Snelle, verzorgde levering.

Besteld product volgende dag keurig verpakt in huis. Niet zo'n dure aankoop, maar heb het wel eens anders gezien bij veel duurdere producten.

Goed verpakt en snelle verzending!

De fotorolletjes waren snel binnen en ook netjes verpakt. Prima service!

Super goede service

Direct na plaatsen order nieuwe Nikon 70-300 lens gebeld dat filter niet op voorraad is maar dat ze, een duurder, alternatief hebben voor dezelfde prijs. Hierdoor dan geen vertraging in de levering en bestelde lens was 2 dagen later keurig bezorgd.

Goedkoop en snel geleverd

prima, snelle service

Topshop voor analoog en O&A

Was vlak voor de vakantie op zoek naar filmrolletjes. Besteld en de volgende dag binnen! Super!

Had besteld en het werd de dag erna gelijk verstuurd. Super

Super, nodigt uit om vaker te winkelen

Bestelling was snel geleverd

In één woord: perfect

Direct bevestiging van bestelling en levering binnen twee werkdagen.

Goed verpakt, snelle verzending, eerlijke prijzen.

Zodra de bestelling was geplaatst kreeg ik snel bericht dat het pakket was verzonden. Het pakket werd de volgende dag goed verpakt bezorgd. De prijzen van Foto Verweij zijn volgens mij eerlijk, er wordt niet op alles het onderste uit de kan gevraagd, wat je bij andere grote webshops soms wel ziet.

reliable

I bought 35mm film to deliver by post, they came on time and well packaged. I have shopped here before and would again!

Snel geleverd, duidelijke communicatie

Fotorolletjes die verder overal uitverkocht waren toch kunnen vinden bij Foto Verweij. Ik had het binnen een dag al in huis, het was netjes verpakt en kon het pakketje goed volgen. Snel en goed geregeld dus!

Correc, snel en veel keuze

Vlakfilm besteld en bij niet op voorraad een alternatief geboden en prijsverschil meteen teruggeboekt. Ik ben blij dat de analoge fotografie bij Foto Verweij nog zo'n prominente plek heeft behouden.

Alles perfect verlopen

Product volledig ok Ik was wel verrast bij afrekening dat ik op een bedrag van 959€ nog 7,5€ Port en verwerkings kosten moest betalen

Ditmaal een Polaroid camera besteld met een ander type film erbij dan de camera. Werd ik keurig gebeld of ik had gezien dat de film niet voor dit type camera was. Ze lieten dit even weten om te voorkomen dat ik geen juiste film zou hebben. Dat noem ik nou service!

Perfect en zeer snel geleverd, goed verpakt ook en de beste prijzen. Aan te raden.

Goede webshop

Na het plaatsen van de bestelling waren ze erg duidelijk over wanneer ik het product kon verwachten en hier hielden ze zich aan.

Soepele, eenvoudige en goede deal!

Deze winkel toont de werkelijke actuele voorraad. Daardoor halen ze ook gewoon de beloofde levertijd. En er wordt ook nog creatief meegedacht over Camera/kitlens combinaties. Al met al een zeer eenvoudige en soepele deal. Oh, en de dure camera kwam echt super verpakt aan. Daar kan een aantal winkels nog wat van leren. Bedankt Team Verweij!

Snelle verwerking van bestelling.

Uitstekend, bestelling werd snel verwerkt waardoor ik mijn artikelen snel op kon halen.

Fotorolletjes voor een Agfa toestel uit de jaren 30 besteld voor leuke opnames te maken. Geweldig.

Snelle servivce en super producten!

Analoge camera & 35mm rolletjes besteld (en inmiddels meerdere bestellingen geplaatst). Erg tevreden over de snelle service/verzending en de kwaliteit van de producten.

Meedenkende en snelle service!

Na het plaatsen van mijn bestelling ontving ik gelijk een update van de aanwezige en/of niet-aanwezige producten. Er werd ook direct een passend alternatief geboden en binnen 3 dagen had ik alles netjes in huis. Het contact via mail en telefoon verliep beiden goed.

Professioneel en vertrouwd

Ik heb nu al film rolletjes gekocht en de foto’s laten ontwikkelen bij Foto Verweij. Beide waren snel bezorgd en geretourneerd. De ontwikkeling van de foto’s was perfect met ook goed advies erbij. Ik had graag meer keuzes gewild over op welk papier ik de foto’s kan laten printen maar de kwaliteit is hoog. Wat ook fijn is is dat ik de negatieve terugkrijgt.

10/10

Super snelle en kwalitatief goed service. Had mijn pakketje vrijdagmiddag bij PostNL ingeleverd en ik ontving zaterdag rond 15:00 al de scans. Ook super vriendelijke klantenservice!

Ondanks de "4 daagse" snelle levering...

Goede info op website, goede helpdesk, kortom daar kunnen heel wat websites nog wat van leren.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen