Perfecte behang om mee te werken. Heeft een mooie structuur waardoor het interieur anders uit ziet.

Heel goed.

Toppie bedrijf

Goeie sevice. snel geregeld . ook na iets omruilen de beste service . Toppie bedankt

Prettig eenvoudig en scherp geprijsd

Fantastisch .

Kwaliteitspapier mooie diepe kleuren bijzonder goed te verwerken. Een aanrader om bij Behang Koopjes.nl behang te kopen .

Heel tevreden. Gisteren besteld vandaag geleverd.

Snelle bediening. Behangpapier is van goede kwaliteit.

Slechte communicatie

Ik heb ruim een maand moeten wachten op mijn behang. Meerdere malen contact opgenomen en bij het laatste contact wisten ze te vertellen dat de fabriek waar het behang vandaan kwam aan het verhuizen was en het daarom zolang duurde. Jammer dat ze dit zelf niet via de mail hebben gecommuniceerd. Wel hebben ze binnen een week na bestellen gevraagd of ik een review wilde geven.….... Beetje gek als je je product nog niet eens hebt toch? Jammer voor mij geen goede ervaring!

Goede kwaliteit behang.Snelle levering.

Super tevreden!

Keurig verpakt en snel geleverd.

Uitstekende service

Ik had mooi behang uitgezocht wat niet op voorraad was bij behangkoopjes. Geen probleem netjes op de hoogte gehouden qua levering. Helaas later tijdens het behangen kwam ik er achter dat er een productiefout is zat! Contact opgenomen met de klantenservice van behangkoopjes via de mail! Snel antwoord en zeer netjes opgelost via hun ism de leverancier! Zeer tevreden! Volgende keer bestel ik met een gerust hart bij de site! Klasse service!

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Fijne overzichtelijke website, goedkope prijzen en snelle levering, kortom een uitstekende service

Goede prijs, en ook nog duidelijke uitleg hoe het behang geplakt moest worden. Ook de kant en klare lijm in een emmertje werkte prettig en al het behang zit goed vast!

Superservice en heel veel producten voor een mooie prijs.

Fijn bedrijf met veel producten voor een mooie prijs. Slaag altijd als ik iets nodig heb.

redelijk

ik vind het jammer dat er geen kleur bij staat op de site. ik dacht groen behang te kopen maar het bleek zilvergrijs. verder was het prima

Snelle levering, grote voorraad en groot assortiment, hele goede prijzen.

Hele snelle levering, goed verpakt en ook vriendelijk aan de telefoon.

De te veel bestelde rol terug gestuurd en binnen een zeer nette termijn is het terug gestort. Goed verpakt. Prima!

Prijs kwaliteit top!

Zeer tevreden over onze keuze om te kopen bij Behangkoopjes.Nl Topmerk(en) behang aan zeer interessante prijzen én een goed werkend retoursysteem voor niet gebruikte (ongeopende) rollen...

Tevreden, zowel de levering als de kwaliteit- prijs behang.

Het behang is van zeer goede kwaliteit, alles verliep vlotjes,een aanrader.

Helemaal naar mijn zin

De kleur en print voldoet aan afbeelding. Behang is stevig en dus makkelijk aan te brengen en indien nodig weer wat los te halen om te corrigeren.

Helemaal Top!2x besteld nu top service en fijne site

Top site en service!

Super snelle levering en fantastisch behang een genot om mee te werken.

Volgens mijn vader (voormalig behangspecialist) een genot om met dit behang te werken. Super !

Beetje teleurgesteld

Van te voren gevraagd of ik onaangebroken rol zou kunnen terugsturen, daar schilder niet precies wist hoeveel hij nodig zou hebben. Behang besteld, doordat t weer ineens beter was had schilder werk buiten en kwam pas veel later bij ons. Toen hij klaar was op 20 mei, zocht ik op jullie site hoe 1 rol retour te zenden en toen bleek dat je daar minder dan 2 weken voor hebt. Slechte service. 30 dagen zou normaal zijn

Correcte en klantvriendelijke bezorging.

Bericht dat de levering niet onbeschadigd was gearriveerd en dus een 2e keer besteld was vond ik ronduit TOP!

Wat een leuke man die de meisjes uit Maassluis hielp

Geweldige keuze en goed geslaagd! Fijn geholpen en covid proof.

Retourbeleid compleet bagger en asociale medewerkers

2 orders gedaan midden april en van tevoren gevraagd mag het terug als het teveel is (zelf geen klusser). Was geen probleem en werd niks verteld over het retourbeleid. Uiteindelijk 7 rollen over a 50 euro per stuk en mag niet terug. Daarnaast was de medewerkster aan de telefoon alles behalve vriendelijk. Mijn missie is de komende weken dit bedrijf online te marketen onder het mom niet hier te kopen ivm foutieve en misleidende advertenties. Dit komt goed met mijn achtergrond in online marketing. Fijne dag.

Plein 1953 10

3086ED Rotterdam

102036939

Over Behangkoopjes

Behangkoopjes.nl is ontstaan uit 45 jaar ervaring. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één grote showroom & online behangwebshop waar we met plezier onze klanten te woord staan. <br></br>Wilt u naast een geweldig advies ook de zekerheid hebben dat u nooit teveel betaalt? Neem dan eens gerust een kijkje in onze showroom in Rotterdam. Wij kunnen u met zekerheid garanderen dat u altijd kunt slagen. Naast een breed assortiment hebben wij ook nog ruim 500 behang boeken liggen waar u een kijkje in kunt nemen. <br></br> Behangkoopjes.nl Fotobehangkoopjes.nl Canvaskoopjes.nl Behanguitverkoop.nl