Top kwaliteit

Mooi behang goede bij geleverde artikelen. Zoals plaksel en een set behangers benodigdheden. De levering was ook super snel. Dus alleen maar complimenten.

Vlug geleverd , hele mooie en stevige kwaliteit

Prachtig en warm resultaat met dit hout Vlies behang.verwerkt zeer goed en scheurt niet. Super ervaring , en zeer goede prijs in vergelijking met in de winkels .

Super behang zeer makkelijk aan te brengen

Super behang zeer makkelijk aan te brengen

Super mooi behang.

Onze gang is heel mooi geworden met het behang van Behangkoopjes.nl

Snelle levering en goede service

Snelle levering, Goede kwaliteit. Afbeelding klopt met werkelijkheid. Goede retour service en afwikkeling

Mooi behang,goede kwaliteit,snel in huis

Nadat ik mijn behang besteld had twijfelde ik of ik genoeg zou hebben omdat t patroonbehang is. Contact opgenomen met behangkoopjes en vrij snel antwoord gekregen! Behang is mooi,gemakkelijk aan te brengen en idd t was genoeg!

Goede service,echt top

Goed gedaan

Mijn volgende bestelling komt snel. Fijne en correcte bedrijf.!

Leuk behang

Netjes op tijd geleverd.

Slecht

Overal moeilijk over doen. Slechte retourbeleid en slechte klantenservice

Veel goedkoper als in een winkel

Veel goedkoper als in een winkel

Prachtig

Ff gepuzzel maar een mooie resultaat.

Prima behang en snel geleverd

Prima behang en snel geleverd. Wel heb ik een klacht over de partner die op de site wordt aanbevolen om een sample te bestellen. Je ontvangt een stukje op A5 formaat, kun je het patroon niet helemaal op zien en ze rekenen veel verzendkosten terwijl het gewoon in een enveloppe wordt verzonden met 1 postzegel.

Topservice

Leuke behang! Dit hebben wij gebruikt voor onze tiener. Niet om haar chter het behang te plakken, maar om een heuse tienerkamer te creëren;-) Let op: Dit is wel papierbehang dus even wat lastiger aanbrengen. Topservice: door de print (en onkunde door ons) hadden we te weinig behang. Gelijk besteld en gebeld en de rol was er de volgende dag al!

Nette service

Was bij nader inzien niet blij met de print op het behang dat ik had gekozen. Retour afspraak gemaakt en volgende dag geld alweer op de rekening. Goed geregeld!

Een aantal keer bij behangkoopjes.nl wat besteld. Prima service!estell

De afgelopen maand een aantal keer rollen behang bij behangkoopjes.nl besteld. Prima service en snelle levering en toen een keer iets uit de collectie bleek te zijn gehaald en niet meer kon worden geleverd, snel het vooruitbetaalde bedrag teruggestort gekregen.

Goede levering

Een goede en snelle levering

Prima product, snelle levering

Product komt overeen met het getoonde op de site. Prima product en snelle levering. Goed verpakt.

Snelle levering tegen de laagste prijs

Hetzelfde behang maar dan goedkoper dan in de gemiddelde winkel. Snel en netjes thuis geleverd.

Top winkel!!

Ik koop altijd hier mijn behang en het is altijd mooi stevig . En altijd goedkoper dan dr andere winkels

Snel in huis

Besteld en 3 dagen later had ik het behang in huis. Ik ben zeer tevreden

Overzichtelijke website

Heel correcte prijs vlugge levering, een aanrader om via behangkoopjes te bestellen.

Prachtig behang en snelle levering.

Wij zijn helemaal blij met dit mooie behang in onze slaapkamer.

perfect product

Just perfect!

Mooi behang en snel geleverd.

Plein 1953 10

3086ED Rotterdam

102036939

Over Behangkoopjes

Behangkoopjes.nl is ontstaan uit 45 jaar ervaring. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één grote showroom & online behangwebshop waar we met plezier onze klanten te woord staan. <br></br>Wilt u naast een geweldig advies ook de zekerheid hebben dat u nooit teveel betaalt? Neem dan eens gerust een kijkje in onze showroom in Rotterdam. Wij kunnen u met zekerheid garanderen dat u altijd kunt slagen. Naast een breed assortiment hebben wij ook nog ruim 500 behang boeken liggen waar u een kijkje in kunt nemen. <br></br> Behangkoopjes.nl Fotobehangkoopjes.nl Canvaskoopjes.nl Behanguitverkoop.nl