Zwart-wit afdrukken prima

Je moet even geduld hebben..

In stock and fast

Ordered a couple of rolls of Ultramax, and got nicely and timely delivered! Excited to use the developing service!

Goed advies en snelle levering

De Fuji XH2s besteld en snel geleverd. Top winkel

Goede service.

Ik vond het heel belangrijk dat je goed op de hoogte werd gehouden van de gang van zaken. B.v dat mijn bestelling niet in de winkel was maar in het centrale magazijn zodat mijn bestelling 1 of 2 dagen later zou arriveren. Dat klopte precies.

Goede uitleg met kennis van zaken.

Het is een professioneel bedrijf met gedegen ervaring. Ik heb een goede technische uitleg ontvangen.

Snel en simpel

Besteld, binnen een paar uur verzonden en de volgende dag thuis. En dan ook nog goedkoper dan elke andere webwinkel die ik kon vinden.

Fairly priced and fast delivery

The film I bought was fairly priced and was shipped fast. Also I appreciate the packaging and the options for developing available.

Na enkele telefoontjes..

Ik had al eerder een Sigma 30mm/2.8 voor Sony E, geen idee waarom ik deze uit elkaar had geschroefd? Gelukkig vond ik er toch nog eentje in Nijmegen. Lens is in goede orde ontvangen, happy!

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering van een film/dia scanner

Goede kwaliteit en service

Onlangs foto's laten ontwikkelen. Ik ben erg blij met het resultaat, de kwaliteit en de prettige service!

Met betrekking tot ontwikkelen analoog filmmateriaal: Snelle afhandeling, adequate verzending.

Heel goede service.

Prima service geboden om een door mij gemaakte fout te herstellen en het apparaat is daardoor toch nog op de gewenste datum geleverd. Chapeau!

Absolute topzaak! Ik word na 20 jaar nog steeds iedere keer positief verrast

Altijd goede service, vakkundig personeel, eerlijke inruilprijzen en reëele competitieve nieuwprijzen zowel voor koper als verkoper. Alles op het gebied van digitale fotografie, goede occasions, reparatieservice, maar ook een uitgebreid assortiment analoge film en doka attributen. Zo hou je je staande tussen alle geweld van webwinkels: vakmanschap, topservice én scherp geprijsd. Ik kom niet zo vaak in fysieke winkels maar word hier al 20 jaar iedere keer weer positief verrast en slaag altijd precies voor wat ik nodig heb.

Snelle levering, goed verpakt

Gewoon niks mis mee, doet wat je wilt

snel en vriendelijk

Aan de telefoon werd ik heel vriendelijk geholpen. En de bestelling werd vervolgens snel geleverd. Erg tevreden.

De bestelprocedure is vlot afgehandeld.

Foto Verweij heeft een klantvriendelijke webshop. De bestelprocedure is transparant en soepel. Levering van het bestelde vond plaats op de afgesproken tijd en plaats. Kortom, zoals het hoort en zoals je het graag overal zou zien.

Goede en snelle service

Goede en snelle service ook telefonisch

Winkel met kennis en service

Het bestelde product was niet op voorraad maar uiteindelijk toch snel geleverd. Ik had de keus om te wachten of te annuleren. Dat is toch fijn om keus te krijgen.

Hele vlotte levering, en uitstekend verpakt

Na klacht 10% korting

De Kenko tussenringen waren wel in nieuwe staat en ik ben tevreden met de ringen, maar de verpakking was duidelijk al opengemaakt en er waren ook een paar lichte gebruikssporen op de ringen. Aanvankelijk werden deze als nieuw verkocht. Na het laten van een review hierover werd ik netjes teruggebeld door een vriendelijke medewerker die zei dat dit niet de bedoeling was, ze hadden geen andere op voorraad, en ik kreeg 10% korting.

Snelle service filmontwikkeling

Een filmpje laten ontwikkelen, snel terug en netjes gedaan

prima, niks op aan te merken.

Redelijke prijzen en vakkundige medewerkers

Een prettige winkel. Sympathiek, vakkundig personeel en een ontspannen sfeer. Meer valt er niet te wensen!

Prima service voor de analoge fotograaf

Ondanks ontbreken van opgave om negatieven te scannen heeft men toch als service deze alsnog gestuurd. Zeker fijn vooral omdat de negatieven nog steeds niet door PostNL zijn bezorgd! Geweldige service van Foto Verweij. Top.

Altijd super blij met mooie analog film ontwikkeling & scans!

Comparing Foto Verweij and other developing places in the Netherlands, this is really the best! Me and my friends always send our film here.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen