Het was een zeer snelle levering in moeilijke corona toestanden, ik bzn héél tevreden. BEDANKT HIERVOOR

Snelle levering en goede service!

Veel keuze, snel geleverd en snel gereageerd op mijn bericht/vraag. Top service!

Heel goed!!

Heel snel! Goede kwaliteit!!!

Snel en goede kwaliteit

Erg veel keus en behang en prijs...

Makkelijke website en snelle levering

Veel keuze op de website en de levering was goed en snel. Erg tevreden.

Snelle levering. Netjes verpakt. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Behangkoopjes heeft een ruime keuze aan prachtig behang. De levering was snel en de spullen goed verpakt. Blij met de aankopen.

Mooi en kwalitatief

Super snelle verzend service. De kwaliteit van het behang is goed. Hele mooie kleuren voor een goedkoop prijsje

Helemaal zoals verwacht

Goede kwaliteit en snel geleverd. Ik ben er heel blij mee 👍

Fijne webshop.

Via Google zoekend naar dinosaurus behang ben ik terecht gekomen op behangkoopjes. Hier kon ik niet alleen dinosaurus behang vinden voor een leuke prijs, maar ook leuk meisjes behang was er genoeg. Ook de uitleg over hoe je welk behang hoort te plakken was zeer welkom. Dik tevreden

Goede kwaliteit behang, zeer tevreden.

Er moest nog een rol van de groothandel komen, maar we werden netjes hiervan op de hoogte gehouden. Fijn om te weten waarom het even iets langer duurde, maar alsnog snelle levering.

Goede service, prettig telefonisch contact

het eerste deel behang is snel geleverd, het 2e deel moest van de groothandel komen. Dit ging bij DPD door de drukte wat langzamer. maar steeds telefonsich goed geholpen, zeer tevreden dus.

geen bubbels, makkelijk te plakken vd amateur

top kwaliteit en makkelijk te plakken, geen bubbels of kreukels. helaas niet gelukt om eigen foto te gebruiken maar toch met behulp van de goeie service een mooie vervanging gevonden 👌 naadloos weten te plakken, maar jammer genoeg dag later toch gekrompen, gelukkig valt t nauwelijks op. alsnog een tevreden klant !

Snelle service met een vriendelijke klantenservice

De 1ste bestelling verliep erg vlotjes, het behang moest besteld worden en was binnen 2 dagen al binnen. 3 weken later gebeld of er toevallig nog 3 rollen waren van hetzelfde verfbad. Ben snel teruggebeld, ja we hebben ze😃 en kon ze meteen ophalen in de winkel. Helemaal top.

Lastig behang

Behang laat af. Geeft strepen.

Snelle en netjes verpakte levering

Kan er niet meer over zeggen het was er snel ...en goed verpakt

zeer terveden

vlotte bediening en snelle levering

vlotte bediening

Heel snelle levering, alles in orde

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede communicatie

Goedgeregeld

Makkelijk te bestellen en vlotte bezorging!

Prima service en snelle levering

Behang op de locatie uitgezocht en de betaling gedaan. Paar dagen later keurig zoals afgesproken het behang per pakket aan huis ontvangen. Zeer tevreden !

Mooi behang en goede service

Weer een mooi behangetje besteld, even gebeld wanneer het geleverd zou worden. Snel en goed geholpen. Fijne service.

Zeer goed Alles was snel geleverd en op tijd

Mooi behang met mooie schildering van Anton Mauve

Vliesbehang plakt makkelijk, beetje te weinig lijm, en het behang was er eerder dan de melding in de mail wanneer het kwam. En goed verpakt

Plein 1953 10

3086ED Rotterdam

102036939

Over Behangkoopjes

Behangkoopjes.nl is ontstaan uit 45 jaar ervaring. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één grote showroom & online behangwebshop waar we met plezier onze klanten te woord staan. <br></br>Wilt u naast een geweldig advies ook de zekerheid hebben dat u nooit teveel betaalt? Neem dan eens gerust een kijkje in onze showroom in Rotterdam. Wij kunnen u met zekerheid garanderen dat u altijd kunt slagen. Naast een breed assortiment hebben wij ook nog ruim 500 behang boeken liggen waar u een kijkje in kunt nemen. <br></br> Behangkoopjes.nl Fotobehangkoopjes.nl Canvaskoopjes.nl Behanguitverkoop.nl