Kleding valt wel erg groot!

Slecht

Slecht

Duidelijke website, snelle levering

Kleur komt niet overeen

De kleur van de kousen vloeken met het tenue waar die in het boek wel mooi bij elkaar past. 1 november in goede orde terug ontvangen maar 10 november nog steeds mijn geld niet ontvangen

Prijs kwaliteit is top!

Ik draag dit super graag en heel vaak in mijn vrije tijd.

Best service

Alles was top Van bestelling tot de levering

super tevreden

prijs kwaliteit is perfect en super service

Snelle service maar onduidelijke winkelmand

Ik had twee truitjes besteld met twee verschillende namen. Toen ik afrekende zag ik op bestelling 2x (1 naam) . Ik ging er dus van uit dat ik me vergist had en bestelde dus zowaar nog eens een truitje met de naam waarvan ik dacht die er niet bij was. Helaas bleek bij de levering dat de truitjes met die naam die in de eerste afrekening er niet bij was nu 2 keer had ontvangen ipv wat er op de afrekening stond. Wel jammer dus

top!

Ja het was allemaal prima! snelle levering!

Snelle levering en knappe bedrukking

Aanrader!

correct handelen

Al enkele malen een bestelling gedaan en altijd tijdig en correct geleverd. Communicatie verloopt vlotjes.

Super service

Een super service. Je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail van waar je pakketje is en wanneer het geleverd wordt..

Goede kwaliteit en snelle verzending

Keepersbroek besteld voor onze zoon. Volgende dag was deze al binnen en paste gelijk goed. (Zoon heeft maat 170 en een S besteld) Prijs was ook fijn laag! Dus dik tevreden!

snelle levering, juiste product

Makkelijk te bestellen, goede prijs snelle levering, juiste product

Snelle levering, top product!

Hele goede ervaring. Ik heb het sneller ontvangen dan ik dacht en ben er heel erg blij mee.

Fijne ervaring

Fijne ervaring , krijg een mail met acties Ik bestel en klaar. Jammer dat het wel 5 werkdagen duurt voordat het komt dat vind ik zelf persoonlijk iets te lang duren, tegenwoordig kan je bestellen en de volgende dag geleverd krijgen. Dus dan is 5 dagen lang wachten

Super en snel geleverd

Prima levering

Super goed

Prima kleding

Zeer tevreden met de kleding die ik heb mogen ontvangen. Kwaliteit tot dusver prima! Hoop dat dit na enige tijd nog steeds zo is. Bezorging liet wel wat lang opzich wachten en duurde ook een tijd voor dat ik bericht had over track en trace.

Super snelle dienst en snelle bediening

SUPER

Redelijk

Product is goed..maar verzenddoos is al 2x erg kapot thuis gekomen. Was n kado..dus niet leuk zo te geven. Miss anders verzenden

De Stient 20

1132BE Volendam