Mooi behang maar erg dun

Leuk behang mooi scherp. Zwaar nadeel is dat het halve banen zijn en er in elke hoek zwarte streepjes zitten die niet mooi op elkaar aan sluiten. Anders klopt het patroon niet voor het behang zal ik het aanbevelen om het te hangen niet

Voor de service in de winkel. Heb nog niet behangen. De bouw is vertraagd...helaas.

supermooi behang

t kost ff wat per rol, maar de kwaliteit was super, had behang van van gogh gekocht voor achter mijn schouw, en vind t zo enorm mooi! in oude kastelen had je ook dit soort behang mooie oude kwaliteit met relief. love it! nu ook nog wat voor de slaapkamer uitzoeken.

Goed product, snelle levering

Goed product, snelle levering

Prima, goede service

Prima, had verkeerde besteld en kon zo retourneren en had m’n geld snel retour!

Positief

Zeer snel en zoals op afbeelding

Fantastisch resultaat

Correcte manier van levering Goede gebruiksaanwijzing Alles klopte

Top behang

Snelle levering en heel mooi behang Mijn zoon is er erg blij mee

Prachtige kwaliteit , goede communicatie

Volgende keer bestel ik zeker weer bij jullie

Easy does it ...

Leuk behangpapier gekocht met een print van grijs/zwart baksteen. Goede prijs, lage verwachting van kwaliteit. Uiteindelijk bleek het een zeer goede kwaliteit van papier te zijn en makkelijk te behangen. Een echte koop! En meteen een echte aanrader ...

Super mooi en makkelijk

Ideaal en stevig behang. Makkelijk, muur insmeren, waterpas lijntje opplakken, klaar! Top!

Top !

Prachtig behang en snel geleverd!

Mooi behang steen

Mooi behang voor weinig. Ik ben blij mee.

Snelle levering goed assortiment

Een goed en groot assortiment met scherpe prijzen

Goed kwaliteit, snelle levering

Wat een slechte service

Nog nooit zo onbeschoft geholpen aan de telefoon. Product kwam totaal niet overeen en alle blaam werd bij mij als koper neergelegd. Nergens werd meegedacht in een oplossing. Hier kom ik in ieder geval nooit meer terug.

Is gewoon top

Behang was goedkoper als in de winkel en je kreeg er ook nog lijm bij. Verzenden was goed geregeld je krijgt een berichtje met de track en trace code. Ik kan niet anders zeggen als top

Excellent

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

Goede service en mooie kwaliteit van het behang. Na een foute dubbele bestelling van mijn kant werd er prima via de mail gecommuniceerd. De bestelling was snel binnen, en inmiddels hebben we behangen. We zijn heel tevreden met het resultaat.

Top behang en goede kwaliteit

Ik kom zeker terug ik vind de levering top snel binnen als er iets is krijg je altijd een berichtje over wat er aan de hand is met de levering de kwaliteit van het behang is top goede keuze voor iedereen wat wils en de prijs is echt top en ruim keuze ik ben een tevreden klant

Snel en goed !

Na bestellen was er goede communicatie en snelle levering - dankjewel

Prachtig foto behang

Wij zijn heel fijn geholpen bij het maken van een keuze voor de juiste print van fotobehang. Mooi materiaal, de print is prachtig ! Heel blij mee.

Veel keuze en heel betaalbaar

Heel blij met het door ons gekozen behang. In het echt nog mooier dan gedacht.

Snelle levering, mooi behang voor lage prijs.

Super behang voor weinig.

Echt zo als we het wilde super print

Muren niet echt super strak Maar het is geweldig je ziet er niks van heel blij mee Erwin

Plein 1953 10

3086ED Rotterdam

102036939

Over Behangkoopjes

Behangkoopjes.nl is ontstaan uit 45 jaar ervaring. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één grote showroom & online behangwebshop waar we met plezier onze klanten te woord staan. <br></br>Wilt u naast een geweldig advies ook de zekerheid hebben dat u nooit teveel betaalt? Neem dan eens gerust een kijkje in onze showroom in Rotterdam. Wij kunnen u met zekerheid garanderen dat u altijd kunt slagen. Naast een breed assortiment hebben wij ook nog ruim 500 behang boeken liggen waar u een kijkje in kunt nemen. <br></br> Behangkoopjes.nl Fotobehangkoopjes.nl Canvaskoopjes.nl Behanguitverkoop.nl