Positief te spreken over de site.

Gevonden wat ik nodig had binnen een paar klikken. En zo thuis bezorgd.

supersnel analoge scans

Ik was verbaast dat ik binnen 24 uur de scans binnen had. Top service.

Zeer tevreden!

Makkelijk besteld en de volgende dag kwam het pakketje binnen!

Helaas miste mijn bestelling een van de producten. Ik had hierover een bericht gestuurd en werd spoedig en goed geholpen. Het product werd dezelfde dag nog op de post gestuurd. Ik ben zelf ook in de winkel geweest, altijd goede service en aardige mensen.

Precies wat je wil

Mijn ervaring bij FotoVerweij was zo aangenaam als online shoppen moet zijn. Eenvoudig te navigeren website, breed assortiment aan producten en helder over levertijden. Vooral nu fotorolletjes overal schaars zijn en ik bij andere websites maanden heb moeten wachten op niks, was de levering van twee dagen na bestellen hier (van hetzelfde product) heerlijk. Ik ga hier voortaan altijd mijn fotorolletjes bestellen!

Lens goed verpakt na 2 dagen in huis.

Top service voor een goede prijs.

Poloroid camera besteld en was snel geleverd. Fijne service.

Super snelle

Snel omvang goed verpakt

Supersnel levering en goedekoop film. Kan niet beter :D

gewoon goed

Gewoon goed, wat wil je nog meer....Sony batterij geleverd voor een nette prijs. Goed verpakt en met goede levertijd. Spannend, nee hoor. Dus gewoon goed is prima.

Veel keus en producten op voorraad.

Bij foto Verweij waren alle producten die ik zocht op voorraad ( dat was niet zo bij andere winkels). Overzichtelijke site, gebruiksvriendelijk en spullen netjes ingepakt. Als tip misschien ook Klarna/achteraf betalen ik vind dat prettiger om te betalen als ik het ook daadwerkelijk heb ontvangen. En ik vond dat de communicatie tussen het moment van aankoop en verzending beter kan. Verder helemaal prima.

Heel positief

Ik werd per telefoon goed geholpen! Een goed voorbeeld voor alle winkels.

Snelle verzending

Mijn bestelling heb ik snel ontvangen en was goed verpakt.

Mooie occasion, uitstekende levering.

Occasion objectief gekocht bij Foto Verweij. In absolute nieuwstaat met significante korting ten opzichte van de nieuwprijs. Volgende dag werd het objectief uitstekend verpakt geleverd. Een aanrader!

Superfijn

Super snelle levering en goede verpakte producten

Online bestelling

Ik heb een tweedehands Nikonlens besteld.De lens werd keurig en snel afgeleverd.De staat van de lens werd zeer goed uitgelegd met duidelijke foto's. Top!

Uitstekende ontwikkeling van kleuren film

Het ontwikkelen van film ging snel. Het opsturen en terug gestuurd krijgen duurde ongeveer 3 werkdagen. En de kwaliteit is perfect. Een zekere aanrader.

Uitmuntend

Dit was mijn eerste ervaring met Foto Verweij in Nijmegen en eerlijk gezegd een super ervaring. Mijn bestelling moest ergens vandaan komen, keurig gemeld via email en alsnog snel bezorgd! Zeer tevreden!

Snelle levering!

Een originele accu voor de Nikon camera besteld. De levering was snel. Bij Foto Verweij was de accu het goedkoopst.

Snel! Heel fijn

Prima product, prima service.

Helemaal top.

Zeer snelle levering van gebruikte artikelen. Had lens en lens station gekocht, beide gebruikt. Volgende dag al in huis en beide zien er uit alsof ze net nieuw uit de doos komen. Ook de prijs van artikelen was zeer goed. Kortweg een zeer prettige ervaring.

Helemaal top

ik heb bij jullie de fotorolletjes besteld voor de aankomende zomer. het was heel snel al in huis dus het is allemaal vlekkeloos verlopen. het zat ook goed verpakt.

Snel en netjes geleverd

Wat ik zocht netjes en snel geleverd

Snel en geen gezeur!

No nonsense winkel met deskundige begeleiding!

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen