Het bestelde werd correct, snel en goed verpakt geleverd.

Het bestelde item bleek in de winkel niet op voorraad. Geen probleem, het werd direct vanuit het centrale magazijn verzonden. Prima verzorgd.

Goede ervaring

Ik heb een goede ervaring met Foto Verweij. Uitstekende service!

Favorite place for buying film in the Netherlands

Whenever I need a film roll Foto Verweij is my place to go. I love the big selection of film rolls they have, there is something for every taste and price category. One suggestion I have to improve the shopping experience is an option to filter out the rolls that are currently not available. That would make the search a bit easier and faster. Overall: happy with the service and how fast I always receive my order.

Toplevering op snelheid

De bestelling verliep vlot en foutloos, bestelsysteem ging correct. Correspondentie met de handelaar was perfect en goederen arriveerden goed beschermd en verpakt. Leveringstijd was perfect. Geen klachten

Snelle levering product naar wens

Snelle levering product naar wens

Snelle service en netjes verpakt .

Goede en volledige omschrijving van de camera + toebehoren. Snelle zending en product netjes verpakt

Ok

Fantastische hulp!

Mijn laatste fotoproject ging over het opnieuw vergroot afdrukken van een aantal foto's van zo'n 25 jaar oud. Medewerkers van Verwey hebben met me meegedacht over een goede en betaalbare aanpak daarvoor. Dat deden ze bijzonder vriendelijk en ze namen er genoeg tijd voor. Het resultaat is heel goed! Zonder deze hulp had ik het niet voor elkaar gekregen.

Goede service, goede prijs

Verweij verwerkte mijn bestelling direct op dezelfde dag. Goed ingepakt en compleet, zonder gebreken. Ik had veel prijsvergelijkingen gedaan en Foto Verweij had de beste prijs voor het product. Dus helemaal goed!

Werkt probleemloos en doet wat het moet doen!

Was uitstekend

Had batterij voor fototoestel besteld en had die snel nodig ivm vakantie buitenland. Had na bestelling een bericht gestuurd en kreeg direct antwoord terug. Met mededeling dat hij die dag zou worden verzonden. Al meerdere keren iets besteld en als je belt krijg je goed advies. Gewoon top

Snel en betrouwbaar

Ik had wat fotorolletjes nodig die nergens meer te krijgen zijn.. zeer snel binnen gekregen en zal ze volgende keer hier weer bestellen

Snelle levering product als verwacht

Ik heb de camera heel snel geleverd gekregen. Het is een occasion en de camera is zoals omschreven.

Mijn bestelling kwam snel en goed verpakt aan. Ook het product, een occasion, voldeed aan de omschrijving 'zo goed als nieuw'.

Na telefonisch contact met Sid heel goed geholpen en het statief op de dag voor vertrek naar Zuid Afrika binnen gekregen. SID Nogmaals bedankt

good

good

Fijne site, snelle bezorging

Een zeer fijne website, makkelijk te vinden naar wat je zoekt en snelle verzending.

TOP!!!

Zeer correcte prijzen en een zeer snelle levering. Een echte aanrader!

Artikelen binnen 1 dag ontvangen!

snelle service, goed assortiment 35mm film

Snel verzonden, veel keuze in 35mm kleurenfilm. Ook in tijden van schaarste!

Vriendelijke service, snelle verzending!

Ik heb meerdere keren bij Foto Verweij fotorolletjes besteld, als ik een vraag heb, wordt er altijd snel en behulpzaam gereageerd op de mail. Ook worden de rolletjes snel verzonden. Kortom, ik ben super tevreden! :)

Goed, snel en een redelijke prijs

Op internet bekeken, besteld de volgende dag in huis voor een goede prijs kwaliteits verhouding.

Professioneel en klantgericht

Zeer vriendelijk personeel wat goed meegedacht heeft om in mijn situatie de aankoop mogelijk te maken. Zeer tevreden en zal zeker terugkeren voor vervolg aankopen

Zeer snelle en correcte levering

Perfect duidelijke procedure op de website maakt het verschil.

Super snelle verzending

Helemaal prima! Goed verpakt en heel snel verzonden

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen