower boekje gemaakt. Ruimte voor eigen invulling en verschillende designs. Snelle levering, heldere communicatie en prachtig eindproduct.
Makkelijk mensen uit te nodigen Makkelijk bijdrage te leveren Makkelijk te personaliseren Makkelijk te bereiken via Chat Makkelijk te bestellen Origineel geschenk Originele verpakking Origineel format Origineel aandenken
Mijn eerste ervaring om dit vriendenboekje te maken, en dit is zeer goed bevallen en ook bij degene die deze ontvangen heeft. Leuk om je eigen draai eraan te geven , foto's toe te voegen. Het boekje wordt ook heel mooi ingepakt, een kadootje om te geven.
Voor het afscheid van een collega recentelijk was er weinig tijd om nog iets voor haar te regelen. Met behulp van vriendenboekje maakten we toch in no time een supermooi boekje met herinneringen voor haar. Het zag er top uit! Enige verbeterpuntje; levertijd is met 7 werkdagen toch nog best lang. Zeker als het kort dag is :) En! het zou leuk zijn als je alvast een weergave krijgt van hoe het eruit komt te zien. Dan
Op een vrij eenvoudige manier kun je een geweldig leuk en origineel boekje maken zonder zelf al te creatief te hoeven zijn. Jij zorgt zelf voor de teksten en wat foto's, de rest wordt voor je aangekleed. En het resultaat is echt de moeite waard. Ook de verpakking waarin het boekje wordt afgeleverd is feestelijk en mooi vormgegeven.
Zeer positief mooi product en leuk verpakt.
Gebruiksvriendelijk en geeft een mooi resultaat. Met een groep van ruim 70 mensen online een boekje gemaakt voor een collega die afscheid nam. Werkt heel goed in de coronatijd nu we allemaal thuis werken.
We hebben met collega een vriendenboekje voor een vertrekkende collega gemaakt. Het proces ging heel soepel en het maken was gebruiksvriendelijk. Daarbij ook nog een hele goede service en vriendelijk contact met servicecontract. Kan niet beter!
Het werkt heel makkelijk om het boek compleet te maken. Vriendenboekje.nl maakt er vervolgens een mooi, verzorgd boek van, voldoet volledig aan de verwachtingen en voor mijn collega is dit een prachtig cadeau vol met herinneringen. Kortom; een échte aanrader !
Iedere keer weer zijn de ontvangers blij verrast met het boekje. Het ziet er mooi uit en het is makkelijk te maken.
Ik raad ‘Mijn vriendenboek ‘ bij iedereen aan. Mooi boek. Leuk en makkelijk om te maken. Ik had een bijna onmogelijk verzoek en toch hebben jullie dit voor elkaar gekregen. Hartelijk dank hiervoor. Zeer gewaardeerd. Groeten Sylvia
Heel eenvoudig om te maken. de site werkt prima. Boekje ziet er erg leuk uit.
Voor een collega die met pensioen ging, dit boekje laten maken. Was ontzettend makkelijk om te doen en ideaal zo in deze tijd. Iedereen kreeg een "eigen" link en kon digitaal het boekje invullen. Ook de verzending ging super, hadden het boekje iets eerder nodig en ook dit werd goed verzorgd. De ontvanger vond het boekje echt super leuk! En dat was hij ook :-).
Super service, afspraken perfect nagekomen. De jarige job was zo verrast en blij met haar boekje. Het invullen was ook super makkelijk, zelfs onze ouders ( 80 jaar ) is het gelukt.
prima website om een leuk boekje te maken. Uitnodigen van mensen om mee te werken gaat makkelijk en het hele proces is prima te doen. De nabewerking wordt ook goed verzorgt.
Fijn dat mensen tijd hebben om ook even te kunnen pauzeren tijdens het invullen van de vragenlijst. Ook erg fijn dat ik niet lang hoef te wachten voordat ik het boekje in mijn bezit heb, wanneer ik het doorgestuurd heb.
Het is zo leuk om de reacties te zien, dit was het tweede boekje en ik moet zeggen dat het ook dit keer weer een groot susses was!
Heel leuk boekje om te maken! En zo handig dat iedereen online zijn / haar pagina kan invullen. Scheelt een hoop gedoe. Het werkt super handig. Ook heel leuk dat je naast de persoonlijke pagina's extra pagina's kan toevoegen met tekst en foto's. Heel origineel cadeau!
Het was heel gemakkelijk in gebruik en er komt een heel persoonlijk cadeau uit voort. Wat ik het leukste vond is dat je zelf de vragen kan aanpassen, zo werd het des te persoonlijker. Niet al te veel werk per persoon en ook als organisator komt er niet veel werk bij kijken. Ik heb het cadeau gegeven aan mijn opa voor kerst en zou het zeker opnieuw cadeau geven in andere omstandigheden.
Leuk én makkelijk om te maken. Ontvangers waren ook super blij!
Ongelooflijk knap resultaat maar ook een geweldige en zeer snelle service. Zowel via de chat (waar je direct kunt geholpen worden) als bij het verzenden van het boekje. Proficiat aan het team!
Een heel leuk, persoonlijk cadeau! Het fijne is dat er al voorbeeldvragen zijn, zodat je al meteen leuke ideeën krijgt. Deze vragen zijn nog zelf aan te passen. Nadeel is wel dat je precies het aantal vragen moet gebruiken, niet meer of minder. Het eindresultaat is een prachtig vormgegeven boekje. Leuk extraatje is de tas die meegestuurd wordt. Ook fijn is dat er al voorbeeld mails klaar staan die verstuurd kunnen worden naar de mensen om in te vullen. Al met al een prachtig complete website voor een mooi en persoonlijk cadeau.
Het systeem werkt heel makkelijk en het eindresultaat heel leuk. Alleen jammer dat de deelnemers hun eigen pagina niet in opmaak kunnen zien.
Binckhorstlaan 36
2516BE Den haag
Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.