Gewoon helemaal prima! Redelijke prijs, snelle en nette verzending.

Super goed

Duidelijk en snel

Goed verpakt en snel verzonden

Mijn bestelling werd snel verzonden en kwam goed verpakt aan.

Ruim assortiment en heel klantvriendelijk

Ze hebben hier een ruim assortiment analoge film. Ik heb er onlangs (goed geprijsde) 35mm filmrolletjes gekocht die helaas tijdens de verzending beschadigd waren geraakt. Toen ik daarover een mailtje stuurde kreeg ik binnen een half uur reactie en meteen nieuwe rolletjes toegestuurd. Super klantvriendelijk!

Prima fotozaak voor inruil en aankoop

Onlangs mijn camera ingeruild voor andel model, Zowel advies als de wijze waarop Mark mijn oude innam tegen zeer gunstige prijs waren weer uitstekend. Al enkele jaren tot volle tevredenheid klant bij Foto Verweij. Ondanks het feit dat in Rotterdam genoeg fotozaken zijn blijft mijn keuze toch Foto Verweij, voor zowel analoog als digitaal. Complimenten aan het hele team.

Uitstekende ervaring

Nu een aantal keren films laten ontwikkelen en scannen en met post toegezonden. Fijne service voor als je niet altijd in een stad bent om de rolletjes weg te brengen.

Had even laten weten dat het filter niet voorradig was

Ik zat maar te wachten op een bevestiging van verzenden van mijn lens! Bleek er een filter er niet te zijn, miss had ik daar zelf op moeten letten. Kleine moeite lijkt me om ff een standaard zinnetje op te nemen en dat te versturen toch?

prima service

Ik stuur regelmatig negatieven op om te ontwikkelen en te scannen. De service is goed en snel. Ook over de andere mogelijkheden ben ik te spreken.

Zeer vriendelijke en behilpzame mensen.

Ik was online aan het zoeken geweest naar een nieuwe zonnekap voor mijn Canon 100-400 lens. Standaard zat er een zwarte kap bij, en dat vond ik erg lelijk staan op een witte lens. Op jullie website vondt ik een mooie witte zonnekap. Gelijk besteld en een paar dagen later lag de kap netjes verpakt in de bus. Ben er zeer blij mee. En zal zeker in de toekomst eerst jullie website raadplegen als ik weer wat nodig mocht hebben.

Zie boven

Zeer tevreden met de scanner

De Epson V600 was snel en goed geleverd. Ik ben er al dagen gebruik van aan het maken.

Fair prices and speedy delivery

I bought some film and it was a fair price and arrived promptly. Thank you!

Super service

Reageren snel op vragen. De dag nadat e.e.a. is verzonden was, kreeg ik al een We-Transfer link met de foto's

Ik had 4 rolletje 35 mm film gekocht er was 1 product niet op voorraad ivm onbekende levertijd werd gelijk gemaild of ik iets anders voor wil! Pakketje was super snel binnen. Top service :) Ga voortaan hier mijn filmrolletjes bestellen.

Perfection!

Zeer goede 1e ervaring gehad bij Foto Verweij. Ik heb mijn wegwerpcamera laten ontwikkelen en de foto’s laten inscannen, wat een kwaliteit! Ik ben er zeer over te spreken, hier een vaste klant erbij!

Een snelle levering de lens in goede staat echt een aanrader om hier aankopen te doen

Snel en zorgvuldig

Het bestellen van filmpjes, kleinbeeld en middenformaat, gaat altijd erg gemakkelijk. De webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De prijzen zijn scherp en de producten worden snel en goed verpakt verstuurd.

Snel en betrouwbaar

Gewoon een goede webwinkel, ook als je extra telefonische ondersteuning nodig hebt. Dan is er ook veel kennis aanwezig

Snel, helpzaam en willen graag helpen

Hoeveel het item overal uitverkockt is heeft Fotoverweij het voor mij snel gerelged en z.s.m. aan me gestuurd! Ik wilde een speceifike softbox van Apiture, namelijke de Light Dome II, voor mijn video lamp hebben. Ze reagerede snel op mijn vragen en ze zijn heel hulpzaam.

Alleen een filmrolletje besteld

Verder geen ervaring

Goede verwerking en snelle doorlooptijd.

Ik had film opgestuurd om deze te laten ontwikkelen. Woensdag verstuurd en zaterdag was alles ontwikkeld en al binnen.

Kwaliteit en snel

Bij Foto Verweij zijn ze echt supersnel met het ontwikkelen van mijn filmrolletjes! En het beste is dat de kwaliteit altijd top is. Ik hoef nooit lang te wachten en krijg altijd prachtige foto's terug. Echt een aanrader.

Uitstekend!

Duidelijke product omschrijving. Aantrekkelijk geprijsd. Snelle levering. Goede verpakking.

Doet we het beloofd

Ontzettend blij met mijn aankopen. Snelle levering en goed verpakt! Raad deze zaak ook een ieder aan.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen