Fijne zaak!

Snelle levering en altijd de producten die ik nodig heb op voorraad!

Behulpzaam en vakkundig

Bij Foto Verweij werken mensen die verstand van zaken hebben die die je graag ter woord staan.

Excellent.

Eerst een beetje sceptisch maar héél fijne ervaring.

Snelle levering maar voel me beetje bedonderd

Mooie Leica Panasonic lens besteld. Komt de lens binnen zit die niet in 'verkoop' verpakking maar in een 'kit' verpakking. Dit stond niet op de site. Ik vond dat al niet leuk... Een kit lens is meestal goedkoper omdat die niet werd afgenomen bij aanschaf van een camera en geen 'originele' verpakking heeft. Ik werd helemaal zuur toen ook nog eens de prijs op de kit verpakking stond. De prijs daarop was nota bene 100 euro goedkoper. Na bellen wilden ze er niets aan doen. Je snapt dat ik me wel een beetje bedonderd voel. Overigens mooie Leica lens.

Snelle service en zeer tevreden met het bestelde product waar de prijs ook nog eens heel gunstig van was.

Topwinkel

Snel en probleemloos. Eerlijke prijzen

Delivery happened without issue. The product arrived in the time frame indicated. The product itself is as expected. In general, the store has good products and I will definitely use the web shop again.

Mooie camera

Uitgebreide uitleg in het engels kan ik niet goed volgen jammer genoeg Medewerker van verweij snapt mijn vraag niet Hopelijk kunnen jullie mij helpen Bert van der Bijl

Goede service, snelle reactie en snel verzonden.....keurig verpakt en precies wat je besteld hebt.

De snelheid én service beide on-point!

Ik had voor mijn bestelling even telefonisch contact opgenomen voor het geval dat er niks verkeerd ging. De service was vlotjes en duidelijk waarna ik mijn bestelling plaatste. Meteen rolletjes opgestuurd en ik had diezelfde week weer mijn ontwikkelde foto’s in de mail via een handig linkje ontvangen. Helemaal top!

Heldere website, snelle levering.

Hele goede ervaring

Hele goede ervaring! Online bestelling geplaatst van fotocamera en geheugenkaart. Dexe bleek niet te passen bij de fotocamera en werd kosteloos vervangen door een andere. Goed/snel contact via de mail.

Snelle levering en goede kwaliteit

Analoge film laten ontwikkelen, order geplaatst en opgestuurd. Binnen 1 dag de scans binnen en binnen 2 dagen de negatieven terug gestuurd. Zeer snelle service! Scans zijn van top kwaliteit! Zeer aan te raden

Negatieven netjes ontwikkeld en mooi gescanned. Snelle verzending.

Zeer klantvriendelijk en snel

Kan niet beter, spot on

Snelle, goede en betrouwbare levering, top service!

Ik had mijn camera binnen een paar dagen. Degelijk verpakt, snelle service. Compleet! Zoiets duurs via de post laten verzenden is altijd wel even spannend. De informatie en levering waren echter zo goed dat ik in het volste vertrouwen heb gewacht tot de levering. Top service, waarvoor dank!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Too service!

Het hele proces verloopt vlekkeloos en een mooi resultaat

Snelle levering & favoriete rolletjes op voorraad!

Na een paar keer teleurgesteld te zijn door dat de filmrolletjes van kodak bij mijn gebruikelijke fotografie winkel op waren besloot ik hier eens rond te kijken. Bij foto Verwei waren ze wel op voorraad! :)

Waarom geen 10/10

De tweedehands flitser die we gekocht hadden kwam keurig binnen twee dagen aan, goed verpakt in de originele doos en was inderdaad zoals de omschrijving vermelde "Zo goed als nieuw" Alleen de (verlopen) garantiebewijzen waren dan een ander model flitser maar daar malen we niet om. Verder stond in de omschrijving dat er een houder en een setje kleurfilters bij hoort maar dat stond niet omschreven op de website van Foto Verweij dus geen reden om te klagen. Nee echt prima, cijfer 9 omdat we altijd in theorie de mogelijkheid willen hebben om iet hoger te waarderen.

Prima service en goed product

Snel geleverd en een goed product voor een goede prijs.

Super snelle levering

Bestelling heel snel geleverd ! Fijne website, met duidelijke en uitgebreide assortiment. Ook het contact met medewerkers liep soepel en snel.

Precies wat ik nodig had voor een nette prijs

Mijn lens is stuk gegaan, en is helaas bijna niet meer te krijgen. Maar Foto Verweij had hem nog als occasion. Ziet er als nieuw uit, doet het perfect en een nette prijs. Was ook snel verzonden. Perfecte service!

Snelle levering, netjes verzorgd!

Een tweedehands camera gekocht met een jaar garantie. De omschrijving van het product was duidelijk en de beschrijving klopte met de levering. De prijs was goed vergeleken met andere aanbieders. De camera zag er piekfijn en als nieuw uit. Blij met de aanschaf!

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen