Zelfde dag verzonden, heel tevreden

De camera die ik op het oog had, had ik in eerste instantie ergens anders besteld (die hem op voorraad zou hebben). De dag erna kreeg ik een mailtje dat het 14 dagen zou duren ... Foto Verweij gebeld, deze heeft hem in de winkel gecontroleerd en apart gezet. De dag erna kreeg ik mijn pakketje binnen. Ik ben er ongelooflijk blij mee!

Goed en snel mijn camera mogen ontvangen.

Gelukkig goede en mooie camera ontvangen . Nadat ik eerst bij een ander had besteld bij een nep account en mijn geld kwijt ben. Was ik wel huiverig geworden. Maar alles is goed mooie nette camera ontvangen , hoop er lang en veel plezier van te hebben. Dank je wel.

prima site, prima tas, geleverd zoals afgesproken

Ik heb een fototas gekocht. Duidelijke foto's, goede prijs (vergelijkbaar met collega's) en geleverd zoals afgesproken.

Vriendelijk, snel en uitstekende prijs

Telefonisch een vraag gesteld, waarbij ik vriendelijk en duidelijk antwoord kreeg. Product besteld, vooral gezien de zeer concurrerende prijs. Geleverd binnen de beloofde termijn.

Prima adres voor de analoge fotograaf

Wederom mijn films laten ontwikkelen en scannen. Prima kwaliteit en snel via WeTransfer. En ook voor een redelijke prijs.

Besteld, volgende dag in huis

Ik heb een 2e hands lens gekocht maar hij ziet eruit als nieuw en werkt fantastisch!

perfecte service

fotorolletjes fuji besteld ( die nergens te krijgen zijn ) binnen 1 dag 6 rolletjes in huis helemaal TOP

Verassend uitgebreid!

Ik was opzoek naar een lensdop en een zonnekap voor mijn Sony en deze vond ik via internet vrijwel alleen bij Foto Verweij Nijmegen. Besteld en enkele dagen later in huis!

Canon powerzoom sx50

Gebruikte camera gekocht bij verweijy Voldoet aan alle verwachtingen, super blij mee

Mooie analoge afdrukken

Dit is een prima zaak om analoge foto's te laten ontwikkelen. Prima scans en mooie afdrukken.

Zeer vriendelijk en klantgericht bedrijf. Snelle levering van produkten.

Online bestelling gedaan, telefonisch contact gehad. Vriendelijke medewerker/eigenaar. Zeer vlotte leveringen. Uitstekende ervaring.

Super snelle en fijne service

Al eerder in de winkel geweest en werd daar heel fijn geholpen, ook met vragen over een camera die ik niet bij hun gekocht had. Nu rolletjes besteld, waren er direct de volgende dag. Houd hun Instagram in de gaten als je wilt weten wanneer ze weer kleurenrolletjes hebben :)

Betrouwbaar

Snelle levering, goed!

super snelle levering

super snelle leverimng erg tevreden

Prima snelle levering.

De bestelling wordt snel bevestigd via email en vervolgens ook snel en accuraat geleverd. Als je de prijzen vergelijkt op internet komt Foto Verweij er ook nog eens als beste uit!

Prima afhandeling van de bestelling

Bij veel zaken niet op voorraad, bij foto Verweij wel. Prima fototoestel

Snelle service, fijne voorraad

Foto Verweij heeft een overzichtelijke webshop met een goede voorraad. De levering was snel.

Ontwikkelen kleur & zwart-wit film

Blijf hier terugkomen. Snelle service. Foto's komen er mooi en scherp uit. Het toezenden en terugkrijgen van de ontwikkelde film is snel en erg makkelijk! Top service!

Snel en correct.

Mijn bestelling en de bezorging werd snel en correct volgens afspraak geleverd.

Prima fotozaak met deskundige service

Ik had een objectief besteld, en hierbij om specfieke eigenschappen gevraagd. Het objectief heb ik na dit advies aangeschaft en werd toegestuurd, maar bleek helaas niet hier aan te voldoen. Na mail contact heb ik het objectief retour gezonden en werd keurig op de hoogte gehouden van de retourafwikkeling. Het aankoopbedrag heb ik geheel terug ontvangen. Dus ook als het niet helemaal voldoet, is de service prima.

Snel en goed

Na bestelling product direct verzonden en volgende dag in huis. Was goed verpakt. Tweedehands objectief was in prima staat.

Goede service, snelle levering

Kleine fout bij levering financieel ruimhartig gecompenseerd, prima.

Toestel snel geleverd. Wel was het de foute kleur maar maakte mij verder niet uit. Alleen de rekening zou worden aangepast

Good service

I bought a fuji insta wide 300 and a disposable film camera, good price and fast delivery!

Negatieven ontwikkelen is erg gemakkelijk

Voor de eerste keer overgestapt van de Hema voor het ontwikkelen van mijn negatieven. Erg tevreden over foto Verweij. Heel netjes verpakt per negatief strook en ditmaal zijn de negatieven niet bol gaan staan wat het inscannen makkelijker maakt. Het opsturen en ontvangen via de post verliep overigens vlekkeloos. Ik ben fan.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen