Reactie van het bedrijf
He Egbert,
Wat vervelend dat het niet bedrukt is zoals je het had gewenst. We geven eigenlijk juist aan dat je exact moet opschrijven hoe je het bedrukt wilt hebben, zoals het genoteerd wordt komt het ook op de kleding. Je geeft aan dat de website suggereert dat je het nummer moet scheiden van de initialen, maar dat is zeker niet gebruikelijk. Eigenlijk wordt het altijd voor één van beide gekozen, niet voor allebei. U heeft die aanname gedaan, maar dat is een eigen interpretatie.
Daarbij zetten we als er geen clublogo gekozen wordt de initialen inderdaad tegenover het logo neer.
Wij zijn altijd bereikbaar en zeer flexibel om het voor de klanten helemaal naar de zin te maken. Het had veel beter geweest om ons even een mail te sturen op voorhand met uw wensen, dan hadden wij uiteraard gezorgd dat het er op de juiste manier op bedrukt werd. Zoals de Engelsen mooi zeggen; 'to assume is the mother of all fuck-ups'. Als u wilt dat het op een bepaalde manier gedaan wordt, laat dit ons dan even weten, dan wordt dat geregeld. Dan voorkom je achteraf een teleurstelling die je zelf had kunnen voorkomen.