Fijne service

Fijne service

Vakkundig en supersnel!!

De wegwerpcamera's die we tijdens ons feest hadden volgeschoten opgestuurd naar Foto Verweij! De volgende dag kreeg ik de digitale scans al in mijn mailbox en de dag daarop ontving ik de afdrukken al in de post. Ontzettend blij met de resultaten en zo'n snelle service!

Vlotte service

Helaas was er iets misgegaan bij bestelling Dit werd echter razendsnel en heel adequaat opgelost Top!

goeie service

Ik had mijn producten besteld en had gebeld over de duur van levering. de dag hierna kreeg ik mijn pakket. Top service

Top geregeld

Zeer goede ervaring met aankoop flitser. Snelle levering.

Prima product tegen goed prijs

Op zoek naar een eenvoudige negatiefscanner kwam ik bij foto Verweij terecht. Duidelijke en goed werkende site. 31 oktober besteld 7 november afgeleverd bij een afhaalpunt. Natuurlijk wil je het na bestelling meteen hebben, dus ik vond dat het nogal lang duurde. Waarschijnlijk heeft PostNL hier ook schuld aan, die zijn niet meer zo snel.

Perfect bedrijf

Betrouwbaar bedrijf in service en levering en redelijke prijzen.

Van de kwaliteit van de producten zelf, tot de levering en de verpakking; alles is altijd tip top in orde.

Snel en goed

Foto Verweij ontwikkelt foto’s snel en goed.

Een fijne prijs en razendsnel geleverd! Ik kan er van op aan dat ik mijn filmrolletjes op tijd heb. Volgende keer weer bij Foto Verweij!

Razendsnelle levering, goede prijs

Erg tevreden met de concurrerende prijs en supersnelle levering.

bestelling snel en compleet

De bestelling was snel geleverd en compleet.

Goede en snelle service

Foto's gestuurd voor ontwikkelen. Foto's zijn op de dag dat ze binnen kwamen gelijk ontwikkeld en via wetransfer gestuurd

Heerlijk toestel en supersnel geleverd

Heerlijk toestel en supersnel geleverd

Vlotte levering. Prima product. Vooral de website en webshop zijn erg goed b

Helemaal top!!

Tweedehands camera in hele goede staat, snelle levering en goed verpakt.

Snel en goed!

Ik heb mijn eerste rolletje opgestuurd en had de dag erna al mijn scans binnen. Mooie scans en goede kleuren. Heel blij mee :) Hier ga ik meer rolletjes laten ontwikkelen!

Binnen 1 dag geleverd.

Zó snel!

Ik stuurde mijn rolletjes op (9 stuks!) via de post en de dag dat mijn pakketje aankwam bij foto Verweij kreeg ik meteen de scans terug en bericht dat mijn negatieven onderweg waren. De volgende dag had ik mijn negatieven terug. Scans van goede kwaliteit en hele snelle service. Nieuwe vaste klant erbij!

Eerste 120 rol ontwikkeling nieuwe / oude camera

Rb 67 pro so op veiling gekocht en eerste proef 120 rol laten ontwikkelen om te zien of alles naar behoren werkt. Prima ontwikkeling en digitalisering. Tikje vertraagde verwerking maar verder prima en zeer tevreden met resultaat

Altijd snel en netjes bij ontwikkeling van mijn kleur en/of zwart-wit film. Ook scans zien er altijd goed uit.

Heb mijn rolletjes naar ze op gestuurd ter ontwikkeling. Prachtige foto scans, snelle service (na 1 dag binnen!), vriendelijke meneer aan de telefoon. Zou het iedereen aanraden.

Goede prijs.

Erg tevreden met mijn aankoop! De vortex verrekijker was goed geprijst en werd snel geleverd.

Tot in de puntjes

Ik wil graag mijn ervaring delen met een online fotozaak die een perfecte service heeft geboden. Onlangs heb ik een bestelling geplaatst bij deze winkel en ik ben echt onder de indruk van de service die ik heb ontvangen. Ten eerste was de website van de fotozaak zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Het was eenvoudig om mijn gewenste producten te vinden en te bestellen. Bovendien waren de prijzen zeer concurrerend. Al met al kan ik deze online fotozaak van harte aanbevelen

Assortiment top!

Heel breed assortiment. Makkelijk bestellen en heel snel binnen. Ook de afwijkende fotorolletjes gewoon op voorraad. Helemaal top!

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen