Perfecte service. Een foutje, maar daarna goed opgelost
Een bestelling geplaatst voor het ontwikkelen van 35mm kleurenfilm. Gekozen voor het printen van de foto's en het scannen. Nadat ik het rolletje verstuurd had kreeg ik een paar dagen later een track and trace voor mijn geprinte foto's. Ik vond dit een beetje vreemd, want de scans had ik nog niet binnen. Ik heb meteen een mailtje gestuurd, maar omdat het hemelvaart was hebben ze deze waarschijnlijk gemist.
Na het weekend kreeg ik mijn geprinte foto's binnen, en die zien er goed uit. Goede kwaliteit papier en hoge resolutie print. Ik heb een mailtje gestuurd over de scans die ik nog niet binnen had, en toen bleek dat er ergens iets mis was gegaan, en dat ze de scans niet hadden gemaakt.
Ik kreeg meteen een retourlabel, en heb mijn negatieven terug gestuurd. Na een dag kreeg ik de scans via wetransfer binnen, en een of twee dagen later weer mijn negatieven in de bus. Jammer dat het hierdoor wat langer heeft geduurd, maar ze hebben snel een goede oplossing gevonden.
De scans zien er overigens goed uit, en in zeer hoge resolutie. Ik ga mijn volgende rolletje zeker weer naar Foto Verweij sturen :D