Top services en snel.

Ruime keuze en goede prijzen.

Snelle levering, prima product!

Keurig en snel geleverd

Mooi shirt,en zeker niet te duur ,ook snel geleverd ,al met al tevreden

Snel en keurig bezorgd.

Besteld en snel, keurig thuis.

Mooie produkten alleen retour is niet zo gemakkelijk

Mooie produkten alleen retourneren is niet zo gemakkelijk

Snelle levering,goede communicatie

Top service!

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik had telefonisch iets gevraagd en vervolgens via de website besteld. De volgende dag had ik mijn bedrukte kleding al in huis.

Netjes, precies.

Verkeerde product

Wordt verkeerde product opgestuurd ondanks een e-mail om het product te annuleren.

Bestelling snel ontvangen. Was helaas niet correct maar er is meegedacht over de oplossing. Super gedaan! Ik ben tevreden.

Uitstekende kwaliteit en snelle bezorging

Uitstekende kwaliteit en snelle bezorging. Het enige minpuntje is dat ik een dunne sportbroek wilde, maar gegevens over de dikte van de stof wordt niet gegeven op de website. Deze die ik nu had besteld blijkt behoorlijk dik te zijn. Meer voor de winter.

Goeie producten met aanbieding. Snel geleverd. Goed te volgen via track & trace.

Goede snelle service

Maat te groot besteld..andere maat snel en retour betaling snel.. Product netjes geleverd, zowel doos als inhoud perfect…

Veel keus en behulpzaam personeel!

Ik kom graag in de grote, vernieuwde winkel !

Waardeloos

Onjuiste info over levertijd vooraf, misplaatste grap aan de telefoon na de bestelling ontvvangen te hebben. Retour kost 2.95 staat op hun site, maar volgens de algemene site is retouren gratis. Antwoordnummer gekregen dus je denkt dat je retour dan gratis is, nou die "service" stelt niets voor want ze brengen het gewoon in mindering bij terugbetaling. Ondanks dat er geen verzendkosten gemaakt zijn. Bij een vraag over deze onjuiste info op de site krijg je een standaardmail terug waar je niets aan hebt. Waardeloos dus en de laatste keer dat ik hier besteld heb. Zorg eerst maar dat de info op de site klopt en jullie weten wat een klantervaring betekend.

Netjes en snel

Netjes en snel

Tennisshirt werd de dag na bestelling al bezorgd en was ook nog leuk geprijsd.

Waardeloos

Bestelling niet compleet, geen keuze om te annuleren. Uiteindelijk netjes opgelost!

geweldig

alles is top, je komt bij jullie elke keer weer in een warm bad terecht

Levertijd langer dan aangegeven

Kleding besteld op de site stond levertijd 1-2 werkdagen. Maar na betaling bleek het toch langer te zijn. Uiteindelijk na 8 dagen pas geleverd

Xx

Xxx

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs en snelle levering. Duidelijke productomschrijving

Prima en snelle levering

De Stient 20