Snelle levering van behang van topkwaliteit tegen een leuke prijs!

Snelle levering van behang van topkwaliteit tegen een leuke prijs!

Alles ging naar wens.

Mooi behang, krijg leuke reacties, heb bv de streep horizontaal en verticaal verwerkt.

Snel geleverd, goede service en goede kwaliteit!

Uitstekende kwaliteit

Geweldig behang zeer goede kwaliteit en snelle levering

Goede service, top behang!

Binnen 2 dagen na bestellen kwam het behang binnen. Stevig en goede kwaliteit. Behangen ging super snel!

Heel erg mooi!

Wij hebben gekozen voor 3D benang via behangkoopjes. De bestelling was er binnen 2 dagen super snelle levering. Behang is erg mooi!

Snelle bezorging. Onze kamer is prachtig geworden

Het behang was echt hetzelfde als op de foto. Ik vond het heel moeilijk om zo te kiezen, maar is ons heel goed bevallen. Ik ga binnenkort weer wat uitzoeken voor de hal. Je kan alleen de dikte van het behang niet zien

Behang bij behang koopjes besteld om dat het veel scheelt vergeleken bij andere sites. Snelle levering!

Mooi behang en snelle levering. Als ik volgende keer weer iets nodig heb dan zal ik het zeker hier weer kopen.

Enorme keuze, snelle levering

Eindelijk mijn schotse ruit behang gevonden. Dan ook nog een super snelle en veilige levering. Ik ben heel tevreden en kon zeker na de zomer terug Voor woonkamer behang.

Veel behang.

Veel behang op voorraad. Snelle bezorging. Goede kwaliteit. Aanrader.

super

mooi behang..snelle levering goed contact

Komen steeds vaker terug!

Na jaren duur behang gekocht te hebben kopen we nu alleen hier. Lees de omschrijvingen goed door en ook eventuele reviews,oftewel doe je huiswerk. Ook wij komen weer terug....

Afgekeurde rollen

Op de rol staat +/- 10,05 meter onze muren zijn 230 hoog en met een ffen kleur halen we naar net 3 banen uit een rol. Klopt dus geen ene donder van haal daar dus nooit meer behang.. Inmiddels 3 rollen verbruikt en geen ene rol haalde 4 banen terwijl dat haalbaar moet zijn.

Tevreden

Snel geleverd, duidelijke omschrijving en foto van kwaliteit en kleur.

Naar volle tevredenheid

Snel binnen

Goede service, duidelijk en snel. En er blij met het resultaat top

Besteld en 3 dagen later keurig thuis bezorgd

Supersnel bezorgd, keurig geleverd, duidelijke uitleg over de bezorging.

Ik heb hier inmiddels twee keer een bestelling gedaan en beide keren was het snel binnen. En ik ben zeer tevreden over het aanbod en de prijzen.

Goed in orde

Mooie levering indeze corona tijden vond ik de tijd niet lang duren was in orde maar behang papier was wel niet zo dik om te gangen eenmaal het tegen de lijm kwam werd het broos papier. Maar wel heel mooi eenmaal je het goed doet

Snel geleverd, mooi behang en erg makkelijk te verwerken

Heel goede ervaring, het was een feest om het behang aan te brengen!

Bij de eerste baan was het even zoeken maar toen ik de tweede erop plakte was het voor dat ik het wist voorbij wat een geweldig behang

Slecht! Half uur gereden voor niks

Had ze eerst gebeld met de vraag of ik kon langskomen en of er veel op voorraad was ,waarop meneer direct riep dat dit zo was en ik zeker kon langskomen. Ik ben daarom vanuit nesselande komen rijden met me kids. Eenmaal daar aangekomen zei een medewerkster dat er helemaal niks op voorraad was behalve 3 canvassen die achter de ramen stonden. Ik was geschrokken en vertelde wat meneer mij had gezegd. Waarop mevrouw zei dat er misschien nog iets achter lag maar ze me niet kon helpen. Meneer was niet aanwezig en ze stonden met 2 in de zaak ( hier kan je juist wel naar achter lopen ). Ik kom hier nooit meer, totaal geen medewerking of klantvriendelijkheid!

Goeie en snelle service

Mijn behang moest uit Italië komen tijdens de corona crisis. Dit werd me netjes via de mail gezegd en dat dit dus tijd kon duren. Of ik wilde wachten of geld retour. Ik wilde wel wachten. Kreeg gister mail dat hey verzonden was en vandaag al binnen. Super bedankt. Agnes

goede service

Ik had eerst contact gezocht of het behang op voorraad was alvorens mijn bestelling te hebben geplaatst. Nadien had ik het behang ook snel in huis

Plein 1953 10

3086ED Rotterdam

102036939

Over Behangkoopjes

Behangkoopjes.nl is ontstaan uit 45 jaar ervaring. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één grote showroom & online behangwebshop waar we met plezier onze klanten te woord staan. <br></br>Wilt u naast een geweldig advies ook de zekerheid hebben dat u nooit teveel betaalt? Neem dan eens gerust een kijkje in onze showroom in Rotterdam. Wij kunnen u met zekerheid garanderen dat u altijd kunt slagen. Naast een breed assortiment hebben wij ook nog ruim 500 behang boeken liggen waar u een kijkje in kunt nemen. <br></br> Behangkoopjes.nl Fotobehangkoopjes.nl Canvaskoopjes.nl Behanguitverkoop.nl