Alles mooi geleverd

Papier zag eruit zoals op de site,vlug geleverd. Aanrader.

levering, uitleg op site en behang snel en voordelig

Goede en snelle service voor top kwaliteit maar betaalbare prijs

Een door mij gemaakte fout in de bestelling werd gelijk verrekend en gecorrigeerd. Snelle levering en betaalbare prijs voor goede kwaliteit!

Onprofessioneel

Stelletje kleuters die denken en vinden dat zij alleen het recht hebben om aan het woord te zijn. Toont totaal geen empathie en luistert totaal niet naar de klant. Dit “bedrijf” is ver weg van de motto ‘klant is koning’. De eigenaar voelde zich op zijn teentjes getrapt en koos ervoor om onze bestelling te annuleren. Na het mededelen van het laatst genoemde hing de eigenaar zonder pardon de telefoon op. Ik zeg dus geen zaken doen met dit “bedrijf”.

Plaktastich

Top. Binnen een dag binnen. Nu nog even plakken. Voor de tweede keer besteld. Zeer voordelig. Pracht behang

Heel erg tevreden

We zijn heel erg tevreden en heel erg goed geholpen. Het personeel was heel erg aardig en behulpzaam

Snel, goede prijs en kwaliteit

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding, transparante communicatie en goede foto's. Helemaal top!

Echt goeie behang

Echt veel keus en goede betaalbare behang Heb er nu een paar keer vliesbehang besteld, en ben dik tevreden En ik raad het iedereen aan die behang nidig heeft

gewoon correcte afhandeling.

grote keuze, goede kwaliteit en service. Snelle levering. Top.

Behang gekocht , ruim assortiment goed advies. een behanger bestelt via de behangzaak op plein 1953. Geweldig , strak behangen geen naadje te zien vaklui.

top

top

Snel en duidelijk!

Snel, duidelijk!

Zijn super goed geholpen. Winkel heeft veel keus voor een leuke prijs. neemt ook de tijd voor je vragen.de moeite waard om daar 80km. Voor te rijden.kom zeker terug.

Prettig om bij jullie te bestellen

Juiste informatie en snelle afhandeling

Mooi behang. Precies als op de foto. Snelle levering

Goede en snelle service. Stevig en netjes ingepakt

Snel, goede kwaliteit en niet duur!

Het behang was in de aanbieding. Er stond bij glasvlies behang. Ik dacht dat het dus heel dun was. Het was juist heel stevig maar heel prettig om op te plakken. Flexibel en waterafnemend. Ook hoeft er echt geen kleur op de achtergrond wat op de site stond. Een behang van goede kwaliteot

Snelle levering, iets te wijnig lijm bij het behang.

Snelle levering goede communicatie, leverancier zou net iets meer lijm mee kunnen leveren.

mooi behang

Prima ervaring

Snelle levering en prachtig behang!

Goed ervaring, goed producten

De verkopers zijn aardig (vooral John) en de service is goed.

Zeer goede kwaliteit prijs verhouding

Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van het behang. Vooral over de scherpte van de afbeelding van het fotobehang. Top kwaliteit voor een goede prijs! Zeker aan te raden.

Dropshipping

De website maakt gebruik van dropshipping. Beetje jammer. 10x zoveel betaald voor het product.

Geweldig en vriendelijk bedrijf

Wij zijn in de winkel wezen kijken. Heel vriendelijk geholpen met goede adviezen en geen enkele druk om snel iets te beslissen. Ik kan niet anders zeggen dan TOP!

Tevreden

Snelle levering en nalevering. Goed online advies. Prima kwaliteit van het behang.

Plein 1953 10

3086ED Rotterdam

102036939

Over Behangkoopjes

Behangkoopjes.nl is ontstaan uit 45 jaar ervaring. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één grote showroom & online behangwebshop waar we met plezier onze klanten te woord staan. <br></br>Wilt u naast een geweldig advies ook de zekerheid hebben dat u nooit teveel betaalt? Neem dan eens gerust een kijkje in onze showroom in Rotterdam. Wij kunnen u met zekerheid garanderen dat u altijd kunt slagen. Naast een breed assortiment hebben wij ook nog ruim 500 behang boeken liggen waar u een kijkje in kunt nemen. <br></br> Behangkoopjes.nl Fotobehangkoopjes.nl Canvaskoopjes.nl Behanguitverkoop.nl