Reactie van het bedrijf
Goedendag,
U heeft als consument over het algemeen inderdaad recht om het product open te maken om te controleren of u het product wilt houden.
Bij behang hoeft u echter het product niet open te maken, daar dit altijd in doorzichtige folie is ingepakt. De vergelijking tussen kleding of schoenen, die gepast moeten worden, gaat hierbij dan ook niet op. Bij behang is dit niet noodzakelijk, u kunt voor stalen of om het product in het echt te bekijken altijd langskomen bij ons of bij een winkel in de buurt.
Bovendien hoeft een "professionele behanger" geen verwerkingsetiketten na te lezen, omdat op de voorkant van het etiket (leesbaar door het doorzichtige folie) iconen staan die aangeven wat voor kwaliteit het betreft. Een behanger hoort te weten dat bij vliesbehang (lichte kleuren) de ondergrond kan doorschijnen. Daarbij komt nog kijken dat wij bij elke bestelling (orderbevestiging), digitaal een overzicht doorsturen met onze "Tips & Tricks" voordat u gaat behangen. Ik citeer: "Tip 3: Zorg dat de muur glad, schoon, droog en egaal van kleur is. Bij lichte kleuren altijd zorgen voor een witte egale muur." Link: https://www.behangkoopjes.nl/Files/2/31000/31523/OrderAttachment/1_Behangkoopjes%20Tips%20&%20Tricks_nl.pdf
Wij zijn dus van mening dat rollen niet open gemaakt hoeven te worden, omdat wij alle nodige informatie op voorhand al aan u communiceren om een beslissing te maken of u het product qua kleur of kwaliteit door het doorzichtige folie & onze tips kan beoordelen.
Bij twijfel is het dus altijd verstandig om contact opnemen bij een ervaren behanger of verkopende partij. Wij zijn er tenslotte ook voor al uw vragen.
Daarnaast kunnen wij opengemaakte rollen niet wederverkopen. U ontvangt neem ik aan ook niet graag open rollen of artikelen als u een bestelling ergens plaatst. Het insealen van een product gebeurt enkel bij de fabrikant en is achteraf niet meer te realiseren.
Wij zijn daarnaast ook niet gediend van het uiten van dreigementen omtrent het plaatsen van slechte reviews op diverse platformen. Willen wij verder niet onvermeld laten, zodat de oplettende lezer uw recensies naar waarde kan inschatten.
met vriendelijke groet,
Van Meurs