Prima assortiment en snelle verzending

Prima assortiment Duidelijke omschrijvingen v artikelen Heldere foto’s Snelle verzending Goed verpakt Prima service

Lang gezocht naar deze lens en uiteindelijk bij foto Verweij gevonden. Snelle levering en goed verpakt. Erg blij ermee.

Duidelijk en snel geleverd top

Goed geprijsd, snel en netjes geleverd!

prima levering, mooie occasion

Ik hen een occasion besteld, snelle levering, tip top in orde & garantie!

Fomapan - Kentmere film order

The website is clear, and the company operates with great prizes. Last but not least, the product arrived super quickly so I am more than satisfied with their service!

Kwaliteit, laagste prijs en snelle levering

Ik heb vorige week een Panasonic Lumix systeemcamera met 14-140 mm lens besteld. Die was snel in huis, goed verpakt en deze kit werd ook voor de laagste prijs in ons land aangeboden. Bovendien 5 jaar garantie en de service van Verweij. Dat maakt mij blij Rob van Burik, Huizen

Goede aanrader! Pakket was snel bezorgd en goede kwaliteit voor een goede prijs

Dit is een webwinkel die je kunt vertrouwen!

Eerst deskundig en vriendelijk geholpen aan de telefoon....geen gezeik met verkapte verkooppraatjes....gewoon eerlijk en direct! Daarna snel en goed geleverd en verzonden.

Zeer snelle service

Sneller verstuurd en gekregen dan verwacht, netjes verpakt.

Pakketje was er snel, volgende dag. Product was zoals omschreven. Een tweedehands teleconverter, maar zag er als nieuw uit.

Goed en snel

Heldere info op de site, snelle levering, netjes verpakt

Alles OK

Redelijke prijs, vlotte levering.

Goede service en fijne hulp

Erg fijn geholpen laatst met het ontwikkelen van mijn filmrolletje. Service was erg snel en vriendelijk

Zeer goede aankoop

De camera die ik wilde hebben was overal even duur. Daarom mijn keuze om hem in mijn omgeving te kopen. daarbij is het een pluspunt dat er 5 jaar garantie op zit bij foto Verweij. De verzending was snel. De camera was goed verpakt.

Een tevreden klant,

Een zeer snelle levering niet te duur en je wordt netjes over de status van de levering op de hoogte gebracht kortom helemaal goed.

Snel en goed!

De bestelling is heel snel geleverd en goed verpakt.

Prettige service, goede kwaliteit en overall een aanrader!

Online kwam ik al veel tegen van Foto Verweij, o.a. op Instagram en ze zijn een goede speler binnen de fotografie. Zowel digitaal als analoog. Vooral dat laatste bevalt mij, aangezien het lastig is om hier betrouwbare prijs/kwaliteit te vinden online. De prettige manier van contact, gebruiksvriendelijke website en kwalitatieve producten van Foto Verweij en Film Verweij (Instagram) hebben mij doen besluiten om hier film te bestellen. Dit is snel en goed geleverd. Zeker niet de laatste keer dat ik hier iets bestel!

Supersnelle levering!

Ik heb nog nooit zo snel mijn scans binnen gekregen. En de volgende dag lagen de negatieven op de mat. Top!

Uitstekende en snelle service!

Ik kreeg mijn bestelling enorm snel binnen. Prima prijs.

Levering voldoet aan alle verwachtingen

Levering voldoet aan alle verwachtingen qua product, snelheid van leveren en verzend/verpakkingsmethode.

Betrouwbaar

Snelle levering van het product dat aan de verwachting voldoet.

Top Foto Verweij Nijmegen

Prima keuze, voordeliger dan de concurentie en snelle levering.

Zeer snelle levering

xxxxxxx

Snelle levering, superblij met de compactcamers.

Ik heb nu een mooie 2de hands compactcamera met 30x optischse zoom. Ben er blij mee, kan nu mooie foto's maken(heb 2 erg slechte handen), maar met deze camera kan ik tenminste overweg. Superblij mee.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen