Professionele winkel, goede ontwikkelservice, maakt tijd voor persoonlijk contact.

Ik laat mijn analoge film ontwikkelen bij Foto Verweij en mijn ervaringen daarmee zijn zeer positief. Als er verdere vragen zijn wordt ik gebeld, dus de persoonlijke aandacht en klantenservice is top.

Prettige site, vlotte levering en fijne scanner

Prettige site, vlotte levering, goede prijsstelling en fijne scanner. Hij scant zeer vlot en levert goede resultaten. Bediening is, als je 'm door hebt, prettig. De beschrijving van de software kan/moet beter. Per SD-kaart start de naamgeving van de bestanden bij 'PICT0001' hetgeen kan leiden tot duplicaten in de PC. Verder is de witbalans instellen niet handig. de instelling gaat verloren bij uitzetten apparaat. Gebruik je apps zoals Lightroom, dan is het handiger om de witbalans, belichting e.d. op de PC te tunen. Conclusie: waar voor je geld.

Goede zaak waar je ook terecht kan voor het ontwikkelen van analoge films. Zorgvuldige retourzending per post voor de ontwikkelde zwart/wit film en scans per e-mail. Ga zo door Foto Verweij! - TOP -

Zeer positieve ervaring

Ik had een artikel besteld dat voor mij in de praktijk niet werkte zoals ik had verwacht. Daarom heb ik het (na uitproberen) aan Foto Verweij retour gestuurd. Geen enkel probleem en vrij snel is het geld op mijn rekening teruggestort inclusief de verzendkosten. Ik ontdekte hierna dat ik per ongeluk een verlengkabeltje dat er niet bij hoorde had ingepakt. Dit werd op verzoek ook nog afzonderlijk aan mij teruggestuurd. Al met al kan ik concluderen dat de klantenservice bij foto Verweij dik in orde is.

prima zaak

Mijn bestelling is op een snelle en goede manier afgehandeld,top.

Topservice: snel de juiste camera ontvangen dankzij duidelijke communicatie!

Uitstekende service! Nadat er per ongeluk een verkeerde camera was ingepakt, bood Foto Verweij meteen een retourlabel aan. Dankzij hun snelle en heldere communicatie had ik al snel de juiste camera in handen. Heel tevreden met hoe vlot en professioneel alles is afgehandeld!

best prices and quality

I always use the Foto Verveij service to develop and scan my films, and I am always been satisfied with their service!

Laat hier je fotorolletjes ontwikkelen!

Ik heb al meerdere keren mijn fotorolletjes laten ontwikkelen bij Foto Verweij, en vergelijkend met andere ontwikkelaars vind ik ze toch wel de beste. Het duurt meestal maar een paar dagen voordat je de foto’s op de mail hebt, waar het bij andere ontwikkelaars soms wel 2-3 weken duurt! Daarnaast sturen ze netjes de negatieven terug als dit gewenst is, en als je er rolletjes bij besteld wordt het als geheel verstuurd. De prijzen zijn ook niet meer dan gemiddeld. Ik ga mijn filmrolletjes nergens anders meer laten ontwikkelen!

Redelijk

Jammer dat van de oplader de stekker ontbrak. Inmiddels aangeschaft.

Tóch nog Polaroids schieten!

Na een zoektocht langs elke fotowinkel en -website dacht ik dat ik nooit meer een pakje Polaroid SX-70 film in mijn handen zou krijgen nadat ik de laatste twee van mijn vorige pakje had geschoten. Gelukkig had Foto Verweij deze nog op voorraad en is m'n Polaroid camera nog niet veranderd in lauter een accessoire.

Goede informatie en service, snelle levering

Onlangs een tweedehands object voor Mamiya 645 gekocht. In prima staat tegen lage prijs. Daarna nog 4 120 filmrollen aangeschaft, ook snel geleverd en een paar euro goedkoper dan bij andere verkopers.

Heel gode Service.

Erg tevreden met de service en kwaliteit van ontwikkelen.

Goede en snelle service

Ik heb wat artikelen besteld die netjes op tijd en in goede staat bij mij zijn aangeleverd.

Really amazing results for developing coloured films

I have seen results of other places scanners and they seem quite faded. Yet with this place it’s always vibrant and amazing.

fijn dat er nog echte fotozaken zijn

Op zoek naar negatiefopbergbladen kwam ik uit bij Foto Verweij. Mooie uitgebreide webshop en hebben gelukkig nog een mooie sortering. Gelukkig dat Foto Verweij er is!

Hele goede en snelle ontwikkelservice

Ik had mijn fotorollen opgestuurd voor het ontwikkelen. Ze waren heel snel weer terug, nog dezelfde week. Zou zo weer voor FotoVerweij kiezen.

Perfect ontwikkeld, vlug geleverd ...

Geen krasje of stofje te zien, plenty grijswaarden van hoge tot lage lichten. Stevig verpakt en vlug verzonden., Foto Verweij heeft er een klant bij.

Helemaal tevreden

Snelle bezorging. No nonsense handeling. Alleen jammer jullie zijn zo ver weg van waar ik woon…

Altijd goed geholpen!

Bij advies voor een eerste camera ruim 8 jaar geleden enorm goed geholpen. Sindsdien niet anders geweest. Er wordt altijd prettig meegedacht en alle medewerkers helpen vriendelijk. Inscannen van film is ook altijd erg snel gedaan.

Prima geregeld

Een aantal verschillende fotorolletjes laten ontwikkelen. Kwamen allemaal netjes ontwikkeld terug

Snel, zorgvuldig en vakkundig

Super duidelijke website, veel informatie. Rolletjes werden snel en zorgvuldig ontwikkeld. Heel blij met Foto Verweij, mijn ontwikkel adresje.

Ik heb 2 filmrolletjes opgestuurd en ik kreeg de dag erna al op wetransfer de fotoscans! Daarnaast ook top kwaliteit!

Bijzonder klantvriendelijk en behulpzaam

Kwalitatief goede producten en deskundige medewerkers

Altijd een goede ervaring.

Ik heb altijd een goede ervaring met Foto Verweij. Ik gebruik ze als mijn film ontwikkelservice. Geen formaat is hen onbekend.

Goed!

Snel geleverd,goed ingepakt