Snelle levering voor een goede prijs

Ik heb mijn eerste film hier gekocht, was niet teleurgesteld!

Super, ziet er keurig uit en optijd geleverd.

Ik heb een lens besteld voor mijn camera. De lens is keurig verpakt en in uitstekende staat aangekomen. Werkt perfect en tijdens de kerstdagen heeft hij uitstekende foto's afgeleverd. Een tot aanschaf. Ik kan deze zaak bij een ieder aanbevelen.

Bestelling scanner

Epson V600 (nergens voorradig) besteld bij Verweij. Kreeg snel bericht dat de scanner weer besteld kon worden. Bovendien was de Verweij de goedkoopste aanbieder. Scanner is na bestelling de volgende dag geleverd. Topservice.

Snel geleverd en duidelijke informatie

Om weer te beginnen met middenformaat fotografie was de site een goed startpunt. Informatief en goed product aanbod

Snel en goedkoop

Een scanner besteld, de laagste prijs die ik NL kon vinden en een dag later keurig verpakt afgeleverd.

Daar kun je op vertrouwen!

Na enkele omzwervingen op zoek naar snelle, betrouwbare levering van fotomaterialen (met name films) kwam ik uit bij Foto Verweij in Nijmegen. Meestal is het spul op voorraad, en anders is er erg snel contact om toch te kunnen leveren.

Snel en top kwaliteit

Online bestelling ging heel makkelijk, alles werd snel geleverd en bezorgd. Duidelijk vermeld wat er werd verwacht van zowel de klant als fotoverweij

Ik bestelde in oktober een accu voor mijn Nikon z7. Deze accu was nergens meer verkrijgbaar en bij Foto Verweij helaas ook niet. Dit werd duidelijk gecommuniceerd en ik kon mijn geld terugkrijgen. Ik heb gekozen om af te wachten tot de accu weer beschikbaar was en die week had ik hem in huis terwijl hij bij andere fotowinkels nog niet beschikbaar is. Blij met Foto Verweij..

Duidelijk en goede producten

Vorige week online een 2de hands lens gekocht. Pakketje was netjes ingepakt en de communicatie was duidelijk. Product omschrijving was top. Lens is heel aangekomen en ben er erg blij mee.

Top kwaliteit en een snelle levering

Mijn eerste bestelling top, was een kado voor mijn vriendin optijd geleverd. Niks mis mee.

Bestelling is goed verlopen

Na ontvangst merkte ik, dat ik de kleurdiepte van 48 Bit niet kan instellen. Het kan te maken hebben met de bijgeleverde software. Daar wil ik graag meer informatie over. Heeft u een contact waar ik daarvoor terecht kan? Groeten, Wil [email protected] Mob: 06-20288058

Snelle levering en goede prijs

Mijn bestelde fotorolletjes waren goed geprijsd en snel verstuurd.

Ik heb er een 2ehands camera gekocht. Ik vind het fijn dat ze op deze camera's een jaar garantie geven. Dat trok mij o.a over de streep. Camera nog niet heel veel gebruikt, maar voor zover lijkt het goed!

Snel verzonden, netjes verpakt

Ik bestel graag bij Foto Verweij, hetzij om af te halen, hetzij om thuis te laten bezorgen. De artikelen zijn altijd netjes en veilig verpakt, mijn film komt altijd heel aan.

Snelle levering, prima dienstverlening

Snelle levering, prima dienstverlening

Positief

Snelle levering, bij telefonische vragen over het objectief vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan.

Snelle levering top, duidelijke uitleg na vraag via email en vlot daarop reactie, kunnen andere van leren, doorgaan hiermee.

Uitstekend en snelle levering

Onze schoondochter is fotografen voor de hobby maar ze is super goed. En houd dus ook van analoog foto’s. Maar de foto rollen die zei nodig heeft zijn blijkbaar moeilijk te krijgen . Gelukkig vonden we ze via internet bij foto Verweij , dus gelijk besteld . En de volgende dag al binnen , top ! Ze liggen nu onder de kerstboom en wij weten nu al dat ze super blij gaat zijn . Dus wij genieten nog even van de voorpret dat het ons gelukt is , mede dankzij foto Verweij !!!! Bedankt voor de snelle service.

Besteld-Betaald-Ontvangen

Appeltje eitje! Kreeg melding dat de filmrolletjes die ik nodig had weer leverbaar waren, direct besteld en ontvangen! Super!

Snel en netjes!

Duidelijk website. Product was makkelijk te vinden en werd snel geleverd. Netjes verpakt, zodat het onbeschadigd bij ons aan kwam. Zeer tevreden dus!

Super geslaagd

Ik zocht al enorm lang naar fotorolletjes in kleur en ben heel blij dat foto verweij deze zo snel kon leveren

Super geslaagd

formidabel!!!

Correcte behandeling in alle opzicht, er werd gehandeld in het voordeel van de klant en niet andersom. Met 2 jaar vergeleken is dit een hele grote stap in de richting van "klant is koning" Chapeau.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen