Klant gericht en helpend aan uitleg en informatie

Mijn ervaring met foto Verweij is kort maar krachtig en duidelijk. Omdat ik stuitte op onduidelijkheid betreffende prachtige statieven die zij verkopen heb ik via email contact gemaakt en mijn vragen los gelaten. Ik kreeg een duidelijke uitleg zodat ik direct mijn aankoop kon regelen. Het statief met gimball is zeer goed ontvangen door mijn man, dus iedereen blij met Foto Verweij !

Klantgericht vriendelijk

Had een telelens van voor en Nikon Z7 gekocht die dat niet op werkte. Kom de lens weer terug sturen met retour geld.

Snelle levering en precies wat op de website stond.

Prima tweedehands camera gekocht. Ben er super blij mee.

Meedenken en met oplossingen komen

Mijn camera bleek niet meer in de gewenste kleur leverbaar, Verweij nam zelf contact op om te overleggen. Ook een per ongeluk vergeten sd kaartje werd snel nagestuurd

Al meer dan zestig jaar prima geholpen

Eenvoudig besteld, snel geleverd. Voldeed aan verwachtingen,

Snel geleverd, goede prijsstelling

XQD kaartje besteld dat zo langzamerhand wat exotisch begint te worden. Werd direct geleverd met een zeer redelijke prijsstellling.

Zeer goede snelle levering en service. Helaas woon ik niet in Nijmegen.

Aanbevelingswaardig

Zeer correct

Snelle response, duidelijke antwoorden op vragen.

Snelle response, duidelijke antwoorden op vragen.

Snel geleverd, scherpe prijs. Top!

Snel geleverd, scherpe prijs. Top!

kwaliteit zoals je hoopt

Snelle bezorging en goede ontwikkelservice.

positieve ervaring

klantvriendelijke site, overzichtelijk, snelle service en levering, prima ervaring

Helemaal prima

Geweldig, snelle levering

Ik zocht een kabel voor mijn Miops trigger, maar nergens was deze te vinden. Foto Verweij had als enige een kabeltje voor de connectie tussen mijn Panasonic camera en de trigger, ook nog voor een hele schappelijke prijs. In de middag besteld volgende dag bezorgd. Helemaal top!

Snelle levering, fijn aanbod fotorolletjes

Ik bestel hier graag fotorolletjes. De webwinkel ervaring is goed en de levering is snel.

Goede prijs en goede verzending

Alles geregeld zoals je het zou verwachten in 2023

very fast delivery product as advertised good packaging

Snelle en goede service

Ik kan er altijd op vertrouwen dat wanneer ik mijn filmrolletjes opstuur naar Foto Verweij ze met zorg worden ontwikkeld en ik ze snel weer terug heb.

Fotowinkel met persoonlijke service en sterk concurrerende prijzen!

Medewerkers van Foto Verweij Nijmegen zorgden er persoonlijk voor dat een in de aanbieding zijnde niet-voorraad NIKOR lens toch op de valreep bij mij thuis werd bezorgd voordat ik op vakantie ging. Daarbij zijn hun prijzen vaak scherper dan die van de grote spelers in de fotografiemarkt. Aanrader!

Keurig geleverd conform bestelling

Het gevolg van een internetaankoop is dat je alles zelf moet regelen. Bij de printer zit een diskette en mijn laptop heeft geen diskettedrive. Joris heeft mij telefonisch geholpen om de driver van de Epson-site te downloaden en installeren. Nu nog ontdekken hoe het verder werk. Ik heb 800 dia's van de jeugd van mijn en ik moet achterhalen hoe het werkt. Heb nog geen tijd gehad om te kijken of op de Epson-site ook een gebruiksaanwijzing staat maar dat zal best. Joris heeft mij netjes en klantvriendelijk geholpen. Een pluim!

Het product dat we besteld hadden werd snel geleverd Netjes verpakt en precies als verwacht

Zoals het hoort

Mijn nieuwe lens netjes op tijd geleverd.

TOP!

Kreeg een bericht dat mijn faforiete 35mm film weer leverbaar was. Besteld en de volgende dag in huis! Geweldig, hartelijk dank!

Zwart-wit afdrukken prima

Je moet even geduld hebben..

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen