uitstekende service

reeds enkele jaren kopen we via deze site perfecte service-, klanten- en leverdiensten uitgebreide collectie aan goede prijzen wat wil je nog meer? ;-) S.

Goede service, en heel leuk behang

hele goede service, snelle levering En geweldig behang voor de jungle kamer van mijn jongens

Mooi en veel keuze.

Veel keuze,snelle verzending en goed verpakt. Erg tevreden.

Mooie print doch moeilijk te behangen

Correcte levering, goed verpakt, mooie print en alles aanwezig zoals vermeld... doch zeer moeilijk te behangen gezien het papier vrij dun is waardoor het snel kreukten moeilijk glad te strijken is.

prima shop veel keus

heel prettig word goed verpakt geleverd kortom een tevreden klant

Prima ervaring alleen jammer van het retourneren

Een prima ervaring gehad. Behang was niet direct op voorraad maar werd goed op hoogte hoogte gehouden. Wat ik erg jammer vind is dat ik niet zeker wist of ik het met 1 rol zou redden dus 2 besteld. Achteraf niet nodig gehad, maar omdat het behang niet meer binnen de 14 dagen van het retour beleid terug zou zijn, zit ik nu met een dichte rol waar ik niets mee kan. Jammer dat je niet eerst de tijd krijgt om te behangen, niet iedereen heeft de tijd om het binnen 2 weken aan de muur te plakken.

Tevreden!

Goede website. Overzichtelijk. Snelle service en het behang is prachtig!! Zeker een aanrader

In een woord geweldig wat een vak kennis is daar in huis

Vandaag voor heel ons appartement geslaagd en alles op elkaar afgestemd Werd alle tijd voor ons genomen en wat een combinaties kunnen ze daar maken zeg het voelde aan als een warm bad zonder keuze stress en alles geregeld binnen een paar uurtjes Heerlijk we kunnen gaan starten Mocht u nog twijfels hebben laat ze gaan en ga naar deze geweldige zaak toe

Zeer goede service en mooi behang

Zeer mooi (vlies) fotobehang. Bij de levering was het behang gekreukeld. Foto’s gestuurd en er werd gelijk nieuw behang bezorgd. Zeer goede service. Behang ziet er erg goed uit

Snelle levering, mooi behang, fijne service

een heel mooi behang redelijk goedkoop

heel mooi behangetje met mooi patroon ik heb voor vlies gekozen vanwege devoordelen die deze behangsoort heeft en ik heb uiteraard ook papier behang voor in een andere ruimte waar ik ook ga behangen ook fijn om met deze papiersoort te behangen blij dat jullie zoveel keus heb ben ook niet te duur voor mensen met een lagere beurs heel handig het leven is toch al duur zat

Snel en correct geleverd

Jullie zijn goed

Veel keus en zeer goede prijzen

Op tijd geleverd, het behang week ook zeer weinig af van de getoonde afbeelding.

mooi

Behang nog niet aan de muur ivm met het verbouwing in ons huis. als alles goed gaat is alles in augustus klaar en kan ik beginnen met behangen. Heb alvast de behangstukken uitgerold en gekeken of alles goed was en of de maat goed is en klopt. Petje af. bravo en bedankt. Kan niet meer wachten tot het zover is. Word vast en zeker heel mooi.

Erg tevreden

Had 1 rol behang te weinig bestelt, erg dom natuurlijk, maar had mijn verfbadnr. vermeld en kreeg hetzelfde toegestuurd. Erg netjes dat erna gekeken is.

snelle levering, goede prijs

goede producten, echter de teksten op het behagn waren groter dan op de site, daarom retour gezonden.

Hele goede service

Snelle levering, mooi behang. Geen probleem om een onaangebroken rol te retourneren

Alles verliep heel vlot, van bestelling tot levering

Goede, snelle service

Top winkel, meerdere jeren bestelling geplaatst en altijd goed en snel geleverd, retour service was ook snel en goed.

Goede kwaliteit

Prima mooi behang

Snelle levering. Super leuk behang

Hele leuke site. Snelle.levering leuke prijs!! Staat onwijs.leuk in de slaapkamer van kleindochter!!

super

heb gevonden wat we nodig hadden voor onze kleine spruit dieren en nog eens dieren daarom super

veel keus en snelle levering

Via internet dit bedrijf ontdekt, ivm de reviews helemaal uit zeeland daar naar toe. Ze hebben alles en zijn zeer correct. Moesten de rollen bestellen dus over de post gekomen. Goed verpakt en ook nog gratis lijm. een Aanrader,

Mooie producten snel en goed geleverd.

Perfect geleverd en mooi behang met de zilveren gloed.

Plein 1953 10

3086ED Rotterdam

102036939

Over Behangkoopjes

Behangkoopjes.nl is ontstaan uit 45 jaar ervaring. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één grote showroom & online behangwebshop waar we met plezier onze klanten te woord staan. <br></br>Wilt u naast een geweldig advies ook de zekerheid hebben dat u nooit teveel betaalt? Neem dan eens gerust een kijkje in onze showroom in Rotterdam. Wij kunnen u met zekerheid garanderen dat u altijd kunt slagen. Naast een breed assortiment hebben wij ook nog ruim 500 behang boeken liggen waar u een kijkje in kunt nemen. <br></br> Behangkoopjes.nl Fotobehangkoopjes.nl Canvaskoopjes.nl Behanguitverkoop.nl