Solide prima communicatie en service

Goede kwaliteit en snel geleverd

Netjes verpakt en afgeleverd

Snel en keurig geleverd

Helemaal goed

Trui snel geleverd

Lange levertijd

Voor bestellen stond er levertijd 1-2 werkdagen. In de bevestiging van de mail stond 1-3, opzich nog prima. Helaas pas na 6 werkdagen het pakketje mogen ontvangen. Begrijpelijk dat het drukker is rond de feestdagen, maar juist hier besteld ivm de levertijd voor een verjaardag begin december. Geef dan een langere levertijd aan ivm de drukte. Nu was het cadeautje te laat helaas.

Snelle levering, helaas pastte de schoenen niet goed. Terug gestuurd en heel snel mijn geld terug ontvangen. Zeer prettig.

Lange levertijd

Op de website stond levertijd 1-2 werkdagen, na bestellen stond in de mail al 1-3 werkdagen. Opzich nog prima, echter pas ontvangen na 6 werkdagen. Ik snap dat het drukker is ivm de feestdagen, maar dit wordt niet aangegeven op de website. Nu kreeg ik het cadeau te laat binnen, terwijl ik juist heb gezocht op een webshop met snelle levering.

Lange levertijd

Ik had een trainingspak besteld voor 5-12. Het was net niet op tijd binnen. Ze gaven me een pak wat ze inpakten en wat ik na het betreffende weekend kon terugbrengen. Goed meegedacht en uiteraard goede service!

Super geholpen

Fijn geholpen en snel te woord gestaan via de mail!blij met de artikelen

Mijn softshelljas, gekregen van Sint, bleek erg klein uit te vallen. Telefonisch contact opgenomen met Intersport Theo Tol, want de ruiltermijn was verlopen omdat Sint érg op tijd was dit jaar met zijn aankopen. Het omruilen voor een maat groter was geen enkel probleem. Ook t feit dat de jas nu afgeprijsd was niet: ik kreeg het prijsverschil teruggestort. Prima service!!

Snel en netjes geleverd

Goed was snel geleverd. Prima

Zeer snelle en goede levering

Zeer snelle en goede levering

Snelle afhandeling

Bestelling geplaatst in de avond en volgende dag al afgehandeld en track en trace ontvangen.

Snel en goed

Snel, goed,compleet.

Snel en goed

Snel, goed,compleet.

Top geleverd

Alles vlot en goed verloy

De Stient 20

1132 BE Volendam