Altijd de mooiste foto’s van foto verweij

Laatst mijn fotorolletje opgestuurd en na 1 dag al de Wetransfer binnen met goede kwaliteit foto’s!

Snelle en goede service

Sinds de tekorten aan kleinbeeld film bestel ik bij foto verweij. Ze hebben geen extreme limieten en leveren alles de volgende dag of 2 dagen later. Goed en veilig verpakt. Ik ben super tevreden!!

Goede ontwikkelservice

Ik koop hier al een tijd vaak fotorolletjes en laat ze vaak ook hier ontwikkelen. Goede kwaliteit en makkelijk online te regelen. Snel verzonden en ontwikkeld.

Uitstekende winkel

Hier mij Sony camera besteld. Keurig netjes geholpen en kwam ook op tijd binnen. Had nog wat dingen vergeten maar was geen enkel probleem. Nog meegezonden met de bestelling. Heb je vragen nemen al de tijd voor je. Ze belden zelfs nog terug om te vragen of alles naar wens geregeld was. Goede service.

Ging prima

Film laten ontwikkelen via de post. Scans kwamen snel terug en de negatieven ook. Prima scans.

Niet compleet en klantenservice duurde erg lang

Mijn bestelling was niet compleet, daarna contact op genomen maar bij de klantenservice duurde het erg lang. Uiteindelijk geen duidelijk antwoord. Opeens een mail gekregen van postnl dat er een pakketje onderweg was, nu hopen dat de rest van de bestelling hier wel allemaal in zit!

Fijne zaak, goede service

Al vaker gebruik gemaakt van de fotoservice, altijd erg tevreden. Fijne zaak om je film te ontwikkelen. Aanrader!

Snel verzonden!

Bijna overal waren de fotorolletjes van Kodak uitverkocht, maar hier kon ik ze nog wel bestellen. Ook snel geleverd, dus erg tevreden! :)

Goed en snel

Spullen waren goed verpakt en snel geleverd

Mijn verwachtingen is ook wat ik geleverd heb gekregen.

Snelle levering. Duidelijke communicatie. En goede voorraad.

Snel en goed

Kreeg mijn bestelling snel en was blij dat ik in deze tijden nog ergens kleurfilm kon vinden met iso400!!

Ik heb helaas mijn aankoop nog niet ontvangen !

Zie boven

duur

Eén 120 rolfilm besteld omdat mijn vaste leverancier autofocus in Bussum met vakantie is. Waar ik een brievenbuspakje verwachtte werd de film verpakt in een (te) grote doos, wat de verzendkosten onnodig hoog maakte.

Personeel wat met je mee wil denken.

Tevreden weer vertrokken

Had toch wat meer verwacht

Ik heb mijn ZW rol laten ontwikkelen en scannen. Dat heeft bijna 2 weken geduurd, nou kan dat gebeuren, maar er is niet over gecommuniceerd. Verder was ik niet onder de indruk van de scan. Te veel stofjes op de scan, dus negatief was onvoldoende stofvrij gemaakt.

Aandacht voor de mens achter de wens

Mijn ervaringen online en in de winkel zijn zeer positief: correcte, aandachtige en deskundige service. Een absolute aanrader.

Snelle, verzorgde levering.

Besteld product volgende dag keurig verpakt in huis. Niet zo'n dure aankoop, maar heb het wel eens anders gezien bij veel duurdere producten.

Goed verpakt en snelle verzending!

De fotorolletjes waren snel binnen en ook netjes verpakt. Prima service!

Super goede service

Direct na plaatsen order nieuwe Nikon 70-300 lens gebeld dat filter niet op voorraad is maar dat ze, een duurder, alternatief hebben voor dezelfde prijs. Hierdoor dan geen vertraging in de levering en bestelde lens was 2 dagen later keurig bezorgd.

Goedkoop en snel geleverd

prima, snelle service

Topshop voor analoog en O&A

Was vlak voor de vakantie op zoek naar filmrolletjes. Besteld en de volgende dag binnen! Super!

Had besteld en het werd de dag erna gelijk verstuurd. Super

Super, nodigt uit om vaker te winkelen

Bestelling was snel geleverd

In één woord: perfect

Direct bevestiging van bestelling en levering binnen twee werkdagen.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen