Pluspunten

We hebben stainless stalen mokken besteld. Zijn heel mooi afgewerkt en netjes in een doosje geleverd; Prijs kwaliteit zeer goed!

In het prototype zaten de mokken netjes verpakt in een zakje (tegen krassen?) en dan in het doosje. Van de zakjes was bij levering niets te bespeuren. Dat is wel jammer...

Pluspunten

Zeer snelle feedback, lage prijs en toch hoge kwaliteit. Levertijd was super kort (enkele dagen) eens het finale resultaat was doorgegeven.

Pluspunten

Snelle goede service en product is erg mooi.

Pluspunten

snel reactie en levering, prima zaken mee te doen.

Pluspunten

Snelle reactie op vragen en ruim assortiment. Goede afwerking van product.

Pluspunten

Perfecte kwaliteit. Scherpe prijs en goede afstemming met klant. Top geregeld!!!

Doosjes waren open bij levering. Buttons lagen los in doos. Kwaliteit van witte doosjes laat wat te wensen over

Pluspunten

Levering optijd. Kwaliteit goed. Klanten service (John Lazet) heel goed en vriendelijk.

Print van het geschrevene mocht wel groter. Tel. nr. moet met een vergroot glas gelezen worden :)

Pluspunten

* Prima materiaal! Grote (60 cm) zaal- en straatbezems aangeschaft.

* Stickerkorting-acties zijn veel te ingewikkeld!! Geef dan gewoon over t algemeen korting of hou de prijzen "laag"...

Pluspunten

Snelle service, goed advies, vaste contactpersonen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Uiteindelijk waren de bestelde producten nog op tijd.

Snellere reactie op de mail! Meer duidelijkheid over de leveringsvoorwaarden en tijdsduur. Wij waren nu duurder uit terwijl dit makkelijk voorkomen had kunnen worden.

Pluspunten

Contact snel en zeer goed bereikbaar. Goede vriendelijke service

Pluspunten

Netjes te woord gestaan en goed geholpen.

Geen toezeggingen doen over levertijd. Klanten gaan hier dan vanuit en zitten vervolgens met het probleem als het nog niet binnen is.

Pluspunten

Snelle en correcte service. Wordt meegedacht Prijs/kwaliteit verhouding prima

Pluspunten

Klantvriendelijke benadering Zaken keurig nagekomen en geleverd

Pluspunten

goed geholpen

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering op faktuur en op tijd geleverd. Kwaliteit produkt

Pluspunten

Vriendelijke en vlotte behandeling van onze vragen en opdracht, mooi ontwerp voor het graveren van de sleutelhangers (waarbij niet moeilijk wordt gedaan over aanpassingen) en een mooie uitvoering van het product. Pluim voor Lavista.

Pluspunten

correct en snelle afhandeling

het gekozen product was spijtig genoeg niet meer te leveren maar ze hebben in onderling overleg een product gekozen voor een gelijkaardig product ( dat wel duurder was)

Pluspunten

Top service, snel en flexibel. Wij hadden op het laatst nog veel producten met spoed nodig! Wij weten bij wie we de volgende keer weer kunnen zijn hiervoor. Ook erg fijn dat bij onze missende producten jullie alles er aan hebben gedaan om dit weer terug te kunnen vinden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijzen.

Communicatie. Ik moest vaak zelf achter de status van mijn bestelling aan. Ook had ik een bestelling geplaatst die vervolgens helemaal niet uitvoerbaar bleek te zijn, dus konden we weer overnieuw beginnen. Daardoor heeft het proces ruim 1,5 maand geduurd wat, met een beetje snelle communicatie, binnen 2 weken klaar had kunnen zijn.

Pluspunten

- Snelle reactie - Goede service - Mijn bestelling had extra spoed en dit heeft Lavista goed geregeld.

Morsestraat 11 T

4004 JP Tiel