Makkelijk bestellen, goed informeren en snel bezorgen.

Snelle levering !

Super service en levering

Binnen de 24 uur geleverd aan huis. Een hele goede service.

What you see is what you get

No comment

Mooi behang, goede kwaliteit

Bestelling verliep vlot. Het behang is van goede kwaliteit. Niets te klagen in ieder geval.

Snel geleverd, scherpe prijs

Heb in de outlet Rivièra maison behang gekocht. Top prijs. Erg blij mee. Snel geleverd en goed verpakt.

Prima levering

Top behang

Snelle levering en het behang is van zeer goede kwaliteit,ga zo door dan komen de klanten vanzelf

Goede kwaliteit

Goed behang voor een mooie prijs

zeker NIET om achter het behang te plakken

béétje flauw, deze titel, maar het betreft een heel prettig bedrijf. Met 1 rol die ik over had onder de arm naar de winkel in Rotterdam en daar werd ik enorm verrast door de grote winkel, de vele tentoongestelde soorten behang en de fijne medewerk(st)ers. Een voorbeeld voor velen!

Super snelle en correcte levering

Het behang werd na 1 dag reeds geleverd , en ook al vond ik dat de kleur en de structuur iets afweek van de foto , maar op foto is het natuurlijk altijd iets anders als op de foto , toch was het een mooi behang van goede kwaliteit wat zich heel gemakkelijk lied verwerken !

Teleurstellend

In de winkel goed geholpen en netjes en vriendelijk veel keus Helaas was ons behang een tegenvaller heb behang van riviera maison wat volgens ons niet helemaal goed is foute strepen in behang en fout opgerold vanuit de fabriek hier had ik zeker mee moeten teruggaan maar heb dat niet gedaan omdat alle rollen al open waren en geprobeerd hebben om er toch wat van te maken helaas is dit niet gelukt dus moeten we op pad voor ander behang en alles weer verwijderen maar de winkel is echt mooi met veel keus maar wel een misser van 20 rollen behang maar wel eigen schuld dat ik niet op tijd terug kon gaan

Alles naar wens!

Op het internet zocht ik naar behang met vogelprint. Zodoende kwam ik terecht bij Behangkoopjes. Heel mooi vliesbehang met kolibries print voor een mooie prijs. Geheel volgens afspraak werd het behang al de volgende dag bij mij bezorgd. Inmiddels geniet ik elke dag van de mooie print. Mijn hartelijke dank!

Snelle levering, behang precies zoals afgebeeld

Snel geleverd. Had 1 rol teveel en deze teruggestuurd. Binnen 3 dagen mijn geld terug gekregen. Enig minpuntje vind ik dat je verzendkosten moet betalen wanneer je iets terugstuurt.

Mooi!

Fijn behang om mee te werken en geweldige service van de winkel!

Opnieuw zeer tevreden

Snelle levering Goede kwaliteit Makkelijk te behangen Duidelijke communicatie

Prachtig behang, goede kwaliteit en uitstekende service en levering.

Zie bovenstaande.

Prachtig behang

Redelijk snel geleverd zag er goed uit en op de muur nog mooier.

Algemene voorwaarden is in strijd met de herroepings wet

Oppassen als je hier iets koopt. Geven aan dat ze geopende artikelen niet kunnen terugnemen. Dit is in strijd met de wet. Ook al verwijzen ze je naar de algemene voorwaarden, de wet staat daar uiteraard boven. In de wet staat dat de bedenktijd vervalt in de volgende situaties: U verstuurt het product verzegeld en de consument verbreekt de verzegeling. U moet de consument wel vooraf laten weten dat daarmee de bedenktijd vervalt. Het kan hier gaan om: - producten die niet kunnen worden teruggestuurd om hygiënische of gezondheidsredenen: bijvoorbeeld een tandenborstel of scheerapparaat - gegevensdragers met digitale inhoud, zoals dvd’s en cd’s Bij andere producten vervalt de bedenktijd niet als de consument de verpakking openmaakt.

De website is heel duidelijk en gebruiksvriendelijk opgezet. Ook de levering is goed en vlot. Na een misverstand wordt de bestelling heel snel opgepakt en nageleverd. Je krijgt wat op de site beloofd wordt!

Prima bedrijf

Keurig verpakt oprijd geleverd goede instructies

Perfect behang , snel geleverd

Dik in orde , eerste levering foutief , echter deze misstap razendsnel gecorrigeerd , chapeau

Top.

Snelle levering van 1 proef rol. 16 rollen nabesteld . Zelfde batchnr. Goed verzorgd verpakt binnen 2 dagen. Prachtig behang

Prachtig behang

Mooi behang en mooie prijsn

The product is amazing!

I love what I bought. It’s amazing product. Everything went just the way I wish. Thank you!

Plein 1953 10

3086ED Rotterdam

102036939

Over Behangkoopjes

Behangkoopjes.nl is ontstaan uit 45 jaar ervaring. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één grote showroom & online behangwebshop waar we met plezier onze klanten te woord staan. <br></br>Wilt u naast een geweldig advies ook de zekerheid hebben dat u nooit teveel betaalt? Neem dan eens gerust een kijkje in onze showroom in Rotterdam. Wij kunnen u met zekerheid garanderen dat u altijd kunt slagen. Naast een breed assortiment hebben wij ook nog ruim 500 behang boeken liggen waar u een kijkje in kunt nemen. <br></br> Behangkoopjes.nl Fotobehangkoopjes.nl Canvaskoopjes.nl Behanguitverkoop.nl