Goede en snelle service. Fijn dat de kleding op de voetbalclub werd bezorgd.

Late levering 10 dagen, stond al klaar maar bij de verkeerde stapel.

Late levering Zou volgende dag komen Maar was niet aangemeld bij postnl Na mijn mail kwamen ze daar achter. Dit zelfs bij twee zendingen

Duurt lang voor ze het verzenden

Op woensdag online tennis racket besteld. Kregen op zondag bericht dat het bij hun verzonden was. Dinsdag ontvangen.

Zag een paar mooie aanbiedingen en die besteld.

Nvt

Top snelle levering

Gemakkelijk bestellen snelle levering

Top!!!

Communicatie goed. Snel geleverd. Schoenen oké

Goed hoor

Artikelen gewoon niet geleverd en wel betaald

Ik heb een bestelling geplaatst met 10 items. 1 was verkeerd geleverd en 3 helemaal niet waarvoor ik wel heb betaald. Ik probeer al 2 weken mijn geld terug te krijgen maar dit lukt me steeds niet. Ik heb al verschillende keren gebeld maar het is nog steeds niet geregeld

goed product en snelle bezorging

Goede wandelschoenen

Snelle levering en goedkoop

Goede producten, erg late levering

Producten besteld met levertijd van 1-3 werkdagen. Werd uiteindelijk 7 werkdagen later geleverd terwijl dit toch wel doorslag haf gegeven voor mij om hier te bestellen.

precies ontvangen wat ik wilde hebben

precies het SVA wedstrijdshirt ontvangen wat ik wilde hebben

Rekening houdend die alle kledingleveranciers momenteel ondervinden was er toch sprake van een snelle levering van mijn spullen.

jako profi jas

heb lang moeten zoeken naar deze jas nergens meer te koop en geslaagd bij Intersport Theo Tol super.

Klantvriendelijkheid is hier op en top

Top. Meerdere schoenen besteld voor de maat. 1 paar paste. De rest retour gebracht en na 3 dagen netjes het bedrag van de retour gebrachte schoenen weer op de rekening terug gestort.

Prima geregeld

uitstekend.

Vlotte levering, prima koop

Makkelijk bestellen in de webshop. Helaas werden de verzendkosten berekend ook al wilde ik het ophalen in de winkel. Maar na een mail hierover snel een antwoord en de verzendkosten retour. Keurig bericht dat ze afgehaald konden worden. Zeer tevreden

Behulpzaam

Zwembroek besteld en bleek niet op voorraad te zijn, klein minpuntje. Al snel een mail ontvangen van een vriendelijke medewerker dat hij wel een andere kleur op voorraad had, pluspuntje. Volgende dag keurig geleverd en zojuist de eerste keer aan gehad in Frankrijk.

Nvt

Fast, efficient

Fast, efficient

Snel en goede service

Ok

Volgens afspraak

Product geleverd volgens afspraak en zoals getoond.

De Stient 20

1132 BE Volendam