Perfect!

Heb hier een gebruikte grip voor mijn Sony A6300 besteld. Product was als nieuw en zoals beschreven. Tevens een snelle verzending.

Vriendelijk en deskundiig

Prettig personeel, die je op vriendelijke en deskundige wijze adviseert

Perfect adres voor een camera, zeker de minder voorradige

Na héél veel (maanden) zoeken uiteindelijk mijn felbegeerde Canon SX740 HS Kit aan kunnen schaffen bij Verweij voor de normale prijs! Een aantal andere leveranciers hadden de prijs verdubbeld maar hier niet. Klein minpuntje was dat de Accu niet als officieel werd gezien maar ook dit werd vlot opgelost. Top dames/heren!

Goed product snel bezorgd en goed verpakt zodat fotolijsten onbeschadigd zijn bezorgd.

Heel tevreden. Kan niet meer overal zwart wit filmrolletjes kopen. Dus heel blij en snelle levering!

Prima advies en service, ook na retourneren wordt alles snel geregeld.

Ook tweedehands blijkt perfect in orde.

Occasion zoomlens Sony FE 24-105mm samen met LowePro tas gekocht Helaas bleek de tas (voorraad op de site) blijkbaar toch niet op voorraad waardoor de levering op zich liet wachten. Na een kleine week gevraagd wanneer geleverd werd, de tas bleek toch niet op voorraad en de lens zou samen met de tas verstuurd worden, dus geen van beide.. Verzocht om de lens dan maar op te sturen en de tas te crediteren. Zowel de lens was de dag erna al opgestuurd en de tas was de dag erna al gecrediteerd, perfect afgehandeld. Eerste ervaring na ontvangst is dat de lens goed functioneert, geen gebreken kunnen constateren. Nu eerst op vakantie en de lens goed uitproberen. Alleen PostNL werkte niet echt mee, eerst levering 's morgens, na die ochtend werd dat levering 's middags en laat in de middag werd dat 'zeker voor 20.00' Voor de 8-uur deadline werd dat uiteindelijk de volgende dag. De afhandeling van Verweij was in ieder geval uitstekend.

De levering wasoptijd en netjes verpakt

Duurde 2 weken voor het aankwam en kwam in een te grote doos (niet duurzaam).

Het duurde erg lang voordat het pakketje aankwam bij postnl.

Goed.

Objectief snel geleverd en goede concurrerende prijs.

Uitstekend geholpen

Ze doen wat ze beloven

Kon meteen op de duidelijke site vinden wat ik zocht Makkelijk online te bestellen en snel geleverd Toppers

zeer snelle levering

Zeer snelle levering van de bestelde batterij.

Supersnelle levering en goeie kwaliteit

Ik heb rolletjes opgestuurd en de digitale bestanden had ik heel snel binnen. Dit was ook in goeie kwaliteit. Vervolgens kreeg ik de negatieven en nieuwe rolletjes ook heel snel binnen. Was daar heel blij mee!

Super snelle Ontwikkelservice

Ik had twee analoge fotorolletjes ingestuurd om te laten ontwikkelen. Één dag na insturen kreeg ik de digitale bestanden al op de mail. Verder ook relatief goede beschikbaarheid van rolletjes.

Scherp geprijsd, snelle levering!

Deskundig advies en veel keus op het gebied van 120 film. Volgende dag in huis. Aanrader!

Great and fast service

Great and fast service

Snelle bezorging.

alles was compleet en op tijd geleverd

Compleet en op tijd geleverd!

voldeed 100%

De informatie op de website is volledig en in overeenstemming met het gekochte product (Occasion Sony a-mount objectief). Objectief snel ontvangen. Goed verpakt en in uitstekende staat. De prijs van het objectief is gunstig rekening houdend met de uitstekende staat en de oorspronkelijke prijs.

Prijs, kwaliteit en levering, goed en snel..

Alles klopt zoals het is beschreven op de website. Giede info via de chat en de prijs kwaliteit en levering heek goed.

Top service en snel bezorgd

Medewerker aan de telefoon was erg vriendelijk en behulpzaam, reserveerde gelijk de producten voor me die ik nodig had en en dag na bestellen was Alles in huis

Verzenden zoals beloofd

Super tevreden !

Bestellen is eenvoudig en de levering is heel snel en conform afspraak.

Duidelijke site. Scherpe prijs. Snelle levering. Nette communicatie.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen