snelle service van bestellen en ontvangen

snel ontvangst

Slecht

Als iets niet past en het gaat retour dan krijg je de verzendkosten niet terug. Zo een grapje kost nu ongeveer 9 euro en daar krijg je niks voor. In de consumentenbond staat dat je alleen retourkosten moet betalen en dat het verrekenen van de verzendkosten wettelijk niet mag. Ik zou niemand aanraden hier te bestellen. Veel webwinkels doen het toch. Ik zal deze ook doorgeven aan de consumentenbond . Vind dit echt niet kunnen ook al staat het vermeld op de website. Vriendelijke groet Lucienne

Prima geregeld

Op tijd en snel geld terug. Uitstekend

Vriendelijk, goede service

Altijd vriendelijk, altijd goede service

Produkt goed en optijd geleverd

Alles top geregeld, snelle levering.

Gewoon top

Zeer professioneel

Klantenservice is goed, en als er iets retour moet gaat dit ook handig en krijg je je geld netjes weer

Percect

Product was uitverkocht, kreeg netjes een mail en een wat duurder product zonder bijbetalen.

Fijn

Nog fijner

Makkelijke duidelijke site en snelle levering !

Goede service zowel aan de telefoon als snelle reactie via de mail. Ik ben heel tevreden over de afhandeling.

Goede klantenservice

Helaas was mijn product niet op voorraad. Deze informatie kreeg ik pas na bestelling, maar ik werd wel snel en vriendelijk geïnformeerd en verder geholpen. Snelle verzending.

Goede service, ook na 2x telefonisch contact

Bestelproces prima. Twee keer telefonisch contact gehad over de laatste bestelling ivm leveringsvertraging. Uiterst vriendelijk en hulpvaardig te woord gestaan.

Prima meedenken voor een betere oplossing

zie boven

Online besteld vest

Snelle levering van online besteld vest tegen aanbiedings prijs

Vlot gebeurd

Snel geleverd. Article zoals verwacht.

Fantastisch en zeer snel bezorgd.

Snel en goed

Snelle levering, goede kwaliteit en fijne afhandeling!

Goed geholpen vriendelijk personeel

Prima zaak

Björn Borg top

Makkelijk te bestellen via website en snel geleverd.

Uitstekend!

Mijn bestelde artikel was niet op voorraad. Een alternatief was voorradig en werd na overleg met klantenservice direct opgestuurd en 2 dagen later ontvangen en dat in de drukke periode tussen de feestdagen. Top service!

Snel

Zeer snelle levering