Duidelijke mensen

Bij twijfel wordt er even contact opgenomen met de.klant over de bestelling!! Raad het een ieder aan

Mooie kleding goede service

Mooie kleding goede service

Geweldige en persoonlijk service

Eerste maal wat besteld bij dit bedrijf en te grote maat besteld. Dus tweede bestelling gedaan voor een kleinere maat en de eerste gehouden aangezien onze zoon toch in de groei is. Nu bleek dat we het shirt waar wij zijn naam op hadden laten drukken uit de eerste bestelling een maat te groot hadden gekregen. Deze werd netjes bij de tweede bestelling toegevoegd in de juiste maat! Geweldige en nette communicatie en een zeer coulante oplossing.

Goede producten, erg goede service.

Goede producten, goede prijs-kwaliteit verhouding en erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

Zeer snelle levering, tegen zeer scherpe prijs

Theo Tol levert sneller tegen een betere prijs dan de 'grote' webshops. Heb een bookmark geplaatst voor de volgende keer dat ik voetbal spullen nodig heb!

Goed maar bestelling werd te laat verzonden

Bestelling kwam pas 11 dagen later terwijl op de site 1 tot 3 dagen

top

top

fantastisch!

Waar je het eerst vervelend vindt dat er een product niet geleverd is, heeft Dennis dit snel doen veranderen naar een fantastische klantervaring. Alleen al met naam en woonplaats werd in 'no time' het product alsnog toegezonden.

Alles op tijd en volgens opdracht

snel geleverd, goede kwaliteit

Goede service en goed materiaal

De sportspullen die we gekocht hebben zijn van goede kwaliteit en de kosten erg goed betaalbaar. Vlotte service.

Retourkosten

Bestelling en levertijd is prima maar denk aan de retourkosten! Ik had een kleine bestelling, paste door de brievenbus maar helaas was paste deze niet. Voor retoursturen betaal je het volle bedrag. Let hier goed op!

Bestelgemak, snelle en handige verzending

Fantastisch!

Mooi artikel, en super snel verzonden.

Keurig pak en goed ingepakt

Al vaker bij Theo Tol online besteld. Altijd goede kwaliteit producten, snelle levering en goed service!

Kleding ziet er mooi uit en goed bedrukt

Het gaat lang mee en het zit lekker

Een vlotte en nette levering van mijn bestelling top

Mijn bestelling werd vlot geleverd en het was helemaal oké ik was er blij mee en mij. Kleindochter helemaal met haar nieuwe handbal. Mijn Complimenten,!,, Ook in de winkel word ik prima geholpen heel fijn.

Vakmensen

Verkeerd product besteld en werd na gebeld of dit wel goed was. Klasse service.

Fantastische service

Er ging wat fout met bestellen, dat is zo goed opgepakt. Chapeau

Prima geholpen

Ik had online wat besteld. Dit heb ik in de winkel opgehaald. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Goede producten, mooie prijzen.

Het grote assortiment kent mooie prijzen. Verzending vindt snel plaats. Voor vragen is de klantenservice goed bereikbaar!

Prima meegedacht

Ik had 2 paar voetbalsokken besteld, kreeg de volgende dag een mailtje dat ze nog maar 1 paar hadden maar wel een alternatief hadden. Prima opgelost en onze kieskeurige zoon qua sokken betreft is ook blij met het “nieuwe” type sokken

De Stient 20

1132 BE Volendam