Prima service. Correcte behandeling.

Behangpapier voldeed niet aan onze verwachtingen. Onmiddellijk teruggestuurd. Correcte en vlugge terugbetaling.

Heel tevreden !!!!! Dag later al gekregen

Snel geleverd, mooi behang (goede kwaliteit) en een stuk goedkoper dan bij andere webshops.

Volgens afspraak

Goede service, levering vos afspraak. Graag grotere (impressie) foto's op de website.

Snelle en correct levering.

Duidelijke website met ruim assortiment. Snelle en correcte levering.

Mooi en kwalitatief goed

Binnen 3dgn thuis... mooi behang

alles ging goed

Bij het bestellen werd ik al aangenaam verrast door de snelle reactie op mijn mailvraag hoeveel rollen ik nodig zou hebben: binnen 5 minuten! Verder zat er enige vertraging in, maar werd daar prima van op de hoogte gehouden en was voor ons geen probleem. Behang zelf ook naar verwachting mooi.

Prima zaak

Snelle levering Zeer tevreden Ga hier vaker bestellen

Slechte foto's Klopt niet met produkt

Ik heb bamboo behang gekocht. Na lang wikken en wegen toch maar besteld. Verzendkosten voor terugsturen zijn namelijk voor eigen rekening. Had er heel veel zin in dus de teleurstelling was des te groter dat het behang dus totaal niet op het plaatje leek en ik dus opnieuw iets moet gaan zoeken. Het moet perse met postnl terug gestuurd worden. 7 euro 25 betalen voor iets wat dus gewoon niet klopt volgens het plaatje.

Snelle levering. Een lage prijs voor super mooi foto behang. Er zat een duidelijke handleiding bij en lijm. Onze zoon is er erg blij mee.

Uitstekende kwaliteit, prijs en service.

Men zegt (terecht) dat men behang, vitrage en gordijnen eigenlijk eerst gewoon moet zien voordat men het koopt. Maar als je na een verhuizing weken tegen een kale muur zit te kijken wordt het allemaal een beetje anders. Toch de keus op Behangkoopjes gevallen. En dat is mij zeer bevallen. Het is prachtig behang voor een zeer goede prijs. Tot slot, wat door mij zeer gewaardeerd werd, is dat over de paar rollen die ik retour wilde sturen helemaal niet moeilijk werd gedaan en (zeer belangrijk) het geld 2 of 3 dagen al op mijn rekening stond. Daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.

Super service, altijd goed kwaliteit en prijs!

Ik werk al een paar jaar samen met Behangkoopjes.nl en iedere keer wordt er door de medewerkers (speciaal: Terry Meurs, topgozer!) hard hun best gedaan om zo adequaat mogelijk mijn wensen te voldoen. Altijd op een zeer vriendelijke toon en tevens meedenkend in prijs. Ik ben meer dan tevreden met deze samenwerking en hoop dat deze nog jaren kan worden doorgezet.

Goede kwaliteit en snelle levering

Super mooi behang en snelle levering

Ik heb croco behang. Heel mooi en goede zware kwaliteit. Heel erg blij mee en zou zeker aanraden.

Goed op tijd geleverd en net behang

Zie bovenstaande titel zegt genoeg denk ik.

Kwaliteitsbehang aan eerlijke prijs en snel verzonden

Zeer tevreden. Snelle verzending Behang van goede kwaliteit, goedkoper dan elders

oke

Het ligt aan de behangsoort van behangkoopjes. Lastig af te snijden en geen fijn papier. Als ik met deze rol begonnen was dan was ik spontaan gestopt met behangen. De andere rol die een stuk goedkoper was daar ben ik wel tevreden over.

Goeie service en persoonlijk contact

Na te laat binnenkomen van het behang werd ik netjes gebeld en werd dit goed opgelost!

zoals het hoort,

mijn ervaring met dit bedrijf is zoals ik het verwacht van een bedrijf. Je besteld, je betaald direct en binnen een paar dagen heb je het in huis.

Topbehang

Mooi behang, uitstekende kwaliteit.

Mooi merk behang voor een lage prijs. Snelle afhandeling en levering.

Riviera Maison behang gekocht, mooie prijs en ook nog gratis behanglijm. Maakt behangen leuk!

Goede betrouwbare site “ behangkoopjes”

Perfecte service, snelle levering. Fantastisch behang.

Behang op voorraad en snel geleverd!

Netjes en snel

Plein 1953 10

3086ED Rotterdam

102036939

Over Behangkoopjes

Behangkoopjes.nl is ontstaan uit 45 jaar ervaring. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één grote showroom & online behangwebshop waar we met plezier onze klanten te woord staan. <br></br>Wilt u naast een geweldig advies ook de zekerheid hebben dat u nooit teveel betaalt? Neem dan eens gerust een kijkje in onze showroom in Rotterdam. Wij kunnen u met zekerheid garanderen dat u altijd kunt slagen. Naast een breed assortiment hebben wij ook nog ruim 500 behang boeken liggen waar u een kijkje in kunt nemen. <br></br> Behangkoopjes.nl Fotobehangkoopjes.nl Canvaskoopjes.nl Behanguitverkoop.nl