Veel keus en snelle levering

Wat een top site, ze bieden enorm veel aan en hebben ook veel “blogs” over bijvoorbeeld welke filmrolletjes voor jou het beste zijn. Ook nog eens super levering! Al met al een top site met goede service.

Fantastische service

Ondanks dat ik een foutje in mijn gegevens had gemaakt arriveerde de bestelling binnen 1 werkdag! Dank, dank, dank!

Snelle en correcte levering

Ik heb via de website een lens besteld. I.v.m. de verbouwing met 5% korting. De lens is via de post snel, correct en goed verpakt geleverd.

Snelle en correcte service

De bestelling werd zeer snel opgestuurd en de communicatie was erg duidelijk. Bedankt.

Prima en snelle service

Na de aankoop op de website, direct reactie en een dag later al in huis. De gekochte second hand lens overtrof mijn verwachtingen. Was zeer scherp aan de prijs, in vergelijking met de grote jongens zoals KE en CNu.

Nette prijs, prima verpakt en snel verzonden

Nette prijs, prima verpakt en snel verzonden

Heel blij met de service van Foto Verweij! Mijn film werd s avonds bezorgd en de volgende ochtend had ik een link naar mijn foto's, de negatieven waren ook zo terug! Super blij :)

Een hele fijne zaak voor aanschaf en inruil van foto apparatuur fijne medewerkers hebben alle tijd voor je ook telefonisch. Top.

Snel en goed

Ik heb de rf 100-500 van Canon hier besteld. Vanwege de verbouwing duurde het verzenden iets langer dan normaal, maar dat maakt niets uit. In goede orde ontvangen en je wordt constant op de hoogte gehouden hoe het er voor staat met je bestelling. Mijn eerste maar niet mijn laatste bestelling hier bij foto Verweij

Goed aanbod, snel en effectieve levering.

Snelle reactie op vragen per mail, probleem oplossend alsook snelle bezorging

Duidelijke communicatie en goede service

Analoge film online gekocht, werd netjes geleverd en was goed te volgen via de tracking.

Fillempie

Heb het filmpje nog niet gebruikt, maar ik vertrouw erop dat t klasse is.

Niks te klagen .

Ik heb fotorolletjes besteld, ze zijn scherp geprijsd en snel geleverd. Er kwam zelfs een medewerker langs om het rolletje in mijn camera te plaatsen. Top service.

Goed ervaring

Goed ervaring

Contact via de website is zeer vriendelijke, snel en behulpzaam

Heb een Leica occasion via de website besteld waarbij ik nog wat extra informatie heb opgevraagd. De medewerker van Foto Verweij heeft mij daarop nog extra foto's gestuurd met uitgebreide uitleg. De communicatie is vriendelijk en snel verlopen Hierna heb ik mijn camera set nog aangevuld met de aankoop van nog twee Leica occasion lenzen via de webshop van Foto Verweij. Ook de verzending is super snel verlopen ondanks de feestdagen. Ben zeer tevreden over het hele bestelproces en kan iedereen deze foto zaak aanraden!

Zeer snelle levering!

1ste x Gelijk perfect tevreden

Ik heb via de site besteld en gelijk tevreden. Ik had wel bij de kodak color 200 24 exp aangetikt maar ik heb de 36 variant gekregen. Dus dat was een beetje een verrassing voor me. Dat maakte het uitpakket nog leuker. Fotoverweij is goedkoper dan alle andere camera winkels die 35mm film verkopen. Top winkel ga zeker een keer zijn ze langs!

Kwaliteit

Woensdag mijn Lowepro rugtas besteld en vrijdochtend al binnen

Snel, kundig en betrouwbaar

Ik heb nu twee keer een occasion artikel gekocht bij Foto Verweij en dat is mij prima bevallen. Er wordt snel geleverd en de staat van de producten komt overeen met de info op de site en maken daardoor op mij een betrouwbare indruk

Fijne service

Fijne service

Vakkundig en supersnel!!

De wegwerpcamera's die we tijdens ons feest hadden volgeschoten opgestuurd naar Foto Verweij! De volgende dag kreeg ik de digitale scans al in mijn mailbox en de dag daarop ontving ik de afdrukken al in de post. Ontzettend blij met de resultaten en zo'n snelle service!

Vlotte service

Helaas was er iets misgegaan bij bestelling Dit werd echter razendsnel en heel adequaat opgelost Top!

goeie service

Ik had mijn producten besteld en had gebeld over de duur van levering. de dag hierna kreeg ik mijn pakket. Top service

Top geregeld

Zeer goede ervaring met aankoop flitser. Snelle levering.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen