Keurige en veilige verzending van ontwikkeld filmmateriaal.

neutraal

Bestellen en leverantie goed. Snel en tegen een goede prijs. Retour-procedure is niet transparant. Heb product retour gestuurd. De procedure gevolgd, maar je krijgt geen bevestiging van retour ontvangst en geld terug ergens in een periode van 14 dagen ? !

Vlot, veilig en voordelig

Behoefte aan een lichtmeter. Dit is de Sekonic L-398 geworden, hier voor een goede prijs. Besteld via internet en per omgaande bezorgd. Prima service

Snel verzonden

Tweedehands lensje gekocht. Deze werd snel verzonden en ik had hem de volgende dag in huis. Lensje was prima in orde, praktisch als nieuw, zoals geadverteerd.

Heel goed!

De ene dag besteld, de volgende dag geleverd. Keurig verpakt. Dat is prima service Betty Koster

Servicegerichte kwaliteit tegen een goede prijs.

Goede fijne website. Alles werkt correct. Altijd snel in de bezorging. En met een menselijke knipoog.

Goed geholpen!

Een keurige refurbished lens ontvangen voor een redelijk bedrag. We zijn er blij mee!

Eerlijk en goed advies! Top winkel

Als beginnend fotograaf had ik al twee type camera’s in m’n hoofd waar ik tussen twijfelden. Vastberaden naar Foto Verweij want 1 van de 2 moest het worden, maar na een goed en eerlijk advies erachter gekomen dat de camera’s die ik in mijn hoofd had niet perse de beste match voor mij een waren. Een super alternatief gevonden en ik ben nu in het bezit van een geweldige Nikon Z50.

Besteld, keurig op tijd geleverd

Foto’s zijn snel opgeleverd in hoge resolutie!

Ik heb mijn fotorolletje opgestuurd met de post en 3 dagen later had ik de digitale foto’s ontvangen via WeTransfer. De negatieven kreeg ik daarna netjes terug gestuurd, zodat ik later nog afdrukken ervan kan laten maken als ik wil.

Vriendelijke en doelgerichte service

“Foto Verweij” gaf mij een goed gevoel wat betreft hun service en klantgerichtheid. Met een specifieke vraag van mij kwam een helder antwoord waar ik tenminste verder mee kon (ipv een verkooppraatje)

Snel!

Supersnel! Ik heb nog geen tijd gehad om de camera uit te proberen. Website werkt goed, bestellen gaat snel, leveren snel, top!

Wederom perfect!

Ditmaal twee rolletjes in één order laten ontwikkelen. Wederom erg tevreden met de snelle service en resultaten. Dank!

Gebruikte lens, als nieuw, zoals beschreven

Gebruikte Tokina lens, ziet er als nieuw uit. Prijs was ook goed.

Prima artikel prima geleverd

De scanner die ik bestelde was vriendelijk geprijsd, werd snel geleverd, ik werd goed op de hoogte gehouden en last but not least: de scanner werkt prima.

Beste Prijs, snelle levering

De door mij recent aangeschafte camera was bij meerdere leveranciers niet meer verkrijgbaar. De prijs die Foto Verweij rekende was de meest aantrekkelijke. Bestelling en levering verliepen snel en probleemloos. Al met al zeer positieve ervaring dus.

Goed produkt

Het objectief zag er goed uit, kwaliteit is goed, gelijk geprobeerd en functioneerde prima. Verzending was zoals in de mail stond. Uitstekende firma om zaken mee te doen.

Fantastische

Fantastische service, nette website en overzichtelijk, snel geleverd en goed verpakt , ik kom snel weer eens een kijkje nemen

Overzichtelijke site en erg duidelijk, goeie prijzen en erg snelle levering! Ik heb hier een sigma 10-20mm f/3.5 ex dc hsm gekocht, alles compleet en als nieuw.

Goed en eerlijk advies.

Mijn ervaring met Foto Verweij is dat als je advies nodig hebt je dit ook krijgt. Gezien de afstand voor mij vaak via mail of telefonisch. Daarna is alles makkelijk te vinden en te bestellen via hun website. De bezorging is vaak de volgende dag of de dag erna. Ligt eraan hoe laat je spullen besteld en of alles natuurlijk op voorraad is. Ik heb hier vaker besteld en zal dat ook vaker doen.

Snelle bezorging, en het product werd hij zonder enige kras bezorgd! Erg tevreden :)

Fantastisch!

Na mijn zoektocht op Internet naar wegwerp camera's, kwam ik uiteindelijk uit bij Foto Verweij. Zij zijn nog één van de weinigen die deze producten op voorraad heeft tegen een go we de prijs. Verpakking was degelijk en levertijd conform afspraak. Ga hier zeker weer bestellen!

Goede levering

Besteld en vlot gekregen. Afspraak nagekomen

Snel en goed

De films zijn goed ontwikkeld en afgedrukt. De bestelde materialen zijn goed aangekomen

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen