Pluspunten

Snelle communicatie per mail.

Pluspunten

Snel contact, zelfs in het weekend en in de avonduren! De medewerker was Vriendelijk en behulpzaam. We legden uit waar we het produkt voor nodig hadden en kregen daarna nog korting. Dat was super! De bestelling werd snel geleverd en de factuur kwam naderhand. Bedankt voor deze service!

Geen!

Pluspunten

wilde actief met mij praten over een bestelling van kleine hoeveelheden (alhoewel 100 nog niet klein is als je 10 stuks wilt bestellen). chat was plezierig en efficient.

deze beoordelingsvraag merk ik. Eerste reactie was om niet in te vullen. Als de chat in stand was gehouden had ik daar ook best een reactie kunnen geven. Is een onnodige extra sluis tussen verkoper en koper. Zou goed zijn als we dankjewel rechtstreeks konden zeggen, dan kunnen we ook negatieve reacties rechtstreeks geven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk en duidelijke informatie per telefoon. Opsturen van een voorbeeldmodel.

Goed bezig!

Pluspunten

- Behulpzaam - Goede prijs/kwaliteit verhouding - Snelle levering

- Stuur bij bevestiging van orde, meteen factuur mee.

Pluspunten

prima mail contact en snelle reactie. Mooie tasjes laten maken en bedrukken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De sleutelhangers die ontbraken werden kosteloos nageleverd. Prettig contact. Alles was net op tijd geleverd maar alleen omdat ik gebeld had, anders was het toch te laat geweest.

Snap niet waarom er tot het laatste moment gewacht woord om een opdracht uit te voeren waardooor er geen ruimte is voor tegenvallers. En als al bekend is dat 10% fout kan gaan , waarom daar geen rekening mee gehouden wordt. Dat is hun probleem en niet die van de klant. Ik bestel X aantal en wil dat ontvangen zonder verhaal.

Pluspunten

Prima producten, snelle levering !

Pluspunten

Goede service, meegedacht en goed aanbod.

Pluspunten

Correcte behandeling, Goede Service en Snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer hulpvaardig, leveren de nodige bijstand met de gezochte producten.

Reageren soms wat te traag.

Pluspunten

Snelle service. Achteraf betalen.

Pluspunten

Meedenkend Goede en snelle service

Pluspunten

Mooi assortiment!

Hele goede afhandeling en zeer correcte en vriendelijke klantbenadering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes afgeleverd bij de buren. Kent dit bedrijf nog niet om een oordeel te geven.

Kent dit bedrijf nog niet om een oordeel te geven. Hoger dan een 6 wordt het niet, om de reden die is gegeven.

Pluspunten

meedenken, snelheid van verwerking en oplossend gericht...budget gericht en wil Wesley bedanken voor het snelle levering van mijn Powerbanks.

geen

Als je op een bepaald tijdstip antwoord heb toegezegd. Moet je dit ook doen ook als dit nog geen antwoord is op de gestelde vraag. Zeg dan we zijn er nog mee bezig en informeren U later. Nu moest in tot 3 x toe zelf een reminder sturen

Pluspunten

Ik heb alleen maar positieve feedback voor jullie. Goede snelle en vriendelijke mailings en service. Mooi product en goede prijs/kwaliteit verhouding. De enige reden waarom er geen 5 sterren staan, is doordat een doosje kapot was.

Pluspunten

Snelle service, aardig personeel en duidelijke informatie op de site over een bepaald product

Pluspunten

Erg goed geholpen! snelle service en duidelijke communicatie.

Pluspunten

correcte offerte met scherpe prijs goede kwaliteit en afwerking tijdige levering

misschien - voor de volledigheid - vermelden dat het stokje van plastic is, hoewel dat voor mij geen probleem was

Pluspunten

Accuraat en redelijke prijzen met goede contacten

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteitsverhouding en bij vragen goed advies!

Er zitten beperkingen aan drukwerkformaten.

Morsestraat 11 T

4004 JP Tiel