Snelle levering en goede service en communicatie!

Geen problemen, beetje duur

Had 2 fotorolletjes besteld. 24 foto’s per stuk en ze kostten 9,95 per stuk. Vind ik vrij duur. De website is wel duidelijk en het plaatsen van de bestelling was makkelijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden met e-mails en had de producten snel en in goede staat in huis. Kortom: een probleemloze ervaring.

Geweldig! Na 1 uur daadwekelijk mijn foto's in handen!

Voorheen ging ik altijd naar de bekende wegen, kruidvat, hema etc. Ik ben hier niet tevreden over. Ten eerste merk je dat het om massa ontwikkeling gaat en dus de chemicaliën niet altijd in orde zijn. Ten tweede je wacht minimaal 2 weken op je fotos (kruidvat bijvoorbeeld laat het uitbesteden door Cewe in Duitsland) ten derde het onwikkelingsproces gaat vaak mis. Zeker bij ontwikkeling van zwartwit zag ik vaak vlekken, contrastverschillen, en zelfs een paar keer stukken afgescheurde film! Ben ontzettend blij met de resultaten van Verweij. Binnen 1 uur waren 4 rolletjes ontwikkeld, ingescand en afgedrukt. Je merkt gewoon dat er meer liefde in word gestoken. Dit begint al bij het verpakken van de negatieven in plastic ipv de negatieven los in de envloppe te doen. Ik ga absoluut voortaan langs bij Verweij. Daarnaast ondersteun ik liever een locale onderneming. Via deze weg dan ook mijn dank en tot snel! :)

Super snel

Altijd als ik iets bestel bij foto Verweij komt het binnen paar dagen binnen en altijd netjes verpakt! 1 van de beste online webshops voor fotografie.

Erg tevreden met mijn bestelling

Snel en makkelijk gevonden waarnaar ik op zoek was. Website is duidelijke en overzichtelijk. Bestellen en betalen verliep soepel waarnaar ik binnen no time mijn bestelling thuis had. Die precies zo was als op de website afgebeeld.

Snelle en goeie service

Ik heb foto Verweij gekozen om mijn rolletjes te laten ontwikkelen omdat ik mijn negatieve ook terug kreeg. De foto’s die ik heb terug gekregen zijn van hoge kwaliteit en ik heb ook advies erbij gekregen! Altijd fijn voor een amateur

Goede communicatie

Als analoog fotografie liefhebber gevonden wat ik zocht. Als werd soepel en goed geregeld

Snel en goedkoop

Product had de beste prijs op de markt en werd snel geleverd

Vlot en correct. Meer moet dat niet zijn.

Eén van de weinige web-winkels waar nog analoge films kunnen gekocht worden, althans bij ons. Prima service.

Bizar snelle service en geweldige resultaten

Deed m'n rolletje vrijdagmiddag op de post en kreeg zatermiddag de scans al terug. Kan niet beter, Foto Verweij is een blijvertje ❤️

Zo snel, netjes en betrouwbaar

De snelheid gemak en service van een nieuwe camera kopen was ongeevenaard. Ik ben echt positief verrast.

Kwaliteit was perfekt

De bestelde SX70 filmen waren Van recente datum. Meestal kontrolleer ik dit vooraf, maar mijn goede gevoel over presentatie en aanbieding had me alleen bevestigt bij de juiste firma te hebben besteld. Daar zal ik in de toekomst nog graag inkopen.

Snelle goede service prima assortiment!

Nergens kon ik films voor mijn oude spiegelreflex kopen. Verweij heeft ze op voorraad en ik had ze binnen 24 uur in huis.

Top geïnformeerd

Voordat ik mijn keuze goed kom maken, had ik eerst via de chat op de website eerst contact met Foto Verweij. Zij hebben mij uitstekend geholpen en kon hierdoor de juiste producten aanschaffen. Het pakket hadden ze ook super snel verstuurd, zodat ik het nog voor het weekend binnen had.

Prima en vlot geleverd

Prima ervaring, snel geleverd

behulpzaam personeel en snelle levering

vriendelijke dame aan de telefoon, erg behulpzaam en duidelijke communicatie, de lens werd dezelfde dag nog verstuurd. Ik was niet bekend met deze winkel maar ik ben zeer tevreden en zou zeker nog eens zaken met hen willen doen.

helemaal goed

Goede website, scherpe prijzen, snelle afhandeling. Zoals het hoort.

Supersnelle levering van de scan-bestanden.

De levering van mijn scan-bestanden die nodig waren voor een foto-project was supersnel. Daardoor kon ik binnen de deadline afronden. TOP. Kom zeker bij jullie terug.

Snelle afhandeling en bezorging

Op woensdag heb ik een lens besteld die op voorraad was en deze had ik zaterdag in huis. Op de website stond netjes vermeld dat het wat langer kon duren in verband met drukte rondom bezorging dus ik wist precies waar ik aan toe was. Na het bestellen werd ik goed op de hoogte gehouden over de status. De lens zat stevig ingepakt en alles zag er prima in orde uit. Topservice en ik zal hier zeker vaker bestellen!

Zoals altijd: TOP!

Alles loopt op rolletjes: eenvoudig bestellen, soepele betaalwijze en gladde levering met heldere e-mail communicatie.

Voordelig en snel geleverd

2e Hands camere gekocht (oud model) Zag er prima uit.

Supercalifragilisticexpialidocious

Duidelijke webshop, snel besteld en snel geleverd !

Niet helemaal tevreden

Beste firma, Allereerst was niet alles op voorraad. Dat kan .. Daarbij wordt een diahouder van 1,5 tot 2 mm dik bezorgd in een doos ....???? Wat zonde van alle lucht die jullie laten vervoeren. Zo zijn de auto's van de vervoerder wel erg snel vol.. En zij verdienen echt niets aan lucht.... Duurzaam en milieuvriendelijk ??? En ik ben echt niet heel erg van het commentaar, maar dit sloeg echt alles.. Dit had heel goed in een envelop gekund.... En zag ik daarna nog een advertentie van jullie met diahouders die aangeboden werden. Die waren toch op ?? Al met al ; niet echt een aanrader wat mij betreft...

Prima levering van een prima scanner

Goede website met heldere informatie blogs. Snelle levering van een Epson V600 scanner zonder gedoe. Kortom alles ok.

Niks op aan te merken! Van a tot z tevreden.

Online een van de weinige websites die de film kodak 400 35mm op voorraad hadden. Ik heb even gebeld om te controleren of dit echt zo was. Personeel was telefonisch heel vriendelijk en heeft mij informatie gegeven over de levertijden. Binnen 2 dagen kreeg ik het pakketje binnen. Ik ben super tevreden en zal hier zeker voortaan mijn producten bestellen.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen