Foto Verweij een kwalitatief goede onderneming.

Foto Verweij een kwalitatief goede onderneming. Een goede indruk. Je wordt telefonisch vakkundig te woord gestaan en de site geeft een goede onderbouwing voor de juiste product keuze (analoge fotorolletjes). Dit was voor mij ook de reden om een bestelling te plaatsen en deze werd keurig geleverd. De boven vermelde ervaring was voor mij aanleiding om een bezoek aan de winkel te brengen. Ik ben naar Nijmegen gereden en wilde naar de winkel rijden, maar de straat was afgesloten voor autoverkeer. Omdat ik niet bekend ben in Nijmegen heb ik vanuit de auto gebeld en kreeg ik het advies om de auto een straat verder te parkeren. Voordat ik in een vrij parkeerzone was (alleen voor vergunninghouders) was ik ongeveer een half uur lopen van de winkel. Gezien mijn mobiliteit heb ik besloten om maar naar huis te rijden. Jammer en teleurstellend. Temeer omdat toen ik een week voor mijn geplande bezoek had gevraagd of de winkel makkelijk bereikbaar was, mij verteld was dat het inderdaad gemakkelijk bereikbaar was en het aan de zijne van Wijchen was gevestigd. Mijn advies; geef een duidelijk omschrijving hoe de winkel goed is te bereiken. Overigens heb ik nog steeds een positieve indruk van Foto Verweij.

Analog Camera & Films

I received a great quality of products and I am definitely going to recommend!

Top geregeld

Snel de foto’s binnen gekregen, erg blij met de goede service!

Helemaal naar wens.

Cameratas werd snel geleverd en voldoet helemaal aan de verwachting.

Top service en kwaliteit!

Snelle service bij het ontwikkelen en scannen van analoge foto’s. Daarnaast is de kwaliteit evan perfect!

Camera besteld, volgende dag al in huis.

Super snelle levering

Levering was erg snel.

Super goed

Delivered as promised

De door mij bestelde Canon flitser was exact zoals de advertentie beloofde. Keep up the good work.

Goede voorraad en snelle levering.

Goede voorraad en snelle levering.

Snel en goed

Efficiënt

Altijd snelle service

Zeer aan te raden! De scans ontvang ik altijd direct de dag na het opsturen van de film, en de dag daarop ligt de ontwikkelde film alweer in de brievenbus. Ook bij grotere bestellingen is blijft dit het geval. De kwaliteit van de scans is heel goed. Als ik vragen heb over hun services krijg ik altijd snel en duidelijk antwoord. Heel fijn!

Zeer snelle levering na 1 dag.

Nadat ik mijn camera had teruggestuurd, snel geld teruggestort.

Prima service en betrouwbaar

Prima ervaring en netjes geholpen.

Goed, snel en netjes de medium format film ontwikkeld en gescand

De 2 Kodak Portra 400 medium format filmrolletjes heb ik opgestuurd nadat ik het stappenplan volgde voor het afrekenen van ontwikkelen en scannen; erg eenvoudig uit te voeren. Na enkele dagen kreeg ik netjes per WeTransfer de file met de gescande negatieven en een dag later de negatieven per post. Prima! De negatieven zijn stof- en krasvrij, geen kalkresten. Verbeterpunt: de informatie over het scannen kan uitgebreider bv er niet automatisch vanuit gaan dat jpeg files voldoende zijn (bv keuze tif), melden van de scan resolutie (wellicht daar ook keuze kunnen maken).

Excellent service at high shutter speed and open aperture!

Excellent service at high shutter speed and open aperture!

Zelfde dag verzonden, heel tevreden

De camera die ik op het oog had, had ik in eerste instantie ergens anders besteld (die hem op voorraad zou hebben). De dag erna kreeg ik een mailtje dat het 14 dagen zou duren ... Foto Verweij gebeld, deze heeft hem in de winkel gecontroleerd en apart gezet. De dag erna kreeg ik mijn pakketje binnen. Ik ben er ongelooflijk blij mee!

Goed en snel mijn camera mogen ontvangen.

Gelukkig goede en mooie camera ontvangen . Nadat ik eerst bij een ander had besteld bij een nep account en mijn geld kwijt ben. Was ik wel huiverig geworden. Maar alles is goed mooie nette camera ontvangen , hoop er lang en veel plezier van te hebben. Dank je wel.

prima site, prima tas, geleverd zoals afgesproken

Ik heb een fototas gekocht. Duidelijke foto's, goede prijs (vergelijkbaar met collega's) en geleverd zoals afgesproken.

Vriendelijk, snel en uitstekende prijs

Telefonisch een vraag gesteld, waarbij ik vriendelijk en duidelijk antwoord kreeg. Product besteld, vooral gezien de zeer concurrerende prijs. Geleverd binnen de beloofde termijn.

Prima adres voor de analoge fotograaf

Wederom mijn films laten ontwikkelen en scannen. Prima kwaliteit en snel via WeTransfer. En ook voor een redelijke prijs.

Besteld, volgende dag in huis

Ik heb een 2e hands lens gekocht maar hij ziet eruit als nieuw en werkt fantastisch!

perfecte service

fotorolletjes fuji besteld ( die nergens te krijgen zijn ) binnen 1 dag 6 rolletjes in huis helemaal TOP

Verassend uitgebreid!

Ik was opzoek naar een lensdop en een zonnekap voor mijn Sony en deze vond ik via internet vrijwel alleen bij Foto Verweij Nijmegen. Besteld en enkele dagen later in huis!

Canon powerzoom sx50

Gebruikte camera gekocht bij verweijy Voldoet aan alle verwachtingen, super blij mee

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen