Ik heb een occasion Sony A6500 gekocht voor bijna 800 euro en bij aflevering bleek dat een een verend haakje van de eyecup afgebroken. De eyecup valt gewoon van de camera. Ik heb gemeld dat ik dat liever van te voren geweten had. Helaas heb ik van Foto Verweij geen enkele reactie mogen ontvangen. Valt me toch wel tegen.
Beste Piet, We konden van jouw klacht geen aantekening vinden. Had je ons gebeld of gemaild? Misschien kun je ons een kort mailtje sturen met het adres waar het naartoe mag op [email protected] , dan sturen we je een nieuwe eyecup voor de A6500. Met vriendelijke groet, Team Foto Verweij
Goed product, goede prijs.
Mijn contact was prima. De bestelling goed ontvangen. Het bestelde voldoet aan de wensen.
Niks te klagen…. Artikel wat niet op voorraad bleek, zonder problemen door een ander, duurder, vervangen.
Fototas om op vakantie mee te nemen besteld en keurig op tijd afgeleverd zoals beloofd. Waarvoor alsnog dank voor het meedenken.
Erg tevreden over mijn aankoop. Na het versturen van mijn fotorolletjes kreeg ik al snel het bericht dat ze er mee aan de slag waren gegaan. De kwaliteit van de digitale scans is hoog.
Goede snelle levering van hun
Super snelle bezorging van online bestelde producten, met een fijn volg systeem om te kijken waar je bestelling zich in het proces bevind!
Vriendelijke mensen, snelle levering. Niets op aan te merken.
2 weken terug een SD kaart besteld. Orde is de volgende dag bezorgd. Zet netjes allemaal
Enkele problemen bij het uitvoeren van de opdracht; die zijn erg snel en correct opgelost.
Originele beoordeling
Ik heb een paar weken geleden een bestelling geplaatst voor het ontwikkelen en afdrukken van een aantal analog film rolletjes. Ik woon niet in Nijmegen zo alles zou via de post worden afgehandeld. Aanvangelijk maakte ik me, natuurlijk, zorg om het heen sturen van de rolletjes, dan weer het terugsturen van de negatieven en prints: maar hopen dat alles veilig aan zou komen. __ Het ontwikkel en afdruk werk: prima! __ Het heen en weer opsturen: zeer goed verlopen! __ Helaas ontbrak de grootste gedeelte van de bestelling bij de eind verzending !!!
Een kleurenfilm ontwikkelen duurt even, dacht ik. Maandag verstuurd. Dinsdag kreeg ik al de digitale scans opgestuurd per mail. Een paar dagen later de negatieven. Heel fijn.
Ik heb al meerdere keren producten besteld en foto’s laten ontwikkelen bij Foto Verweij. Zeer tevreden! De mensen die er werken zijn zeer vriendelijk, helpen goed en denken ook mee met je. Al met al een dikke 10!
De foto’s zijn snel binnen via Wetransfer. Met hoge en mooie scankwaliteit. Ze hebben duidelijke communicatie en staan open voor vragen als je die eventueel hebt. Topservice!
Op tijd ontvangen alles zoals belooft en goedkoper dan andere webshops
informatie aan de telefoon was goed en vriendelijk. het bestelde kwam de andere dag goed verpakt in goede staat aan
Perfecte en snelle verzending van de analoge films.
Overzichtelijke site, uitgebreid assortiment en vriendelijke, behulpzame medewerkers (chatbox). Minpuntje: bij navraag bleek verzending naar een (PostNL)servicepunt mogelijk en dit heb ik ook nadrukkelijk bij de verzendopties aangegeven. Als men dit vervolgens verzuimd, is dat wel wat slordig en heeft het in dit geval onnodige vertraging tot gevolg.
Altijd een fijne ervaring om bij Foto Verweij te bestellen. Goede producten, up to date voorraad, makkelijk te contacteren, snelle levering, goede prijzen, goed verpakt altijd. Wat ik het fijnst vind aan Foto Verweij is de flexibiliteit. Nu twee maal bij een bestelling achteraf een deel van de bestelling eerder nodig gehad voor een fotoshoot. Door simpel een mailtje op te stellen of via de online chat contact op te nemen was de deels bestelling op aanvraag op de post gedaan binnen een paar uur en dus de volgende ochtend in huis. Erg fijne ervaringen alleen maar!!
De kop zegt het al: het product (een fotolens) werd binnen een dag geleverd en was heel degelijk verpakt. De lens was uitstekend.
De afhandeling van het ontwikkelen van fotorolletjes en de communicatie daaromtrent verliep super en op de vooraf aangegeven momenten. Ik vind het wel ontzettend jammer dat de scans, en dan vooral de nummering van de bestanden, totaal niet op volgorde van de nummering van de negatieven heeft plaatsgevonden. Ik denk dat er gescand wordt na het knippen in kortere stroken en dat vervolgens deze strookjes willekeurig worden gescand. Update: dank voor jullie reactie. Fijn dat het op volgorde inscannen aangepakt is. Daarnaast een aantal vuiltjes op de scans. Verschillende soorten en op verschillende plekken.
Beste Rob, Naar aanleiding van uw klacht konden we technische aanpassingen maken om dit goed te doen. Hopelijk bent u daarom de volgende keer wel tevreden over de volgorde van de nummering. Bij zwart/wit scans kunnen kleine zichtbare stofjes helaas niet geheel voorkomen worden. Die moeten handmatig worden geretoucheerd na het scannen. Dit valt niet binnen onze standaardservice. Met vriendelijke groet, Foto Verweij
Originele beoordeling
De afhandeling van het ontwikkelen van fotorolletjes en de communicatie daaromtrent verliep super en op de vooraf aangegeven momenten. Ik vind het wel ontzettend jammer dat de scans, en dan vooral de nummering van de bestanden, totaal niet op volgorde van de nummering van de negatieven heeft plaatsgevonden. Ik denk dat er gescand wordt na het knippen in kortere stroken en dat vervolgens deze strookjes willekeurig worden gescand. Daarnaast een aantal vuiltjes op de scans. Verschillende soorten en op verschillende plekken.
Voor mijn bestelling eerst gebeld met Foto Verweij. Vervolgens zeer vriendelijk geholpen met de zoektocht naar een systeemcamera met een beperkt budget. Na het plaatsen van de bestelling had ik de camera met kitlens de volgende dag al in huis. Al met al een goede ervaring.
I ordered films for my camera, it was delivered fast. I didnt know if I ordered the correct ones, I sent an email about it and got a response very quickly. They are very responsive and friendly. Recommended!
Niet alles wat ik bestelde was op voorraad, dan is het fijn als meegedacht wordt om vervangende producten te leveren. Prima service gehad!
Prettige website, snelle levering, goede communicatie. Top!