Altijd snel, altijd perfecte service

Zelfs als PostNL er een potje van maakt, zorgt Foto Verweij ervoor dat ik op tijd m’n film heb. Snel, kundig en vriendelijk.

Snelle, vriendelijke en degelijke service!

Ik had al een tijdje de Fujifilm X100VI op het oog, maar door schaarste is deze al vanaf februari slecht leverbaar. Laatst zag ik toevallig op de website dat Foto Verweij er 1 voorradig had, en na een kort belletje hebben ze de camera meteen opgestuurd. Vriendelijke service, snel geleverd en de camera werkt perfect!

Super snelle & goede service

Op maandag werd mijn pakketje bezorgd bij Verweij en op dinsdag kreeg ik de foto's al in mijn mail. Top!

te late levering

Op zich prima ervaring. Alleen had ik op maandagmiddag een verrekijker besteld om die vrijdag mee te kunnen nemen op vakantie. Helaas werd de kijker vrijdagmorgen pas geleverd (toen we al lang en breed vertrokken waren)... ik had levering op woensdag of uiterlijk donderdag verwacht, dus dat was een teleurstelling.

positief

ZwartWit film laten ontwikkelen en scannen. Duurde iets langer dan verwacht door de zomer drukte. Kwaliteit is echter prima.

Altijd tevreden over de kwaliteit van de ingescande fotos.

Prima!!

Bestelde items [chemikalien en filmrolletjes] via de website besteld: Levering supersnel, items in stevige doos.

Snel en goede communicatie

Omschrijving en levertijden zijn goed.

Fijn en snel

Alles is goed geregeld en gaat erg snel.

Super snelle levering

Binnen twee dagen had ik mijn fotorolletjes in huis. Super service

Vriendelijk en snel!

Super, eerst leek het erop dat mijn verzending vrij laat zou komen maar ze hebben het toch binnen paar dagen kunnen regelen!

Goede snelle service na een foutje in de bestelling

Nadat ik per ongeluk de bestelling van iemand anders had gekregen, heb ik gelijk contact gehad met de winkel en hebben ze me vlot geholpen. De foute bestelling werd direct aangemeld voor retour en mijn eigen bestelling kwam de volgende dag alsnog binnen. Ik ben vriendelijk te woord gestaan door een winkelmedewerker. Erg tevreden.

snelle service

Heel fijne snelle service van het ontwikkelen en scannen van films. Binnen 12 uur van versturen naar ontvangen van de scans. Dank!

profi, vlot en goede communicatie

Ik laat mijn analoge film hier altijd ontwikkelen. ze zijn netjes, communiceren fijn en kunnen alles aan. de films sturen ze ontwikkeld weer terug, helemaal top. en niet te duur.

Snelle levering en goed aanbod

Perfect, gevonden wat ik nodig had, goed verpakt en snel binnen. Leuk ook het kaartje waarop met de hand opgeschreven staat wie de bestelling heeft ingepakt. Fijne service :)

Hele goede en snelle service

Producten ontvangen zoals besteld, pakketje gaf een persoonlijk gevoel . Door kaart die erbij zit.

Boven verwachting!

Ik had al eens eerder het werk van Foto Verweij gezien bij een vriendin die hier haar filmrolletjes laat ontwikkelen. Elke keer was ik onder de indruk Na het aanschaffen van een nieuwe analoog camera besloten ik mijn eigenfilmrolletjes ook te laten ontwikkelen bij Foto Verweij en werd bij ontvangst achterover geslagen! Wat een prachig verwerkte foto's heb ik teruggekregen! 100% waard geweest hier mijn fotorolletjes heen te sturen

Gemakkelijk snel en professioneel

Ik laat nu al twee jaar mijn film ontwikkelen bij Foto Verweij in Nijmegen, en ik kan niet anders zeggen dan dat ik ontzettend tevreden ben met hun service. Elke keer weer word ik verrast door de snelheid en professionaliteit waarmee mijn films worden ontwikkeld. Het is altijd fijn om mijn negatieven netjes en snel terug te ontvangen, zonder enige beschadigingen of problemen. Wat ik ook bijzonder waardeer, is de persoonlijke touch in hun service. Zo belden ze me een keer op om te controleren of mijn bestelgegevens correct waren ingevuld. Deze extra aandacht voor detail toont niet alleen hun zorg voor de klant, maar ook hun inzet voor uitstekende service. Voor zowel communicatie als klantvriendelijkheid geef ik Foto Verweij dan ook een dikke 10. Het is duidelijk dat ze hun klanten waarderen en dat ze alles doen om een perfecte service te leveren. Ik ben erg blij met de kwaliteit die ze keer op keer leveren en zal zeker blijven terugkomen.

Topervaring!

Ik ben ontzettend tevreden over de service van Fotoverweij! Vanaf het moment dat ik contact opnam, werd ik zeer snel en professioneel geholpen. Het team was zeer behulpzaam en zorgde ervoor dat mijn bestelling snel en correct werd verwerkt.Daarnaast ben ik enorm onder de indruk van de kwaliteit van de ontwikkelde films. De foto's zijn prachtig en van hoge kwaliteit. Ook de levering was verrassend snel. Ik zou Fotoverweij zonder twijfel aanraden aan iedereen die op zoek is naar uitstekende fotoservice en klantgerichtheid.

Goede service. Goede prijs.

Mijn cameratas uiteindelijk hier besteld vanwege de scherpe prijs en de goede reviews. Het pakket is snel en netjes verzonden, blij mee!

geweldig

snelle verzending en de goedkoopste filmpolls

Gemakkelijk, snel en altijd wat ik nodig heb

Tot nu toe altijd aan al mijn fotografische behoeften voldaan, snel en makkelijk bestellen. Ik koop altijd alleen online omdat ik te ver van Nijmegen woon. Ik wil de winkel graag een keer bezoeken

Good selection of film rolls

I always order my film rolls from them. Fast service

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen